Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
καλησπέρα και από μένα, σε σχέση με την προηγούμενη εκδοση η τελευταία είναι καλυτερη σε διαχείρηση μπαταριας."Οι μαγειρες τα καταφεραν βρήκαν τη σωστη αναλογια", ημουν σιγουρος φυσικά,μπραβο στα παιδία!
-
Νομίζω ότι τρώει πολύ μπαταρία! Η 7 είχε καλύτερη απόδοση. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά εδώ θα το φτιάξουν.
-
Καλώς ήρθες στο κλαμπ!
-
Το πρωί την έβαλα και εγώ για την ώρα ένα μικρό κόλλημα έγινε με μια επανεκκίνηση. Τα υπόλοιπα όλα καλά θα δούμε τις επόμενες μέρες περισσότερα. Μπράβο στα παιδιά για την v8.
-
Xiaomi TV Box Mini Hezi Mini Android TV Box MTK8685 Quad Core 1.3GHz Output 1080P 1GB RAM 4GB WiFi Bluetooth Android TV Box Xiaomi Hezi Mini White Color καλή τύχη σε όλους
-
καλή τύχη σε όλους! Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
καλη τυχη σε ολους
-
καλημερα σε όλους,ηρθε η ωρα να γραψω για την ρομ των παιδιων εδω που εβαλα κι εγω οπως πολυ αλλοι!Πρωτα σε σχεση με αυτες που μας βαζουν τα κινεζομαγαζα δεν συγκρινεται! πολυ σταθερη χωρις κολληματα με τα ωραια τα ελληνικα και τα θεματα κλπ.Διαχειρηση μπαταριας παρα πολυ καλη, εμενα μου κραταει 3-4 μερες με πολυ ομιλια και χρηση ιντερνετ,επειδη πιο πριν είχα το nexus 4 και ειχα δοκιμασει πολλες custom rom, miui οχι, ειδα μεγαλη διαφορα γιατι εχει οτι χρειαζομαι και κατι παραπανω, για την ελληνι…
-
Παιδια μπορει να βοηθησει κανεις;Εβαλα την stable μετα την dev ενανα ξεκλειδωμα εκανα οτι λεει ο οδηγος στη πρωτη σελιδα μετην twrp δεν εκανε reboot αλλα ειχε περαστει η twrp στο cloud ετσι μπηκα λοιπον εκανα τα wipe που πρεπει περασα την ελληνικη ,εκει ειχε δυο κουτακια δεν τσεκαρα κανενα,περαστηκε η ρομ και κανω επανεκκινηση ε εκει κολλησε παλι στη recovery σου δτελνω και μια εικονα!τι κανω τωρα;ακυρο εκανα reboot μεσω adb. 10401-IMG-20160221-144613-jpg
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαευχαριστω τον roseman 1986, τον ninjamoz και τον artist1976ακολουθησα τους οδηγους τους και ζωντανεψε το κινητο!Ουφ ευτυχως.Εκανα τελικα αυτο Second attempt was with v.5.1516. Pressing and holding the Vol Down key didn't work, got the error "BROM ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054)" Next try was holding the Vol Down + Power buttons then plugged the usb cable. This time it worked. The progress bar turned yellow. The flash went OK. Turned on the device, took about five minutes or so to enter …
-
ΜήνυμαΘα κατεβασω την stable και θα το κανω με την εκδοση που λες, μακαρι να δουλεψει.Για τον ninjamoz .
-
ΜήνυμαΣε ευχαριστω πολυ,αυτα εκανα και τωρα το τηλ δεν ανοιγει δεν πατιεται κανενα κουμπι ειναι νεκρο.Δυστυχως
-
Μήνυμααυτη που ειναι σε .zip πως θα την φλασαρω;Το τηλεφωνο μου ειναι κλειστο και δεν ανοιγει.
-
Μήνυμαεγω παντως με αυτη που σου ειπα περασα αυτη που ειχα.Καταβασα κι αυτη που ειπες οκ για τη ρομ μου στελνεις καποιο λινκ αν μπορεις;
-
Μήνυμαμε SP-Flash-Tool-v5.1532.00 παλι; Ετσι;Σε stable ειναι σε 7.1.8.0 να παμε πισω
-
Μήνυμαειχα αυτη Xiaomi.eu 7.1.6 Stable Multi by LoXaR ολα κανονικα και SP-Flash-Tool-v5.1532.00