Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 91.

• Τι ειναι αυτο?

Lambert - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Οχι εχει κανονικα. Το μηνυμα το βγαζει εσω και καιρο. Ωστόσο, οντως εδω και 2 ημερες δεν στελνει μηνυματα για καποιο λογο που μου διαφευγει. Ωστοσο αυτο το μηνυμα το βγαζει καποιους μηνες τωρα.... Ευχαριστω πολυ.

• Τι ειναι αυτο?

Μήνυμα

Τι σημαινει? Πρεπει να κανω κατι?

• Τι ειναι αυτο?

Μήνυμα

Αυτο το μηνυμα: IMG-20181226-215049.jpg

• Τι ειναι αυτο?

Μήνυμα

Καλησπερα και χρονια πολλα! Το τηλεφωνο της συζύγου εχει αυτα τα χαρακτηριστικα: IMG-20181226-215128.jpg Ξερει κανενας γιατι βγαινει συνεχως αυτο το μήνυμα για την σιμ? IMG-20181226-215128.jpg Πρεπει να κανουμε κατι?? Σας ευχαριστω!

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

Lambert - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Καλεσπερα, ξαφνικα σταματησε να δουλευει το nightvision. Εκανα reboot (οχι reset) αλλα τιποτα. Καμμια ιδεα, τι κανω?

• Δυο ερωτησεις

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Οπως λεει και ο τιτλος μονο δυο 1. Πως γινεται και σε καποια apps πχ mail η viber δεν εχω ειδοποιηση με αριθμο στο εικονιδιο (πχ 2) οτι εχω μηνυμα ενω σε καποια εχω πχ facebook. Μπορω να το φτιαξω αυτο? 2. Ειναι δυνατον στο swiftkey να αλλαξε η διαταξη των γραμματων του πληκτρολογιου και ποιο συγκεκριμενα το a στη θεση του q και εαν ναι πως το επαναφερω? Ευχαριστω.

• Μπομπα, σας ευχαριστω!!

• Παιδιά μια ερωτηση. Προσπαθω μεσω usb να μεταφερω σε mac τις φωτογραφιες μου και δεν βλεπει το τηλεφωνο σαν εξωτερικο σκληρο δισκο. Τι να κανω? Ευχαριστω.

• Τον ήπιαμε?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Η ψυχη μου το ξερει.... απαπαπα... Αληθεια, περι backup των δεδομενων και των app που μπορει να εχει ενα τηλεφωνο που μπορω να διαβασω για να ενημερωθω?? Το ρωτω γιατι ειμαι λιγο διστακτικος με τα backup σε σερβερ τριτου.

• Τον ήπιαμε?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Λοιπον, η πρώτη μέθοδος με το find my phone λειτούργησε. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. Τέλος καλό όλα καλά!!!!

• Τον ήπιαμε?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Από που να είναι απενεργοποιημενη? Τα data είναι on, εάν αυτό εννοείς.

• Τον ήπιαμε?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Και οι δύο κάρτες που έχει το τηλέφωνο δεν έχουν πιν για την ενεργοποίηση τους. Αυτό δεν φτάνει? Πρέπει να αλλάξω και κάτι άλλο?

• Τον ήπιαμε?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Βάλε την κάρτα sim σε άλλη συσκευή και αφαίρεσε το pin ώστε μου την βάζεις σε συσκευή να μπαίνει σε δεδομένα. Αν δεν δουλέψει, ίσως χρειαστεί factory reset... ” Σε έχασα.... Το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο όχι οι κάρτες που έχει μέσα. Μου διαφεύγει κάτι ή δεν έχω καταλάβει σωστά?

• Τον ήπιαμε?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Official rom

• Τον ήπιαμε?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν κάνεις ένα restart και να δοκιμάσεις πάλι; Λογικά πρέπει να σου βγάζει "δοκιμάστε σε Χ λεπτά".” Έκανα, και όταν βάζω τον κωδικό μου λέει όχι σωστός (για αυτό είπα ίσως να τον έχω ξεχάσει εγώ... Παράθεση από miltoskartalas: “Κωδικό από mi account θυμάσαι; Sent from my MI 8 using Tapatalk” Εννοείται ότι τον θυμάμαι. Έχω βρει και αυτό το νήμα Recover Pattern Locked Without Data Loss - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Και προσπαθω στο πρώτο βήμα αλλά δ…

• Τον ήπιαμε?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα, Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα και παρακαλώ για την βοήθεια σας καθοτι το θέμα είναι φλέγον Επειδή η κορούλα μου παίρνει το τηλέφωνο και του ξεκαπνιζει τα data, θεώρησα σκόπιμο να αλλάξω το screen lock password για να μην μπαίνει. Είμαι (σχεδον) βέβαιος ότι το θυμάμαι, αυτό όμως που έγινε σίγουρα είναι ότι η μικρή πρέπει να προσπάθησε να μπει πιθανώς 7χιλιαδες φορές χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα, προσπαθώ να μπω εγώ και δεν με βάζει με τίποτα. Επειδή έχω κάποια πράγματα που δεν πρέπει να …

• Καλησπερα, μπορει να μου πει καποιος γιατι χαθηκαν ξαφνικα τα live wallpaper?? Miui 10 stable Ευχαριστω

• Καλησπερα, μπορει να μου πει καποιος γιατι χαθηκαν ξαφνικα τα live wallpaper?? Miui 9.5 stable Ευχαριστω

• Πολυ αργο....

Μήνυμα

Βεβαιως, εδω ειναι IMG-dff0ddf35d875b2a16a2188c025f6357-_V.png

• Πολυ αργο....

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα. Η συζυγος εχει ενα redmi3. Τωρα τελευταια, ειναι απιστευτα αργο και βγαζει ενα μηνυμα storage space is running low . Η αληθεια ειναι βεβαια οτι εχει γεμισει φωτογραφιες και βιντεο αλλα παντα ειχε πολλες επανω του. Δεν ειναι root, εχει δυο τηλεφωνικες καρτες και δεν εχει και τις απιστευτες εφαρμογες πανω του. Μπορει αυτο να προκαλειται απο τα βιντεο και τις φωτο, ρωτω γιατι παντα ειχε πολλες φωτο πανω του, αλλα τωρα τελευταια κανει αυτα τα κολληματα. Υπαρχει λυση στο προβλημα μα…