Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 316.
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Άντε και ένα από εμένα.... ” Ναι αλλά το antutu σου έχει κινέζικα...
-
Διαπίστωσα σήμερα, για πρώτη φορά από τότε που το έχω, ότι το mi-4c μου ζεστάθηκε πάνω από 45 βαθμούς. Είχα σχετικό notification γι αυτό. Το είχε κάποιος άλλος το σύμπτωμα ?
-
Παράθεση από NikoSoti: “Παράθεση από paulpap01: “Αφού πλέον δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την rom, και είναι όλα ΟΚ, Κάτι άσχετο δοκίμασε κανένας να δει ότι παρόλο που δεν αναφέρεται στο change log, ή λειτουργία swipe right to delete notification in lockscreen λειτουργεί κανονικά όπως αναφέρεται στο επίσημο κινέζικο change log για την 6.11.24 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όντως! Επιτέλους να μπορείς να διώχνεις όλα τα ενοχλητικά χωρίς να ξεκλειδώνεις την οθόνη! Btw μέχρι τώρα…
-
Παράθεση από manwlis77: “μανο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα ; Δείτε την φωτό Σε mi4c και έκανα καθαρή εγκατάσταση Υπαρχει λύση ;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24474/ ” Μετά από την εγκατάσταση της διορθωμένης xtrv 6.11.24 μου εμφανίστηκε πάλι μια φορά το ίδιο μήνυμα. Έφυγε πατώντας το "ακύρωση"
-
Όλα πάνε καλά προς το παρόν μετά την εγκατάσταση της Fix xtrv 6.11.24 για το Mi-4c Libra. Συγχαρητήρια στην ομάδα
-
Φίλε @dnomikos μόλις τελείωσα την εγκατάσταση μετά από Facτοry reset, χωρίς όμως να πέτυχε το πείραμα, μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω εφαρμογές από το Playstore έσκασε, επιστρέφω στην rom (6.11.24 από xiaomi.eu) που είχα πάρει Backup με το TWRP. Έχω το Link από την αρχική 6.11.24 που ανέβηκε την παρασκευή το πρωί στο xiaomi.eu (πριν το Rebuild) η οποία το μόνο πρόβλημα που έχει είναι αυτό με τον καιρό. Εάν θέλετε μπορείτε να την ξανά κατεβάσετε έτσι ώστε να φτιάξετε νέο XTRV Build από εδώ . Εκτός εά…
-
Αποφάσισα την xtrv 6.11.10 να την περάσω στο Mi-4c με Factory Reset, αφού προηγουμένως διασφάλισα τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές μου με BackUp μέσω TWPR και Mi account. Μεγάλη διαφορά, το τηλέφωνο πετάει. Στο Antutu πήρα 72383, το καλύτερο ever. Θερμοκρασία καλή, διαχείριση μνήμης καλή. Για την μπαταρία θα τα πούμε σε κανα δυο μέρες. Μπράβο σε όλους σας !
-
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “δεν ξέρω αμα είναι καλό ” Χάλια αδιόρθωτα φίλε
-
Καλά είναι η δεύτερη φορά και τείνει για γκαντεμιά. Παρήγγειλα στις 16/10/2016 στο GearBest 2 power banks με απλό ταχυδρομείο.Το δέμα μέσω Τσεχίας έφθασε στο ταχυδρομείο του Ελληνικού αεροδρομίου στις 27/10/2016 'ώρα 7:16 πμ και από τότε ελέγχοντας το tracking δεν έχει αλλάξει κατάσταση. Επειδή άκουσα ότι μπορεί να επιστραφεί αν για οποιοδήποτε λόγο είχε αλλοιωθεί η διεύθυνση αποφάσισα και πήρα τηλέφωνο στο εκεί ταχυδρομικό κατάστημα. Μου απάντησαν ότι το Τελωνείο έχει μπλοκάρει όλα τα δέματα απ…
-
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΞέρω ότι είναι αρκετά "ενδεικτικό" αλλά είναι το καλύτερο σκορ που είχα ποτέ με την 6.10.13forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21389/
-
Καλημέρα, Νομίζω ότι για πρώτη φορά είδα στην στήλη bootloader για το Mi-4c ότι χρειάζεται unlock. Το update το κάνουμε όπως τα προηγούμενα ή εδώ έχουμε ειδική περίπτωση ???? Παράθεση από MIUI_ART: “Bootloader Χρειάζεται Unlock ? ΝΑΙ ”
-
χαίρομαι ιδιαίτερα όταν αναγκάζομαι, τώρα τελευταία, να ισχυρίζομαι ότι η τελευταία ROΜ είναι ίσως η καλύτερη Ever...για το Mi-4c Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα !!!
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: SHOPWEB.GR - Την Διεύθυνσή της (URL) : Μελάνια - Τόνερ - Αναλώσιμα - Τεχνολογία - Shopweb - Tι ακριβώς αγοράσατε: XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO 32 gb - Την ημερομηνία αγοράς :22/8/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 7 ημερολογιακές ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Μετά την αποστολή της παραγγελίας συχνά επικοινωνούσαν μαζί μου για διευκρινήσεις. - Τα σχόλιά σας (Θετι…
-
Για το Mi4c την θεωρώ μια από τις καλύτερες DEV ROM. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Άντε και από αύριο προστίθεται στην οικογένεια και το RN3 Pro
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πρόσεχε μήπως είναι κατεστραμμένο το αρχείο που κατέβασες. Ξανακατέβασε την ROM από το Androidfilehost, καθώς από εχθές ο Server μας δέχεται πολλές επιθέσεις... ” Τελικώς αυτό έφταιγε.. Ευχαριστώ Δημήτρη !!!