Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 146.
-
Παράθεση από dnomikos: “Έχω φτάσει στις 10 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το πρωί, νομίζω ότι αυτή είναι και η λύση προς το παρόν. ” Δηλαδή Δημήτρη προς το παρόν να το αφήσω στο Κάιρο?
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΔεν μου λέτε ρε παιδιά αυτό με τον καιρό θα φτιάξει ή οι κιτρινιάρηδες θα μας σπάσουν τα νεύρα;;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΑκολουθώντας τις οδηγίες του Δημήτρη έχω πλέον και ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Από τις οχτώ σήμερα το πρωί μέχρι και τώρα έχω τρέχουσα θερμοκρασία χωρίς να κάνω κάτι. Από χτες το βράδυ είχα πάλι καιρό εκτός από την τρέχουσα θερμοκρασία. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ee63b46df0df8ef6e21a81f42441dbb0.jpg
-
ΜήνυμαΕδώ και πολύ ώρα έχω καιρό χωρίς τρέχουσα θερμοκρασία Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Malekakis: “Μόνο αυτό μου δείχνει.c15428085d77f80d63a8d54bccd762e0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ίδιο δείχνει κ σε μένα με την διαφορά ότι πριν κάποιες ώρες έδειχνε κ την τρέχουσα θερμοκρασία Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Malekakis: “Απ'ότι κατάλαβα,το πρόβλημα το κάνει το notify and fitness. Από εκεί δεν εμφανίζει τον καιρό. Όταν κάνει συγχρονισμό το mi band, ο καιρός δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχεις τρέχουσα θερμοκρασία;;; Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤο επιβεβαιώνω κ γω ο καιρός επέστρεψε 75cf8a17c470961442cb0abc500f830e.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΎστερα από την αλλαγή που έκανα στην ώρα καιρό πλέον δεν έχω κ γω Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f457d00e62ec358d500c8a468ea06ea7.jpg
-
Παράθεση από dmarccos: “@poseidvn Κλείσε το bluetooth στο κινητό και ξανα-άνοιξε το για να συνδεθεί εκ νέου το band και θα ενημερωθεί” Βασικά έκανα αυτό που είπε ο Δημήτρης γύρισα την ώρα από 24h σε 12h και όλα καλά. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους κ χρόνια πολλά. Στο δικό μου mi band 3 ο καιρός δουλεύει κανονικά δείχνοντας κ την τρέχουσα θερμοκρασία. Μόνο η ώρα μου δεν έχει αλλάξει. Πάω να κάνω αλλαγή από 24h σε 12h να δω αν αλλάξει Edit : ΌΛΑ ΚΑΛΆ Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά τέλειο το θέμα με το ψηφιακό ρολόι. Πολλά πολλά συγχαρητήρια
-
Παράθεση από ntheiakos: “Λοιπόν είχα την έκδοση του γιατρού με τα italics και πέρασα μέσω του mi band master τα νέα αρχεία και +_(€!#!€((€(#(#. Βασικά δεν χωράνε σωστά οι ενδείξεις στην οθόνη... Μια βοήθεια αδέρφια Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 363bb30913c0d9109bfcc18c32231104.jpg” Κάνε unpair το band και μετά διαγραφή της εφαρμογής. Εγκατέστησε το mi Fit 3.5.2 και περίμενε να γίνουν οι αναβαθμίσεις. Στο τέλος πέρνα και την γραμματοσειρά και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Mi …
-
Παράθεση από DimosVas: “Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από DimosVas: “Καλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει. (Έχω κινητό redmi note 4X και στο Bluetooth δεν έχει επιλογή κατάργηση συσκευής για το mi band 3 ώστε να το καταργήσω και να συνδεθώ ξανά. Ενώ σε άλλη συσκευή που είμαι συνδεμένος υπάρχει επ…
-
Παράθεση από DimosVas: “Καλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει. (Έχω κινητό redmi note 4X και στο Bluetooth δεν έχει επιλογή κατάργηση συσκευής για το mi band 3 ώστε να το καταργήσω και να συνδεθώ ξανά. Ενώ σε άλλη συσκευή που είμαι συνδεμένος υπάρχει επιλογή κατάργησης. ) Παράθεση από poseidvn: “Πήγα…
-
ΜήνυμαΠήγαινε κ κάνε διαγραφή όλων των δεδομένων της εφαρμογής κ ξανά προσπάθησε αφού πρώτα κάνεις unpair Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠήγαινε εκεί που λέει για το καρπό..... b2143fc04357a696bc20fb172ccb01f1.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk