Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 146.

• Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλη την παρέα. Όσον αφορά το θέμα του GPS που έτρεχε συνεχώς ήταν γιατί είχα κλειδώσει την εφαρμογή να μην κλείνει ποτέ κοινώς να την γλιτώνει από την εκκαθάριση . Την ξεκλείδωσα κ τώρα όλα καλά. Το GPS μου ανοίγει μόνο όταν πλέον ανοίγω την εφαρμογή. Έτσι γίνεται κ σε σας;;;;; c2e1740f2b38eb4906e79140b95abdfa.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

poseidvn - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από echaosad: “@poseidvn αν μπορείς δώσε link με την 3.5.3 του φόρουμ” Dropbox - MiFit-3.5.3-Greek.apk Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από echaosad: “Παρόλο που σε εμένα το GPS κλείνει, παρολαυτα την τεντωνει την μπαταρία. Που βρίσκουμε την προηγούμενη έκδοση? cdc856bcce24aa25c60486f71f9f97c9.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορώ να σου δώσω λινκ από Dropbox Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά λόγω του mi Fit 3.5.4 έγινε αυτό. Πριν με το 3.5.3 δεν είχα το θέμα αυτό οπότε έκανα κ γω downgrade. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει μόνιμα ενεργοποιημενο τ GPS Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά το θέμα με το GPS στο mifit 3.5.4 το αντιμετωπίζετε κ άλλοι;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

poseidvn - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από pan83: “Εγώ ξαναγυρισα στο 3.5.3 γιατι με το 3.5.4 το gps εμενε συνεχως ανοιχτο και έπινε τη μπαταρία..” Ακριβώς το ίδιο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το digital theme είναι πλέον συμβατό ή ακόμα;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκανα λάθος αντί να γράψω "πρόσθετες ρυθμίσεις" έγραψα απόρρητο αλλά αφού το βρήκες μια χαρά Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από miltosdelis: “Ομάδα καλησπέρα μετά από φόρτιση του μι μπαντ 3 μου έχασα τον καιρό στο μπαντ βγάζει ένα σύννεφο και λέει συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση έχω τα τελευταία αρχεία περασμένα τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πήγαινε στο κινητό κ ακόλουθα τα εξής Ρυθμίσεις /πρόσθετες ρυθμίσεις / ημερομηνία κ ώρα και κλείσε την αυτόματη ζώνη. Από κει επέλεξε πχ Κάιρο και ο καιρός θα φτιάξει Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα θέματα είναι συμβατά με την νέα έκδοση? (αν και δεν νομίζω) Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα κ καλό ΣΚ σε όλους. Να επιβεβαιώσω ότι οι αναβαθμίσεις έγιναν σε μένα αυτόματα σύμφωνα με αυτά που είπαν τα παιδιά (dnomikos & lallasgr).Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μια ερώτηση..... Τα themes είναι συμβατά;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

poseidvn - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Είναι καθαρά προσωπικό θέμα για το αν αξίζει. Αν δε μπορείς να ζήσεις χωρίς την ένδειξη μπαταρίας στην πρώτη οθόνη μην αναβαθμίσεις. Έχουν διορθωθεί διάφορα bugs κλπ αλλά το βασικό είναι ότι προστέθηκε μία νέα γλώσσα...όχι τα Ελληνικά. Εγώ το πέρασα και είναι μια χαρά. Όταν φτιαχτεί θα δοθεί και το νέο Mi Fit 3.5.3 που θα τα κάνε αυτόματα όλα αν όμως δεν έχει αναβαθμιστεί το firmware manually.” Το bug του καιρού φτιάχτηκε;;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας…

• Περιμένουμε την αναβάθμιση αδέρφιαααααααααα Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση γνωρίζετε αν λύνεται με την νέα έκδοση το πρόβλημα με τον καιρό λόγω αλλαγής σε χειμερινή ώρα;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

poseidvn - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “Παράθεση από drivth: “Και εγώ μέσα είμαι.. άλλωστε είμαι ο πρώτος που το είχε προτείνει.. @dnomikos στείλε σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην αγορά λογαριασμο να καταθέσουμε όσα θελει ο καθένας να αγοράσετε καμία συσκευή να της βγάλετε τα μάτια!!Παράθεση από sgatz: “Τι φλασάρισμα έχουν φάει τα band μας... Σκέψου τα δικά σας που τρώνε και τις δοκιμές από πάνω... Είμαι μέσα στη συγκέντρωση ενός ποσού για την αγορά δύο band για τα παιδιά εδώ που ρισκάρουν τα δικά του…

• Καλημέρα σε όλους. Τελικά αυτό που εγώ έχω παρατηρήσει και έχω καταλήξει με την τρέχουσα θερμοκρασία είναι να κλείσεις / ανοίξεις το Bluetooth και όλα καλά. Έχοντας χειροκίνητα πρώτα βάλει την ώρα Ανατολικής Ευρώπης ή σε κάποια χώρα με ώρα +2. Σήμερα το πρωί παρόλο που είχα χειροκίνητα την ώρα σε Αν. Ευρώπη μου έδειχνε το εικονίδιο σύνδεσης για τον καιρό. Έκλεισα /Άνοιξα το Bluetooth και επανήλθε ο καιρός με την τρέχουσα θερμοκρασία Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “Προστέθηκε V2 για Digital Clock Theme. ” Ποια η διαφορά από το 1ο digital theme?

• Καλημέρα σε όλους σήμερα παρόλο που έχω βάλει χειροκίνητα την ώρα σε χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης ο καιρός δεν μου δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία b078de7c06fb02aca33a1c95a276a7be.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

poseidvn - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από dnomikos: “Έχω φτάσει στις 10 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το πρωί, νομίζω ότι αυτή είναι και η λύση προς το παρόν. ” Δηλαδή Δημήτρη προς το παρόν να το αφήσω στο Κάιρο? ” Ναι...γενικά όποιο GMT+2 θέλεις. Εγώ επειδή δεν έχει Ελλάδα και επειδή δεν θέλω να βλέπω μόνιμα Κάιρο ή ότι άλλο, για αυτό έβαλα Χειμερινή ώρα Ανατολι…