Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 146.
-
Παράθεση από gregbala: “Παράθεση από poseidvn: “Λοιπόν έχεις το κινέζικο Band και μέσω του mi Fit από το playstore σου πέρασε τα αγγλικά. Πιστεύω ότι δεν έχεις και τα δύο mi Fit απλά το λέω. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, βρες το Mi Fit και κάνε εκκαθάριση όλων των δεδομένων. Και ξαναδες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Πρώτα όμως θα κάνεις unpair και μετά log out από την εφαρμογή. Αν τίποτα δεν αλλάξει ξανά πέρνα fw και res q Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα εκανα ολα φ…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΛοιπόν έχεις το κινέζικο Band και μέσω του mi Fit από το playstore σου πέρασε τα αγγλικά. Πιστεύω ότι δεν έχεις και τα δύο mi Fit απλά το λέω. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, βρες το Mi Fit και κάνε εκκαθάριση όλων των δεδομένων. Και ξαναδες αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Πρώτα όμως θα κάνεις unpair και μετά log out από την εφαρμογή. Αν τίποτα δεν αλλάξει ξανά πέρνα fw και res q Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΝαι Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜπορείς να βγάλεις κ μια φώτο την κάτω πλευρά του band για να είμαστε σίγουροι αν είναι international ή όχι ; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠοια εφαρμογή mi Fit έχεις στο κινητό σου;; εννοώ του playstore ή εδώ; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌταν έβαλες του playstore σου έκανε κάποια αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΆλλες ερωτήσεις. .. 1.Έβαλες κατευθείαν το εδώ mi Fit ή του playstore? 2. Ποια έκδοση του mi Fit εδώ έβαλες 3. Ποιο από τα δύο αρχεία ( fw-res) έβαλες πρώτο;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌχι ρε συ δεν κούρασες κανένα απλά επειδή δεν παρακολούθησα το νήμα από την αρχή πες μου σε παρακαλώ ποια αρχεία fw κ res περνάς, αν έχεις Internacional ή όχι band ή αν είχες βάλει κάποιο άλλο custom fw αλλού site? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚάνε κ μια επανεκκίνηση μήπως τυχόν φτιάξει Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΞανά πέρνα το res μήπως κάτι δεν πήγε καλά Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚάνε τώρα ένα unpair /pair το band και ξανά δες το Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠροσπάθησε μια δυο φορές ακόμα κάνε και μια επανεκκίνηση. Αν δεν αλλάξει κάτι βάλε το gadgetbridge από playstore κ κάνε το με αυτό Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜε το που περάσεις το. Fw αρχείο κ γίνει το update θα ξεκινήσει η σύνδεση με το mi Fit αυτόματα. Όταν γίνει συνεχίζεις το update του. Res αρχείου Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈτσι θα το κάνεις Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΜόλις πάρεις το ένα αρχείο κ γίνει το update ξανά κάνεις την ίδια διαδικασία με το άλλο αρχείο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pit_hal: “Ευχαριστώ για το άμεσο support πάντα! Οκ η εφαρμογή κράτησε τα πάντα μετα την νέα ζεύξη, απλά έπεσε την ίδια ώρα να περάσει 12μμ και να μηδενίσουν τα δεδομένα. Έκανα αριστερά και έχει όλες τις προηγούμενες μέρες. . όσοι έχετε πρόβλημα με τον καιρό μήπως έχετε κλειστό το gps και την άδεια της εφαρμογής για τοποθεσία? Στην 3.5.4 την προηγούμενη έκδοση το είχα ανοίξει στην αρχή (τότε ήταν που μου έδειχνε τον καιρό) αλλά το έκλεισα γιατί άνοιγε συνέχεια και μου άδειαζε την μπα…
-
ΜήνυμαΚάνε μια επανεκκίνηση την εφαρμογή δηλ κλειστην από το backround και ξανά άνοιξε την Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pit_hal: “Αν κάνουμε διακοπή σύζευξης και ξανά κάνουμε σύζευξη χάνουμε ότι δεδομένα είχε η εφαρμογή τόσο καιρό? Γιατί τέτοιο νομίζω έπαθα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν χάνεις τίποτα απλά μετά την σύζευξη θα σου κάνει συγχρονισμό και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από nikoseggo: “Εγώ και Κάιρο που έβαλα πάλι τίποτα Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνε unpair /pair κ ξανά δοκίμασε Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλη την παρέα. Να επιβεβαιώσω πως όλα έγιναν αυτόματα όπως είπε ο Δημήτρης. Συγχαρητήρια σε όλους σας παλικάρια για την άψογη δουλειά που μας προσφέρετε. Αυτό που θέλω να σημειώσω προσωπικά είναι πως με την νέα αναβάθμιση δεν έχω το θέμα της συνεχής λειτουργίας του GPS. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk