Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Τα zips με τις roms τα έχω στη κάρτα, δεν παίζει ρόλο, σωστά?
-
μοιάζει αλλά recovery επέλεγα, ξαναπερνάω άρωμα 7,10,19
-
@Bodai, @NasDriver μετά από format data κάνω reboot recovery και δεν ξαναμπαίνει σε TWRP αλλά στο milogo.
-
Κάτι δεν πάει καλά ή μου φαίνεται?
-
@Bodai πώς το κάνουμε αυτό? Στο twrp εννοείς?
-
@Bodai όχι, ξαναπερνάω twrp, κάνω factory reset και περνάω την xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V9_arΩma_7.10.26.zip τώρα (δηλαδή την τελευταία rom που είχα και άνοιγε το κινητό). Κάτι παίζει και έχει μουλαρώσει ο Αστραχάν....
-
ΟΚ, ευχαριστώ πολύ. Έχω την έκδοση 2017.4.25 MiFlash. Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο γιατί με βλέπω να το κάνω σε λίγο.
-
Τί προτείνεις, να ξαναφλασάρω με miflash ή να περιμένω κι άλλο (αφού έκανα wipe data από το Mi Recovery και ξαναμπούταρα) ?
-
Έκανα και περιμένω. Έπρεπε στο φλασάρισμα να επιλέξω clean all (flash_all.bat) ? Μόλις μου έκανε δόνηση 1 τη πρώτη φορά και 2 απανωτές μετά.
-
Factory reset εννοείς το wipe data? Όταν τη πέρασα με MiFlash επέλεξα save user data.
-
Παράθεση από fog: “Κατέβασε τη ΣΩΣΤΗ fastboot για τη συσκευή σου (είναι σίγουρα το mido; ) και πέρασέ τη με το miflash. ” Ναί, mido έχω και έχω άρωμα από τον Αύγουστο και εβδομάδα παρά εβδομάδα έκανα και τα updates. fastboot έχω αυτές: mido_global_images_7.10.19_20171019.0000.00_7.0_global_d7fe739cac.tgz mido_global_images_V8.5.8.0.NCFMIED_20170916.0000.00_7.0_global_4e70bd1572 mido_images_V8.5.7.0.MCFCNED_20170925.0000.00_6.0_cn_c9351ab81f mido_global_images_7.10.19_20171019.0000.00_7.0_global …
-
Φλάσαρα twrp όπως στον οδηγό, μπήκα με fastboot boot recovery (μέσο εντολής εννοώ) κτλ.κτλ, όλα καλά, έκανα wipe cache/davlink, wipe cache μετά install zip αρωμα 7.10,19 , τελείωσε οκ, κάνω reboot και κολλημένο σε ΜΙ logo. Αφού περίμενα κανά 30 λεπτο, μπαίνω με fastboot, τσεκάρω ο bootloader είναι οκ ξεκλείδωτος, κάνω με MiFlash φλασάρισμα την global 8.5.8.0 και είναι κολλημένο στις τελίτσες.... Τί κάνω τώρα????
-
Δυστυχώς είναι κολλημένο στο android logo με τις τελίτσες ακόμα. Στα 7-8 λεπτά μου έκανε μια δόνηση... Δεν ξέρω τι άλλο να του κάνω....
-
OK, πάντως δεν είναι λογικό μετά από 40 λεπτά να μην έχει μπουτάρει, σωστά? Μπήκα με fastboot και φλασάρω global 8.5.8.0 με miflash και ο θεός βοηθός....
-
Σε ευχαριστώ πολύ !!! Με έσωσες μάλλον... =============== Νοε 5th 2017, 5:05pm =============== \Users\djfloor\Pictures\twrp.pngforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45422/ Έβαλα την ελληνική με TWRP, έχει περάσει κανά μισάωρο και είναι κολλημένο στο MI logo. Εν το μεταξύ, τράβηξα και μία φωτογραφία, να ανησυχώ για αυτά τα mount-unmount failours ?
-
Ναι, είχε κλειδώσει. Είναι προτιμότερο να βάλω twrp ή να περάσω με miflash fastboot rom? Έλεγα να γυρίσω στην stable...
-
Παράθεση από derveni: “Ναι αν έχεις άδεια για ξεκλείδωμα αν δεν έχεις να κάνεις ” ναι, είχα πάρει άδεια και το είχα ξεκλειδώσει όταν το είχα αγοράσει Παράθεση από makis1024: “Με Mi flash περνάμε μόνο official rom, την xtrv την περνάμε με twrp. ” xtrv είχα περάσει αυτή που ήταν στο thread για τα μπρικαρισμένα από την 10.27 =============== Νοε 5th 2017, 3:55pm =============== Παράθεση από derveni: “Ναι αν έχεις άδεια για ξεκλείδωμα αν δεν έχεις να κάνεις ” OK, ξαναξεκλείδωασα με Mi Unlock, τώρα τί…
-
Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα mido. Tα δικά μου προβλήματα ξεκίνησαν από την .26, με τα τυχαία reboots. Προσπάθησα να γυρίσω στη .19, τη φλάσαρα αλλά δεν ξεκίναγε με τίποτα. Ξαναπέρασα την .26 , όλα οκ και μόλις έγινε διαθέσιμη η 11.2 τη πέρασα αλλά κι εκεί κόλλαγε στις τελίτσες android. Μετά λοιπόν ξεκίνησε ο γολγοθάς, το μπρίκαρα, έχασα twrp, fastboot κτλ. Κατάφερα να επαναφέρω το fastboot (edl mode με βραχυκύκλωμα) και πέρασα με MiFlash την ελληνική 10.19, την Global dev 10.19 και την stable 8.…