Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 145.

• Που είναι το δακτυλικο;;;

manouras - - RedMi 5 (Rosy)

Μήνυμα

Ενας φίλος μου αγόρασε το redmi 5 και δεν μπορει να βρει τη ρύθμιση για το δακτυλικό αποτύπωμα.Δεν το χω στα χέρια μου να το ψάξω. Εχει κανείς πρόχειρο που θα το βρει;

• Kαλημέρα. Ενώ παλιότερα είχα ακολουθήσει με επιτυχία τα βήματα του οδηγού,σήμερα δεν τα καταφέρνω. Έχω windows 10 ενημερωμένα. Και ενώ δέχεται με επιτυχία την πρώτη εντολή στην δεύτερη μου βγάζει "Η τιμή προστατεύεται από την πολιτική Ασφαλούς εκκίνησης και δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαγραφεί.".Αυτά για τον μόνιμο τρόπο.Δοκίμασα και τον προσωρινό αλλά με επανεκκίνηση και πατημένο shift δεν έκανε τίποτα,απλά άνοιξε κανονικά.Υπάρχει τρόπος να το κάνω;

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από manouras: “Μαλλον δεν το έθεσα σωστά.Φραγη δεν έχει μιας και η κλήση έρχεται.Καλει κανονικα απλα αν δεν την απαντησει την βγάζει στην λιστα αποκλεισμενων χωρις φυσικα ο αριθμος να ειναι στην λιστα.Η λίστα αποκλεισμών είναι κλειστη.Εκανα και τα τρία που έγραψες αλλά το πρόβλημα παραμενει ” Τηλέφωνο -> Ξ -> Λίστα φραγών -> Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις λίστας φραγής. Εκεί πρέπει να λέει 'Όλοι οι αριθμοί' και όχι 'Αριθμοί εκτός λίστας'. Στο ίδιο μενού ρυθμίσεων -> Λ…

• Καλημέρα.Εγώ σε κάθε αναβαθμιση χρησημοποιώ αυτόν τον οδηγό.Είναι ότι λέει ο προηγούμενος αλλά κάνω wipe και το system.

• Μαλλον δεν το έθεσα σωστά.Φραγη δεν έχει μιας και η κλήση έρχεται.Καλει κανονικα απλα αν δεν την απαντησει την βγάζει στην λιστα αποκλεισμενων χωρις φυσικα ο αριθμος να ειναι στην λιστα.Η λίστα αποκλεισμών είναι κλειστη.Εκανα και τα τρία που έγραψες αλλά το πρόβλημα παραμενει

• Επισης και κάτι άλλο.Κλειδωμενη η συσκευή αν τον πάρεις τηλέφωνο δεν ανοίγει η οθόνη και πρέπει να την ξεκλειδώσει για να δει ποιος τον καλεί.

• block call logs - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Οχι δεν έχει βάλει φραγή.

• Καλημερα.Ενας φίλος έχει το radmi note 4 mtk και όλες του τις κλήσεις τις βγάζει σαν αποκλεισμένες.Εννοειται έχω κλείσει τις μαύρες λιστες.Ψαχνοντας βρήκα ότι είναι bug της ρομ.Εχουμε τρόπο να το φτιάξουμε;

• Yellow pages.

manouras - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Δυστυχώς δεν έφτιαξε.Αναγκαστικα θα κάνω αναβαθμιση να δω.

• Yellow pages.

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Βάλε την τελευταία xtrv ήταν bug αν θυμάμαι καλά της συγκεκριμένης official rom Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από alvin1983: “Yellow Pages Error Fixed!!!! - Redmi Note 4 - Mi Community - Xiaomi Εδώ είναι η λύση. Και εδώ [XTRV-8.3.29 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 30/03/18 22:55) ” Παράθεση από spideman3: “Βάλε την τελευταία xtrv ήταν bug αν θυμάμαι καλά της συγκεκριμένης official rom …

• Yellow pages.

Μήνυμα

Καλημερα σας.Εχω το kenzo και την ελληνική 8.3.29beta.Απο χθες μου βγάζει ότι η εφαρμογήyellow pages σταμάτησε να λειτουργεί.Την έψαξα στις εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά δεν είχα κάτι να κάνω πέρα από την εκκαθάριση δεδομένων.Το έκανα αλλά συνεχίζει.Τι μπορώ να κάνω;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53725/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53726/

• Νεο πρόβλημα με την ελληνικη 8.3.29.Ενω με την προηγούμενη ένα ζευγάρι ακουστικά δούλευαν μια χαρά,τώρα δεν τα βλέπει καν.Τι μπορώ να κάνω; Ενημερωση.Ακυρο.Εντελως ξαφνικά και χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα τα ακουστικά λειτουργούν και παλι.Θα με παιδεύει πολύ αυτή η ρομ. offtopic][/offtopic]

• Καλησπερα.Περασα σήμερα την 8.3.29,την ελληνική με καθαρή εγκατάσταση.Εκανα wipe το system από το twrp.ολα καλά όταν άνοιξε και έστησα το τηλέφωνο από την αρχή.Ξαφνικα μερικές ώρες μετά το τηλέφωνο τρελάθηκε.Δεν υπάκουε η αφή καθόλου.Δουλευε το αποτύπωμα και τα κουμπιά στο πλαι κανονικά αλλά η αφή τίποτα.Εβγαλα τις σιμ μιας και δεν μπορούσα να απαντήσω σε κλήσεις και ως δια μαγείας έφτιαξε.Δεν έκατσε καλά η ρομ;Αλλά γιατί το έπιασε 3 ώρες μετά;Πρόβλημα η οθόνη;Και γιατί τώρα γράφω από εκεί;

• Παράθεση από makis1024: “Με md5 Checker κάνε την σύγκριση εάν συμφωνεί ο άριθμός εξακρίβωσης του κρυπτογραφικού αθροίσματος ελέγχου που κατέβασες με το md5 άθροισμα της ρομ όπως την αναφέρει από εκεί που την κατεβάζεις , έτσι πάντα κάνουμε την επαλήθευση εκτός βέβαια με ota όπου η επαλήθευση γίνεται αυτόματα. ” αυτό τώρα σημαίνει πως η ρομ που κατέβασα είναι εντάξει και δεν έχει κάποιο πρόβλημα;;

• καλησπέρα.Προσπαθώ να κατεβάσω την 8.3.29 αλλά σταματάει και το ξεκινώ ξανά.Αυτό γίνεται ώρα τώρα.Ηθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε πως θα δημιουργηθεί θέμα στην ρομ που κατεβαίνει με το σταματα-ξεκίνα και αν υπάρχει τρόπος να το ελέγξω πριν την περάσω,γιατί θα κάνω καθαρή εγκατάσταση και θα μείνω χωρίς τηλέφωνο.

• Αυτό είναι το σχετικά με το τηλεφωνο

• Καλό μεσημέρι.Πριν αρκετό καιρό πέταξα το τηλέφωνο κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη του.Το πήγα σε τεχνικό και του έβαλε καινούρια.Το είχα αφήσει στην άκρη μερικούς μήνες και προχθές πήγα να το ανοίξω. Άνοιξε κανονικά αλλά δεν άνοιγε το wifi.Πατούσα τον διακόπτη να ανοίξει αλλά επέστρεφε πίσω.Ρωτώντας μου είπαν ότι μπορεί το πρόβλημα να λυθεί φλασάροντας με sp flash tool ρομ ώστε να περαστούν ξανά οι διευθύνσεις mac για wifi και bleutooth.Δυστυχώς δεν έγινε και η επόμενη πιθανότητα είναι να …

• Το κινητό τρελαθηκε

Μήνυμα

Ναι.Τι ακριβώς εννοείς πρόβλημα hardware.οθονη;;;ή κάτι άλλο;

• Το κινητό τρελαθηκε

Μήνυμα

Τι σημαίνει αυτό;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47103/