Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 91.
-
Μια βοηθεια θα ηταν χρησιμη
ΜήνυμαΔεν καταλαβαινω τίποτα..... Υπαρχει πουθενα κανενας οδηγος???
-
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ φιλε Nas! Επίσης ευχαριστω ολους που ειχαν την ευγενικη διαθεση να με βοηθήσουν. Νομιζω οτι η μονη λυση και για υον φιλο με το παρόμοιο πρόβλημα ειναι η επισκεψη στο service που θα λυσει το προβλημα που εχει το συγκεκριμενο patch. Ξερετε εαν υπαρχει κανενας οδηγος για να κατεβασω kodi, κτλ? Ειδα καποιον Πορτορικανο στο utube αλλα θα προτιμουσα καποιον που το εχει κανει στην Ελλαδα...
-
ΜήνυμαΤο πηρα σημερα. Ολα παιζουν κανονικοτατα. Μου ειπαν οτι το service εκανε καποια update που προφανως δεν μπορουσα να τα κανω εγω ota. Οποτε, jordi_7 βουρ στο service. LH&R
-
ΜήνυμαΕπεστρεψα το box. Θα επανελθω οταν παρω το καινουργιο...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “ ” Τι ακριβως δηλαδη δεν εξηγω σωστα αγαπητε μου? Σου απαντω μια προς μια σε αυτες τις ερωτησεις που ειχες την καλοσυνη να μου κανεις, απαντωντας μου. Προφανως το update, αναφερεται στο box και οχι στο ρουτερ και η μη δυνατοτητα συνδεσης στην μη δυνατοτητα απευθειας συνδεσης με συρμα στο box οπως μου προτεινες. Το voda50 ειναι με συντομογραφια vodafone 50mbps. [procontra][/procontra] Παράθεση από mslave: “Σε Vdsl η vodafone δίνει 5Ghz ρούτερ, εσύ σε ποιά συχνότητα το έχει…
-
ΜήνυμαΟντως εχω ρουτερ παροχου (voda 50mbps) οχι ομως συνδεδεμενο ενσυρματα με τον υπολογιστη. Επισης δεν ειναι εφικτη η συνδεση του box με το router. Πως αλλαζω το καναλι του ρουτερ? Επισης πως κανω update το firmware? Υπαρχει καποιος οδηγος? Ευχαριστω πολυ.
-
ΜήνυμαΣημερα το αγορασα και εγω (s version). 2 θεματα και παρακαλω για την βοηθεια σας. Προσπαθει να κανει download το τελευταιο update και αυτο δεν ειναι εφικτο διακοπτεται χωρις να κατεβαζει το update. Επισης στο netflix κολλαει απιατευτα. Εχω 50αρα γραμμη και ο υπολογιστης παιζει Netflix απροβληματιστα. Οποια βοηθεια δεκτη. IMG-20190806-231636.jpg Ευχαριστω 1
-
Πως λυνεται αυτο?
Lambert - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ! Εαν σας ερθει καμμια ιδεα μου λετε εαν το θυμηθειτε!
-
Πως λυνεται αυτο?
ΜήνυμαΕκανα συγχρονισμο με δεδομενα τζιφος.... Καμμια ιδεα??
-
Πως λυνεται αυτο?
ΜήνυμαΚαμμια ιδεα?
-
Πως λυνεται αυτο?
ΜήνυμαΠου τις βγαζει τις ειδοποιησεις που αναφερεις? Δεν γνωριζω πως να το αναβαθμισω και δεν θελω να χασω τα δεδομενα που εχει. Λυπαμαι εκ παραδρομης το εβαλα στο mi 6,παρακαλω να μεταφερθει. Το τηλεφωνο ειναι ενα ταπεινο mi3.
-
Πως λυνεται αυτο?
ΜήνυμαΠαιρνω αυτο το μημυμα: IMG-20190710-122838.jpgeastern bank branch locations Το τηλεφωνο εχει αυτα: IMG-20190710-123610.jpg Πως ενεργοποιω την σιμ? Για να χρησιμοποιησω το cloud? Ευχαριστω πολυ.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΑκριβως οπως το λεω. Μου ειπε για καποιο λογισμικο της xiaomi το οποιο επιδιωρξωσε καποια αρχεια του λογισμικου. Μου ειπε οτι ισως το επαθε απο κάποιο λαθος σε update.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ. Απευθύνθηκα σε καταστημα το οποιο με τη χρηση ειδικου λογισμικου της xiaomi το ξεκολησε μιας και δεν ηταν θεμα ουτε μπαταριας ουτε usb αλλα corrupted αρχεια.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΚαμμια ιδεα Που να παω? Ειμαι Γλυφαδα.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΚαλημερα, ολο το βραδυ στην πριζα να φορτισει αλλα τιποτα.... Το μονο μπορω να κανω ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω. Πατησα το recovery και μου βγαζει την ενδειξη της μπριζας (φορτιση) αλλα και παλι οταν το συνδεω δεν φορτιζει. Μηπως εχει προβλημα το usb? Παντως εχω δοκιμασει και με αλλο καλωδιο. Οποιος μπορει ας βοηθησει μιας και πρεπει οπωσδηποτε να ανοίξει άμεσα. Ευχαριστώ πολυ.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΠαλευοντας τυχαια και πατωντας το power και το vol up με εβγαλε σε αυτη την οθονη: IMG-20190110-221503.jpg Καμμια ιδεα τι κανω τωρα?
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΕγινε! Θα επανελθω ελπιζω με καλα νεα.
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΜαλλον αυτο εχει παθει. Θα επανελθει πιστευεις? Εαν οχι τι αλλες εναλλακτικες εχω?
-
Τι ειναι αυτο?
ΜήνυμαΤο προβλημα λυθηκε, ωστοσο σημερα προεκυψε νεο! Λοιπον, σημερα εμεινε απο μπαταρια και εκτοτε, παρα το οτι το εβαλα να φορτισει (σημειωστε οτι οσο ειναι συνδεδεμενο δεν αναβει ενδειξη οτι φορτιζει) οταν παταω το power on αρχιζει να κανει boot (βγαζει το mi logo) αλλα ποτε δεν ανοιγει και μετα απο λιγο κλεινει εντελως.... Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!