Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 145.
-
Το κινητό τρελαθηκε
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47099/
-
Το κινητό τρελαθηκε
ΜήνυμαΚαλημερα.Το κινητό μου τις τελευταίες μέρες όλο και πιο συχνα τρελενεται.Η αφή δουλεύει ανεξέλεγκτα.Πατιεται ότι θέλει.Το κανει όταν ανοίξω πληκτρολόγιο στο chrome ή στο facebook.ειναι άραγε ιός;Το σκαναρισμα με την ασφάλεια μου βγήκε καθαρό.
-
Καλό μεσημέρι να έχετε!!Θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω στο τηλέφωνο την 7.6.10(miui 8.6)xtrv.Κατέβασα για να περάσω 7.10.12 xtrv.Η ερώτηση είναι από που να την περάσω;Από το twrp ή τον updater;Αν την περάσω από το twrp πρέπει να κάνω wipes;ποια;;να κάνω factory reset;Ευχαριστώ προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας.
-
Εχει δοκιμάσει και στην άλλη θέση και άλλη κάρτα αλλά τίποτα.Το τηλέφωνο έχασε το σήμα σε μια αναβάθμιση.Αν θεωρήσουμε ότι δεν φταίει η sim και με δεδομένο ότι δεν έχουμε χάσει το imei.Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει και δεν έχει σημα,και να μπορεί να προκληθεί από μια αναβάθμιση.Ο κατάλογος πρέπει να είναι μικρός λογικά.
-
Καλημέρα σας.Γράφω το ποστ για λογαριασμό φίλου που δεν κατάφερε να κάνει λογαριασμό.Δεν έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου.Το παλικάρι αναβάθμισε σε miui 9 global dev και από τότε δεν δουλεύει η sim του.Δεν έχει χάσει το imei αλλα δεν έχει σημα.Τι θα μπορουσε να κάνει; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43175/
-
Παράθεση από fog: “Ναι την περνάς ξανά μέσω twrp, με factory reset. Πιθανότατα να μην ακολούθησες τη σωστή διαδικασία για μετάβαση από global σε ελληνική και κάνοντάς τη σωστά να λυθεί το πρόβλημα. ” Ακολουθησα αυτόν τον οδηγό.Ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι εκ;να factory reset.Επειδη όμως είμαι σχεδόν σίγουρος θα την περάσω ξανά.Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας =============== Αυγ 11th 2017, 12:34am =============== Επανέρχομαι μιας και το πρόβλημα επιμένει.Εγκατέστησα ξανά την ρομ με factory reset πρ…
-
Παιδιά τα φώτα σας.Εχω το redmi note 3 pro. Γράφω μια σημείωση στο google keep μεγαλύτερη από την οθόνη.Την έπαιρνα screenshot και μπορούσα μεχρι σήμερα να πατήσω κύλιση και να μπει όλη η σημείωση σε μια φωτογραφία.Αυτα με την global dev.Αλλαξα ρομ και πέρασα την ελληνική και δεν με αφήνει να κάνω κύλιση στην φωτογραφία.Το κουμπί δεν είναι πατησιμο και αν πατήσεις βγάζει μήνυμα "η τρέχουσα εφαρμογή δεν μπορεί να τραβήξει μακρύτερο στιγμιότυπο".Είναι θέμα ρομ;Είναι θέμα ρύθμισης;Είναι bug; ======…
-
usb debugging
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Έκανα edit, μύνημα 23. ” Ναι,το είδα.Από εκεί το τσέκαρα.Σ ευχαριστώ!!!Μια ακόμα ερώτηση!!!Θα παίζουν nova go,otetv go,και winbank με την ελληνική ρομ;
-
usb debugging
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δες το μόνος σου από fastboot και τσέκαρε μόνος σου τον bootloader. ” Ναι!!!Ξεκλείδωσε!!!Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!!!
-
usb debugging
ΜήνυμαΛογικά πρέπει να έγινε η δουλειά
-
usb debugging
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε με αυτό που θα βρεις στο τρίτο Link της υπογραφής μου. Την έκδοση 2.χχ ” Δυστυχώς δεν σε καταλαβαίνω.Το λινκ με πάει σ ένα κοινοχρηστο φάκελο του drive σου με πολλά πράγματα μέσα.Ποιό απ όλα λες;
-
usb debugging
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Hermes βλέπω... Για Kenzo δε μιλάμε; ” Μιλάμε για kenzo.Το Hermes είχε ξεμείνει από το redmi note 2.Το σύνδεσα απλά και πάτησα ανανέωση για να δω αν το δει το mi flash.Ενεργοποίησα το usb debugging ο έλεγχος με την γραμμή εντολών το βρήκε και μάλιστα έκανα επανεκκίνηση σε bootloader από την γραμμή εντολών.Μέσα από την γραμμή εντολών το βλέπει να είναι σε bootloader αλλά το mi unlock δεν το βλέπει.
-
usb debugging
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Γα γύρνα το τηλέφωνο στα Αγγλικά , το ίδιο σου κάνει στο developer options; Αλλιώς factory reset μέσα από το σύστημα και ξανά δοκίμασε. ” Δούλεψε.Με άφησε να ενεργοποιήσω το usb debugging!!!
-
usb debugging
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Σαν να μην έχει κάτσει καλά η ROM μου φαίνεται! ” Το mi flash δείχνει να το βλέπει.Προτείνεις να του περάσω ξανά την ίδια rom;