Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “MIUI Global 11.0.3 Stable 11.0.0.0 (PGGEUXM) = Πειραγμένη ROM αν γράφεις φυσικά σωστά τα στοιχεία της, και δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις updates. ” Δεν την είχα πειράξει εγώ πάντως. Από την μάνα του έγραφε κάτι για την 10 (δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα κι έκανε update σε αυτήν, άρα δεν ήταν πειραγμένη. Δεν νομίζω να πούλησαν πειραγμένο κινητό, ούτε ότι το κατάστημα πειράζει τις ρομ. Τώρα, ναι, είναι πειραγμένη από εμένα
-
Ευχαριστώ πολύ! Πάει τέλεια! Προσπάθησα να περάσω το orangefox αλλά τσακωθήκαμε άσχημα, δεν θέλει την αλεπού! Προφανώς επειδή είναι κόκκινη και το κινητό μου είναι πράσινο Από τον οδηγό λείπουν οι ADB και αυτούς τους έχω σε φάκελο, κάτι σαν portable, χωρίς εγκατάσταση και δεν ξέρω πως να τους ανεβάσω εδώ. Είναι και αυτοί απαραίτητοι. Θα τους ανεβάσω σε κάποιον σέρβερ και θα ενημερώσω τον οδηγό με το λινκ. Ελπίζω να μην το σβήσουν γρήγορα.
-
Μετά από ένα θρίλερ με μπόλικα μπρικαρίσματα η συσκευή μου Redmi Note 8 Pro κατάλαβε πως δεν θα τα βγάλει πέρα μαζί μου κι αποφάσισε να με αφήσει ήσυχη και να κάνω ό,τι θέλω μαζί της, εφόσον είναι δική μου η συσκευή και όχι εγώ δική της!!!!! Θα σας δώσω έναν πρόχειρο οδηγό (τεσταρισμένο). Ανέβασα τα αρχεία στο MEGA, για να είμαστε σίγουροι πως είναι καθαρά. Κάποιο από τα αρχεία που κατέβασα είχε ιό και μου έκανε τον υπολογιστή λαμπόγυαλο. Υποψιάζομαι, ότι ήταν το Unlock Tool. Έκανα 3 επαναφορές…
-
Δεν ξέρω αν είναι κινέζικο ή πειραγμένο, το πήρα από ελληνικό κατάστημα του ίντερνετ. Στις ρυθμίσεις γράφει: MIUI Global 11.0.3 Stable 11.0.0.0 (PGGEUXM) ... τι είναι αυτή; Κινέζικη ή πειραγμένη; Οι διαφημίσεις είναι σε διάφορα σημεία, όπως security, file manager, my music, themes, cleaner, downloads, browser. Κατάφερα και βρήκα τρόπο να τα απενεργοποιήσω, υπάρχουν διακόπτες μέσα στις ρυθμίσεις και στις εφαρμογές, όμως δεν έφυγαν από το security. Το χειρότερο είναι όταν παίζουν βίντεο και σου τρ…
-
Μα, τώρα την αγόρασα! Θα την πετάξω; Αν το ήξερα δεν θα έπαιρνα αυτό το ... πράμα! Έχω ξεκινήσει το άνοιγμα του bootloader, ελπίζω την Πέμπτη να το ξεκλειδώσουν. Άρα την Πέμπτη ή αυτό, ή εγώ! Ελευθερία ή θάνατος! Να δοκιμάσω το kingroot ή kingoroot; Κάπου είδα για 80-85% επιτυχία. Επίσης υπάρχει και το orangefox, ίσως αυτό να μην μπρικάρει την συσκευή. Προς το παρόν μπρικαρισμένα είναι τα νεύρα μου!!!! Είναι και γεμάτη διαφημίσεις η συσκευή ... παίζουν τα βίντεό τους αυτόματα ... εις υγείαν των …
-
Γεμάτο με διαφημίσεις!
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο με διαφημίσεις που μάλιστα παίζουν και βίντεο . Τις βρίσκω παντού! Υπάρχει κάποιο adblock που να σταματάει τις διαφημίσεις της xiaomi; (redmi note 8 pro)
-
Αγόρασα το redmi note 8 pro με 230 ευρώ και έχω ένα σωρό προβλήματα. Ένα από αυτά (πολύ βασικό) είναι ότι δεν μπορώ να κάνω backup τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και φυσικά δεν μπορώ να τα μεταφέρω από το προηγούμενο τηλέφωνο, όπου έχω όλα τα αντίγραφα που πήρα με το titanium. Είναι σημαντικά αρχεία και δεν μπορώ να τα αντιγράψω, γιατί χρειάζεται πολύ δουλειά και αν χρειαστεί επαναφορά, θα χαθούν πάλι. Επίσης κάποια παιχνίδια που παίζω εδώ και 5 χρόνια και θα πρέπει να τα αρχίσω από την αρχή ... τρ…
-
activate sim
ΜήνυμαΔίπλα σε όλα τα προβλήματα με αυτή την συσκευή, έχω και το "find device, can't activate sim card 1 αλλά και στην 2". Μπήκα στο ΜΙ έβαλα εκεί ό,τι ζήτησαν, έστειλαν κωδικό ... τίποτα! Κάποια στιγμή πήγε κάτι να γίνει με την σιμ 2, αλλά μέχρι να κάνω επανεκκίνηση. Πραγματικά με έχει ξενερώσει αυτό το κινητό.
-
Για πέταμα είναι!
ΜήνυμαΑν ήξερα πως δεν θα μπορούσα να κάνω root αυτή την συσκευή (redmi note 8 pro), δεν θα έδινα 230 ευρώ για να πάει στα σκουπίδια, εφόσον είναι αδύνατον να την λειτουργήσω χωρίς τις εφαρμογές μου με τις ρυθμίσεις τους, που είναι αδύνατον να τις μεταφέρω, όπως για παράδειγμα σημειώσεις ή παιχνίδια που θα πρέπει να αρχίσουν από την αρχή. Τι να πω ... κρίμα! Απελπίστηκα! Δεν μου φτάνει που δεν παίρνει 2 σιμ και κάρτα μνήμης ταυτόχρονα, αλλά έχω κι αυτό τώρα. Δεν έπαιρνα το απλό 8 ... το προ μου έλειπε…