Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 145.
-
Παράθεση από varitimos84: “@Giwrgos Efthimiadis ακου να δεις τι γινεται... μετα την 8,0,4,0, η επομενη ρομ που βγηκε ηταν η 8,1,2,0 η οποια αποσυρθηκε, επειτα βγηκε η 8,1,4,0 η οποια επεισης αποσυρθηκε.... κ οι 2 αυτες οι ρομ ειχαν ελληνικα επισημως απο την μαμα χιαομι... οποτε πιστευω πως το κινητο παραχθηκε εκεινη την περιοδο που ειχε βγει η 8,1,2,0... 3 επιλογες εχεις...η μενεις εδω που εισαι, κ εχεις ελληνικα (+ τα οποια bugs εχει η ρομ) ή πας στην τελευταια (8,0,4,0) η οποια θεωρητικα ειναι…
-
Το πρόβλημα είναι ότι στη ρομ που έχω (dev global) δεν βρίσκω από πού να διαγράψω την συσκευή.Στο bluetooth δεν βρίσκω τέτοια επιλογή.Το πρόβλημα το έλυσα με τριπλα.Ειχα αγοράσει και δεύτερο για ένα φίλο,έτσι άλλαξα τις συσκευές και το δεύτερο συνδέθηκε κανονικά.Τελικα το λάθος ήταν ότι το συνδέσα από το bt και όχι από την εφαρμογή.
-
Καλο μεσημέρι στην παρέα.Παρελαβα χθες το mi band 2 και προσπάθησα να το συνδέσω στο note 3 χωρίς να τα καταφέρω.Το λάθος που έκανα είναι ότι το σύνδεσα από το bluetooth και όχι από το mi fit.Τελικά κατάφερα και το σύνδεσα με το παλιό μου τηλέφωνο, ένα note 2.Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα ότι πρέπει να διαγράψω τα δεδομένα του bleutooth και να το συνδέσω με το mi fit.Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα το κάνω αυτό στο note 3;(global dev rom),ή αν ξέρει πως θα το συνδέσω;;
-
Ειναι επισημη rom;
ΜήνυμαΟλα δείχνουν καλώς.Κάποια μικροπροβλήματα πιστεύω να βρω την ακρη τους.Σ ευχαριστώ πολύ NasDriver!!!
-
Ειναι επισημη rom;
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “το σημαντικό είναι να το αναγνωρίσει το miflash σαν συσκευή όταν το έχεις σε fastboot mode ” αυτό είναι ok;
-
Ειναι επισημη rom;
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αφού είναι ξεκλείδωτο μπορείς να βάλεις την official developer με αυτόν τον οδηγό από fastboot mode Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Σ ευχαριστώ πολύ!Θα το δοκιμάσω και ο Θεός βοηθός!!! =============== Δεκ 15th 2016, 2:12pm =============== Αλλο ενα προβληματισμό!Επειδή ο οδηγός λέει να εγκαταστήσουμε το mi pc suite και το mi flash,το έκανα.Προσπάθησα να συνδέσω το τηλέφωνο στο mi pc suite και δεν μπορώ.Φταίει η ρομ ή λείπουν drivers…
-
Ειναι επισημη rom;
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έκανες τον έλεγχο του bootloader ? Τι αποτέλεσμα έβγαλε ? ” Εβγαλε ότι είναι ξεκλείδωτος.Φαντάζομαι δεν είναι όπως πρέπει.Στο μεταξύ εγώ έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα
-
Ειναι επισημη rom;
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, είναι unofficial Ξεκίνα με αυτά: Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ” Μπορώ να περασω official dev,που έχει ελληνικά,με κάποιο τρόπο χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader;Αυτός ο οδηγός λέει να μην περάσουμε την global dev γιατί θα brickαρει το τηλέφωνο.
-
Ειναι επισημη rom;
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!Σήμερα παρέλαβα το νέο μου τηλέφωνο(redmi note 3)και θα ήθελα να ρωτήσω αν η ρομ που έχει μέσα είναι η επίσημη.Το ρωτώ γιατί δεν βρίσκει διαθέσιμη αναβάθμιση.Ευχαριστω πολύ!
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Καλημέρα! Μην τα μπερδεύεις. Είναι άλλες συσκευές τα Note απο τα απλά. Το Redmi 4 υπάρχει και είναι 5 ίντσες με snapdragon επεξεργαστή και βγαίνει σε 3 εκδόσεις: 1) Φθηνή Redmi 4A : HD, No fingerprint, 2/16gb 2) Μεσαία Redmi 4 : HD, 2/16gb 3) Μεγάλη Redmi 4 Prime/Pro: FullHD, 3/32gb Δες εδώ λεπτομέρειες απο ένα κατάστημα: Redmi 4 Prime - XIAOMI Για το Note 4 δεν κυκλοφόρησε κάτι διαφορετικό ακόμα. ” Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Εκτός από το μέγεθος της οθόνης δεν ήξερα γ…
-
ποιο κινητο να αγορασω;
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Βασικα μ ενδιαφέρει ή αυτονομία.Με το note 2 έρχεται μέρα που το φορτιζω δύο φορές.Φυσικά μιλάω για τα μικρά.Τα μεγάλα είναι εκτός μπάτζετ.Διαβασα και για τα προβλήματα του note 3 και μάλλον θα το αφήσω.Αναμεσα στα άλλα δύο με κριτήρια οθόνη,καμερα και κυρίως αυτονομια,μιας και για την χρήση που το θέλω πιστεύω μου κάνουν και τα δυο,ποιο προτείνεις;
-
ποιο κινητο να αγορασω;
ΜήνυμαΚαλησπερα.Ψαχνω κι εγώ ποιό κινητό ν αγοράσω για να αντικαταστησω το note 2 pro.Ειμαι μεταξύ του mi5 του mi max και του note 3 pro special edition.Σκέφτομαι περισσότερο το note 3 γιατί είναι το μόνο που έχει 800αρα μπάντα στο 4g που μου χρειάζεται.Τωρα δεν έχω 4g με το note 2 αλλά την παλευω.Σιγουρα το mi 5 είναι καλύτερο τηλεφωνο αλλά έχουν τόσο μεγάλη διαφορά;Οι τιμες που βρίσκω από kimovil είναι 216 το mi5,198 το mi max και 180 το note 3.Το τελευταίο το έχει και πιο φτηνά αλλά προτιμώ μαγαζί …