Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 316.
-
Δεν μπορώ να συνδέσω pc με κινητο με την 7.2.16 για να περάσω την 23. Τι παίζει. Πρώτη φορά μου συμβαίνει Το MiPCSuite μου βγάζει μήνυμα όπως πιο κάτω " You need to update your device to use Mi PC Suite..Update your device before connecting " Κάποια βοήθεια ??
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜετά από Factory Reset και εγκατάσταση της 7.2.16 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30881/
-
@thanag7 Δοκίμασε την εφαρμογή από play store Root ξCheck για να ελέγξεις αν είσαι root. Ίσως εκπλαγείς
-
Παράθεση από thanag7: “Το Root explorer οταν το ανοιξω δεν βγαζει τους φακελους περιμενω εως που καποιεσ φορες δε αποκρινεται ” Με έναν Root Checker έλεγξε αν το τηλέφωνό σου είναι rooted. Πίστεύω 'οτι δεν είναι. Έχω το ίδιο πρόβλημα
-
@than73 Στην δική μου περίπτωση την πέρασα μέσω updater κατευθείαν χωρίς καν Factory Reset. Θα έλεγα να κάνεις κι εσύ το ίδιο =============== Φεβ 21st 2017, 7:15am =============== Παράθεση από mrdj2k: “Παράθεση από Nelias: “@maikmaik σου κλείδωσε το bootloader ? Αν το τηλέφωνό σου αγοράστηκε πριν την 31-12-2015 ο bootloader δεν κλειδώνει. Ακόμα και να δείχνει κλειδωμένος δεν είναι στην πράξη. ” Παράθεση από maikmaik: “@Nelias Αν και δεν θυμάμαι πότε το αγόρασα μάλλον έτσι θα είναι αφού περνάω κα…
-
@maikmaik σου κλείδωσε το bootloader ? Αν το τηλέφωνό σου αγοράστηκε πριν την 31-12-2015 ο bootloader δεν κλειδώνει. Ακόμα και να δείχνει κλειδωμένος δεν είναι στην πράξη.
-
Παράθεση από alvin1983: “Θα μπεις στο twrp και θα φλασάρεις το supersu που υπάρχει μέσα στη μνήμη του κινητού κ θα είσαι οκ. ” 'Εσβησα την εφαρμογή που υπήρχε και φλασάρισα από TWRP, όπως είπες, εγκαταστάθηκε το supersu αλλά το τηλ παραμένει unrooted. Μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ?
-
Σήμερα πέρασα την 7.2.16 στο mi4c και γενικά πήγε καλά. Δεν έκανa FR και έχω βέβαια κάποια προβλήματα στην κάμερα. Διαπίστωσα όμως ότι το τηλ είναι UNROOTED. Η εφαρμογή supersu υπάρχει αλλά φαίνεται ως να μην λειτουργεί. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος ????
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30528/ Με την νέα 7.2.16 nougat
-
@panino Σήμερα πέρασα και εγώ την νέα 7.2.16. 1. Κάνε ένα backup οπως σου είπαν οι πιο πάνω 2. Το backup από τη συσκευή σου μετέφερέ το στο pc σου 3. έλεγξε από το mi account πότε είναι το τελευταίο backup σου 4.Πέρασε την νέα rom στη συσκευή σου 5. Από TWRP κάνε Factory Reset σύροντας το κάτω κουμπί 6. Από εκεί που είσαι γυρίζοντας πιο πίσω κάνε install την νέα ρομ 7 Reboot και τέλος Η κάμερα το HDR κλπ μου δούλεψαν κανονικά εκτός της πανοραμικής και της νυχτερινής λήψης. Υπάρχει περίπτωση να μ…
-
Παράθεση από sportage: “Όλα δείχνουν ΟΚ σε MI-4c ” Φίλε μου θες να πεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Πέρασες την νέα 7.2.9 σε nougat από την 6.12.22 android 5.1 με τον τρόπο που περιγράφεις ? Δεν έκανες καν factory reset ?
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΜπράβο @thanos485 @Johnkas @derveni @gpapaioa @makisfz @zaf_4...τώρα νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Μακάρι να έχουμε το παράδειγμά σας και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Εκείνο που μας λείπει τώρα είναι ένας μικρός χώρος για να μας φιλοξενεί. Μ π ρ ά β ο και πάλι
-
Να ευχαριστήσω και εγώ τους διοργανωτές @derveni @thanos485 @Johnkas και να τους διαβεβαιώσω ότι πέρασα καλά και γνώρισα φίλους ομοιδεάτες της xiaomi σε μια εκδήλωση πολύ ζεστή και πρακτική από πλευράς επί τόπου λύσης κάποιων προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας. Πρότεινα οι συναντήσεις αυτές να γίνονται συχνότερα σε χώρο τύπου ανοικτής λέσχης για τους κατόχους προϊόντων της xiaomi από την Θεσσαλία και όχι μόνο, όπου θα συζητούνται και θα δίνονται επί τόπου λύσεις στα όποια προβλήματα αντ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Περιμένουμε τις Nougat... ” Από το 5.1 κατευθείαν στο 7 ????
-
Παράθεση από leo1914: “Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν έχω λαβει το mail με το καινουριο λογισμικο τι παιζει; ” Καλημέρα και καλή χρονιά. Για να πάρεις με mail την νέα rom θα πρέπει να είσαι VIP μέλος της κοινότητας. Πήγαινε στην πρώτη σελίδα και δες αν υπάρχει εκεί η rom που ζητάς και κατέβασέ τη από εκεί.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για τα Mi4c, Mi4s, MiNotePRO σταμάτησαν οι ενημερώσεις λόγο των δοκιμών του Android 7.0 Το ίδιο ισχύει και για τα MiMAX και MiMAX PRO ! ” Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε. Δηλαδή η επόμενη ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους θα είναι με Android 7.0