Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-91 από 91.

• Καινουργιο Μι6

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Φιλοι μου μπορείτε να μου διευκρινησετε τα updates γινονται αυτοματα η εξαρταται απο την ρομ? Επισης μπορείτε να μου πείτε πως θα γινει η οθονηη λιγοτερο ευαισθηητη γιιατι πατιουνται δυο και τρειςς φορες τα πληκτρα ενω πληκτρολογω?

• Καινουργιο Μι6

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Έχετε δικιο φιλοι μου μαλλον η αγορα του δεν ηταν και πολυ πετυχημενη στη δικη μου περιπτωση. Ωστοσο αναρωτιέμαι το θεμα της μπαταριας απο μονο του δεν ειναι σημαντικο αναξαρτητα απο του τι χρηση κανει κανεις για ενα τηλεφωνο το οποιο θεωρειται premium?

• Καινουργιο Μι6

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Καλησπερα στην κοινοτητητα. Ειμαι κατοχος ενος Μι6 εδω και περίπου ενα μηνα και πραγματικα εχω να πω οτι παροτι δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα, απο την αλλη δεν με εχει κερδισει και 100%, εχοντας ως γνωμωνα την αμεση συγκριση με το προηγουμενο κινητο μου που ηταν το πρωτο redmi3 αγορασμενο περιπου 3χρονια πριν. Και εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι μιας και η συγκριση ισως να ακουστει βεβηλη σε καποιους επαιοντες.... Η μπαταρια του κινητου, ενα χαρακτηριστικό που εμενα με ενδιαφερει παρα…

• Mi6 δευτερη sim προβλημα?

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Λοιπον το προβλημα δεν ηταν του τηλεφωνου ουτε της sim αλλα του δικτυου. Προεβησαν σε καποιες ρυθμισεις οι οποιες κρατησαν ολο το βραδυ (μου ζητησαν να ειναι κλειστο) και σημερα... τσουπ ως δια μαγειας ολα καλα!! Να στε ολοι καλα!

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Νομιζω οτι το ελυσα το μυστηριο. Αλλαξα θεση στην sim και εξακολουθει να το κανει και στην νεα θεση αρα θεωρω ιτι ειναι προβλημα της sim και οχι του τηλεφωνου (η αλλη μου καρτα ειναι wind και παιζει κανονικα και στις δυο θεσεις). Αυριο θα αντικαταστησω με νεα sim και θα σας ενημερωσω.

Lambert - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα! Θα ηθελα την βοηθεια σας. Η δευτερη μου καρτα (voda) δεν μπορει να λαβει κλησεις, ενω καλει κανονικα, και οι καλουντες παιρνουν το μηνυμα οτι ο αριθμος δεν υπαρχει η δεν μπορει να κληθει απο το δικτυο τους. Σημειωση οι καλουντες ειναι και απο τα τρια δικτυα. Το οξυμωρο ειναι οτι κατα καιρους λαμβανω τηλεφωνηματα στην καρτα αλλα 9,9 στις 10 δεν λειτουργεί. Το παραδοξο: πηρα στη vodafone για παραπονα και με καλεσανε αμεσως απο ενα πενταψηφιο εξ. πελατων οπου και συνδεθηκε με την …

• Ευχαριστώ! Πριν τους πάρω τηλέφωνο, μπορείς να μου πεις ακριβώς τι να δοκιμάσω να κάνω γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;

• Σε ευχαριστώ. Δηλαδή εςυ μου προτείνεις να το ανοίξω και να αποσύνδεςω την ταινία? και μετά τι? εφόσον θα είναι αποσυνδεδεμένη η ταινία πως θα πατήσω το on off και το vol? Το βλέπω λίγο δύσκολο για τις δικές μου τεχνικές δυνατότητες πάντως.... Θα μου πεις τι είχαμε τι χάσαμε! Μήπως υπάρχει κάποιος να το αναλάβει?

• Πως το κάνω αυτό? υπάρχει κάποιο tutorial?

• Καλημέρα, αυτό το έκανε. Το πρόβλημα με το Fastboot παραμένει. Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

• Καλημέρα σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα redmi3 μιας φίλης στο οποίο έπεσε ένα ποτήρι με νερό. Έκτοτε, όταν επιχειρείς να το ανοίξεις βγάζει την ένδειξη Fastboot το οποιο αναβοσβήνει κάνοντας και μια δόνηση.Αυτο συμβαίνει επαναλαμβανόμενα. Δοκίμασα να πατήσω ταυτόχρονα το ονοφ με το volume up και μου βγάζει μια μαύρη οθόνη με 3 επιλογές: reboot, wipe data και connect with mi assistant. Ωστόσο, η συγκεκριμένη οθόνη βγαίνει για πολυ σύντομο διάστημα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ …