Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 316.
-
Η ρομ 7.3.9 εγκαταστάθηκε στο Mi4c επιτυχώς. Μέχρι τώρα παρατήρησα τα εξής: 1. @dnomikos το sms ελληνικά κεφαλαία και μικρά έχω κάτω από 70 και όχι 160 όπως στα αγγλικά. 2. όπως και στην προηγούμενη 7.2.23 κατά την εγκατάσταση εμφανίστηκαν κόκκινα γράμματα στην προτελευταία σειρά E:unknown command []] δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. 3. Δεδομένα κανονικά, κάμερα κανονικά το screen record κανονικά.... Φαίνεται να είναι γρήγορη με πολύ καλή ανταπόκριση στην αφή, τουλάχιστον καλύτερη από την προηγού…
-
Αγαπητέ @koukis έχω το ίδιο τηλέφωνο με την τελευταία ρομ 7.2.23. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Ενδεικτικά το antutu scor έφτασε το 75.395 το υψηλότερο που έιχα ποτέ. Δεν αντιμετωπίζω τα προβλήματα της κάμερας που αναφέρεις. Προτείνω να κάνεις Format Data αν ήδη έχεις κάνει FR. Αν δεν έχεις κάνει FR δοκίμασε να το κάνεις. εύχομαι το καλύτερο !
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΦίλε @kostas.kil θα είμαστε και την άλλη Κυριακή στο στέκι συνάντησής μας και μη ξεχνάς ...Συν Αθηνά και χείρα κίνει ...
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@kostas.kil θα τα πούμε τότε αύριο, αν μπορείς, στην Κυριακάτικη συνάντησή μας.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@derveni Χρήστο απάντησα στον φίλο γιατί δεν ήξερα αν είδες το μήνυμά του και έπρεπε κάποιος να του πει κάτι. Για τα υπόλοιπα θα τον ενημερώσω =============== Μαρ 10th 2017, 8:07pm =============== @kostas.kil Κώστα όπως θα είδες και στο μήνυμα του @derveni θα πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε την Κυριακή 10-12 μμ να σε φτιάξουμε όπως πρέπει. 1. Ενημέρωση του προφίλ σου για το τηλέφωνο, τόπο Λάρισα 2. foto από το about phone να δούμε την rom 3. Θα πας εδώ account.xiaomi.com/pass/servic…d%3Dpassport&…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@kostas.kil Καλησπέρα. Βέβαια ο @derveni θα σε καλοσωρίσει στη συνέχεια αλλά θα θέλαμε : 1. Να ενημερώσεις το προφίλ σου με το τηλέφωνό σου Mi5s plus 2. Δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από Ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο για να δουμε ποια ρομ έχεις
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαThe best ever forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31835/
-
Εντάξει @mixaliscy μη με μαλώνεις...δεν έχω πρόβλημα με τα themes αλλά με την εφαρμοζόμενη σε αυτά γραμματοσειρά. Σε ευχαριστώ όμως για την άμεση απάντησή σου. Βέβαια το πρόβλημά μου, που μάλλον είναι μοναδικό και ισχύει μόνο για μένα, το έχω αναφέρει και εδώ [XTRV-7.2.23/24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/2 03:15)
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΗ συνάντηση των φίλων Xiaomi Θεσσαλίας στη Λάρισα έγινε κι αυτή την Κυριακή στο γνωστό στέκι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους @Johnkas @thanos485 και φυσικά τον @derveni για τη βοήθεια που μου πρόσφεραν στην αλλαγή Rom σε Redmi Note 3 Pro με την ανάκτηση κωδικών στο mi account και την, εν συνεχεία, εγκατάσταση της Global. Φιλαράκια ραντεβού για καφέ την άλλη Κυριακή !
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΠαρακαλούνται οι Θεσσαλοί να φέρουν στην υπογραφή τους τα διακριτικά μας, έτσι δεν είναι @derveni ??? 100.gif
-
Αγαπητέ συμφορμίτη @giannhs7 παρακολουθώ εδώ και ενάμιση χρόνο το Φόρουμ μας, πρώτη φορά βλέπω δημοσίευση με σβησμένα πεδία της καρτέλας "Σχετικά με το τηλέφωνο ". Υπάρχει κάποιος λόγος που θα πρέπει να μάθουμε και εμείς ?
-
Μόλις διαπίστωσα ότι με την Fix Performance 7.2.23 τα Themes παρουσιάζουν κινέζικα στο ευρετήριό τους : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31212/
-
@bill koutoulas Πέρασα την 7.2.16 πάνω από την 6.12.22 . Στην αρχή χωρίς FR. Δούλεψε καλά με κάποια μικροπροβλήματα στην κάμερα.Έκανα FR αλλά δεν διορθώθηκε κάτι. Με την 7.2.24 διορθώθηκαν τα όποια προβλήματα υπήρχαν. Απ' ότι βλέπω την συσκευή την έχεις πριν την 31.12.2015 οπότε δεν έχεις πρόβλημα να σου κλειδώσει το bootloader. Πέρασέ την από πάνω από την 6.12.22 και αν σου δημιουργήσει προβλήματα ξαναπέρασέ την με FR.
-
Παράθεση από Giorgos Xatzakis: “φιλε μου εχεις δικιο απλα ειμαι καινουργιος σε ολο αυτο και δεν ξερω...μηπως ειναι ευκολο να με βοηθησεις λιγο αναλυτικα? η απλα να μ πεις λιγο που να ψαξω?? σε ευχαριστω. ” XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] Προτίμησε την τρίτη λύση με τα μπλε γράμματα
-
Παράθεση από dnomikos: “Σβύσε το αρχείο που έχεις τώρα και ξανακατέβασε το διορθωμένο από το προηγούμενο μήνυμά μου...έχει ενημερωθεί ο σύνδεσμος. ” Το έκανα χωρίς αποτέλεσμα ισχύον οι παρατηρήσεις που έγραψα προηγουμένως
-
Παράθεση από dnomikos: “libra_fix-region-gr_GTV-7.2.23 ” Μετά την Fix στα κεφαλαία ελληνικά στο 7ο +2 τα αρχικά enter, επόμενο γράμμα πέφτει στα 67. Στα μικρά γράμματα από την αρχή πέφτει στα 67
-
@dnomikos στο mi4c μου ισχύει το ίδιο πρόβλημα για τα SMS. Στα αγγλικά κεφαλαία μικρά έχεις τους 160 χαρακτήρες. Στα ελληνικά κεφαλαία μικρά έχεις κάτω από 70 χαρακτήρες. Είμαι σίγουρος ότι θα το φροντίσετε
-
Η 7.2.23 για το Mi 4c εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα και όλα δείχνουν μια χαρά. Το πρόβλημα της κάμερας λύθηκε.