Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 145.

• usb debugging

manouras - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Σε fastboot είναι σωστό. Σε adb λόγω του ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το usb debugging, δεν στο βλέπει ως Android Phone => Android Composite ADB Interface. Εντούτοις σε fastboot έπρεπε να το βλέπει το Unlock Tool καθότι είναι σωστό το πρόγραμμα οδήγησης. ” Και γυρνάμε ξανά στο αρχικό ερώτημα.Γιατί δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω το usb debugging;Τι μπορεί να φταίει.Σε αυτό το βίντεο φαίνεται τι κάνει.

• usb debugging

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ανέβασε μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών όταν το κινητό είναι σε fastboot mode, και μία όταν είναι μέσα στο Android. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40784/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40785/

• usb debugging

Μήνυμα

Δεν μου βγάζει λάθος πολύ απλά γιατί δεν βλέπει καν το τηλέφωνο.Είναι πιστεύω θέμα Drivers γιατί έκανα το τσεκάρισμα με την γραμμή εντολών που λέει ο οδηγός,και δεν το βλέπει.Να σας πω πως το τηλέφωνο ο υπολογιστής το βλέπει,δηλαδή μπορώ να δω τι έχει μέσα,αλλά έκανα και την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drives που βρήκα εδώ.

• usb debugging

Μήνυμα

Εχω την τελευταία official dev.

• usb debugging

Μήνυμα

Παιδιά ξεκίνησα να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ,τόσες ώρες οθόνη είναι πρόκληση.Βρήκα τον οδηγό και ξεκίνησα.Ζήτησα έγκριση από xiaomi για ξεκλείδωμα bootloader και την πήρα σε 5 λεπτά.Δυστυχώς το mi unlock tool δεν έβλεπε το κινητό.Γύρισα στον οδηγό για να τσεκάρω τους drivers αλλά κόλλησα στο usb debugging.Αφού έγινα προγραμματιστής,τρομάρα μου,πήγα ν ανοίξω τις επιλογές για προγραμματιστές για να ενεργοποιήσω το usb debugging αλλά δεν ανοίγει.Μόλις το πατώ με επιστέφει στην σελίδα των ρυθμίσε…

• Παράθεση από makisfz: “Καλύτερα βάλε Global dev που έχει ελληνικά ή stable δεν έχει και μπορείς να ξεκλειδώσεις αν θέλεις, με αυτό το οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Redmi note3 pro ” σιγουρα δεν εχει ελληνικα η stable;

• Παράθεση από makisfz: “Πιο note4 έχεις με mtk η με snapdragon ανέβασε ένα screenshot Redmi note3 pro ” τον mtk αλλα δεν το χω στα χέρια μου.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!

• Παράθεση από zisistil: “Όχι δεν brickarei αλλά ας έχει την άδεια! Ούτε ή άλλως με official 99 τοις εκατό θα ξανακλειδώσει. Πρέπει να μπορεί μετά να ξαναξεκλειδώσει. ” Γιατί να τον ξεκλειδώσει;Αφου θα μείνει με την global stable.

• Παράθεση από makisfz: “Ναι πέρασε Global με το Mi flash δεν υπάρχει προβλημα Redmi note3 pro ” Παράθεση από zisistil: “Με ξεκλείδωτο bootloader μπορεί να περάσει και κατευθείαν την Ελληνική του φόρουμ. Απλά πες του να ρίξει πρώτα μια αίτηση γιατί δεν ξέρουμε αν ξεκλειδώθηκε επισήμως. Ας έχει την άδεια της εταιρίας. ” Ξεχασα το note.μιλάω για το redmi note 4 αλλα φαντάζομαι η απάντηση είναι η ίδια.Ο bootloader δεν νομιζω να έχει ξεκλειδώσει επίσημα.Αν δεν έχει ξεκλειδώσει επίσημα,δεν θα τουβλιάσε…

• καλησπέρα.Μια ερώτηση για το redmi 4.Το αγορασε φίλος και του ήρθε με ελληνικα αλλά με μη επίσημη ρομ.O bootloader φαίνεται ξεκλείδωτος.Είναι ασφαλές να του περάσει μεσω miflash την global ή πρέπει να περάσει πρώτα την κινέζικη;

• Σας ευχαριστώ πολύ George Kaggelaris και NasDriver.Το πρόβλημα λύθηκε!!!

• τώρα έχω το παρακάτω.Με ενεργοποιημένο το usb debugging δεν το βλεπει το miflash. Απεγκατέστησα τους παλιούς drivers και έτρεξα το αρχείο που βρήκα στην υπογραφή του George Kaggelaris αλλά παρόλα αυτά κανένα αποτέλεσμα.Τι έκανα λάθος;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει οπωσδήποτε να είναι για να δει σωστά το κινητό ο υπολογιστής σου. ” Οι drivers είναι οι σωστοί;

• Παράθεση από NasDriver: “Ενώ είσαι σε fastboot mode, σύνδεσε το κινητό και ανέβασε μία φώτο από το device manager να δούμε πως το αναγνωρίζει. Επίσης κοίταξε εάν έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging στις επιλογές για προγραμματιστές. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34152/ δεν ήταν ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλμάτων.Πρέπει να είναι;

• Καλό μεσημέρι. Προσπαθώ να περάσω σ ένα note2 prime την επίσημη global stable με το mi flash.Κατέβασα την rom από en.miui.com καθώς και το miflash.Έβαλα το τηλέφωνο σε fastboot και το miflash δεν το αναγνωρίζει. Έψαξα στη διαχείριση συσκευών μήπως χάθηκαν οι drivers(του είχα περάσει στον ίδιο υπολογιστή την ελληνική rom άρα είχε τους drivers)αλλά είναι μια χαρά.Άνοιξα το mipcsuit και μου βγάζει τις rom,stable και dev,αλλα δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμμιά.Μου βγάζει σφάλμα.Με άλλα λόγια το pcsuit …

• Ευχαριστω για την απαντηση.Αρα έχει ελληνικά πλέον και η global stable.Θα την περάσω να δω.

• Καλο μεσημερι.Έχω το redmi 3 note pro με την τελευταία επίσημη dev(7.2.9).Μου κρασαρει πολυ συχνα το facebook και λιγότερες φορές ο messenger.Ειναι θέμα ρομ άραγε;Το πρόσεξα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Υ.Γ.Ασχετη ερώτηση.Απο ποια ρομ και μετά έχει ελληνικά η stable;

• Τελικά πέρασα την developer από τον updater της συσκευής.Μου ζήτησε factory reset.Έχει κανονικά ελληνικά.Σας ευχαριστώ για την βοήθεια NasDriver και Bodai!!!

• Συγγνωμη που σε πριζω αλλά από το update της συσκευής θα πάω από stable σε dev;Μήπως ο οδηγός που έχει είναι από την μια έκδοση στην άλλη;Δεν υπάρχει λόγος back up μιας και είναι καινουργιο το τηλεφωνο. Μάλλον αυτόν τον οδηγο πρέπει ν ακολουθήσω.Ετσι δεν είναι;

• Οδηγός για πέρασμα dev από stable;Με κλειδωμένο bootloader και είμαι σίγουρος πως έχω την official μιας και με το που άνοιξε πήρε αναβαθμιση