Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 316.
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής. Ευχαριστούμε !!!! Καλή Ανάσταση σε όλους !!!!!!
-
Παράθεση από arist1976: “Μήπως πρέπει να το ρυθμίσεις μέσα από το engineering mode; ” Πρόκειται για εφαρμογή από το Play Store ή βρίσκεται στο τηλέφωνό μου ?
-
@NasDriver το έκανα αλλά πάλι το ίδιο
-
Διαπίστωσα ότι σε επικοινωνία μέσω messenger ενώ ακούω καλά ...δεν με ακούνε, λίγο και από το βάθος. Επιχείρησα μέσω των ρυθμίσεων/ήχος και δόνηση/ένταση ήχων να αυξήσω την ένταση φωνής. Δυστυχώς πάλι τα ίδια. Γυρνώντας στις ρυθμίσεις του ήχου διαπιστώνω ότι η ένταση της φωνής από μόνη της έχει μειωθεί. Απενεργοποίσα και ενεργοποίησα το Dolby Atmos χωρίς επιτυχία. Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσω ή είναι bug της ROM ?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Υπάρχει τρόπος να το κάνεις να μην κλειδώνει ποτέ Πολύ σωστά ειπώθηκε πως δεν έχει λόγο να κλειδώνεται... αφού άμα πάμε εκεί θέλουμε να βλέπουμε τι γίνεται ” Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου έλεγες τον τρόπο !
-
Παρατήρησα ότι η TWRP (3.0.0-7) κολλάει κάποιες φορές και πρέπει να πατήσεις το power για να μπεις στη διαδικασία ξεκλειδώματος .Εκεί το"σύρε να ξεκλειδώσεις" μετά από πολλές προσπάθειες λειτούργησε για να κάνω μια επανεκκίνηση, που ήθελα. Αμέσως μετά το επιχείρησα και πάλι και δεν είχε πρόβλημα. Απλώς το αναφέρω
-
@teodorzaf καλορίζικο και πάντα τέτοια !!!
-
Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το downloading εφαρμογών από το play store. Σταματάει στο 87%. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ?
-
Παράθεση από paulpap01: “Το πρόβλημα εντελώς ξαφνικά διορθώθηκε και σε εμένα, πριν διορθωθεί είχα κάνει ενημέρωση μέσω 4G αλλά δεν νομίζω πως έχει σχέση. Μάλλον μας κάνουν πλάκα οι κινέζοι !! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η ώρα της οθόνης κλειδώματος έγραφε 18:01 όταν τραβήχτηκε το στιγμιότυπο που επισυνάπτεται
-
Παράθεση από paulpap01: “Η ώρα του συστήματος είναι σωστή, μόνο στο πρόγραμμα του καιρού είναι λάθος, δοκίμασα να κάνω clear data της εφαρμογής αλλά και πάλι τίποτα, έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα ? ” Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε μικρότερη κλίμακα. Δλδ το ρολόι της κλειδωμένης οθόνης δείχνει πάντα την σωστή ώρα, σε αντίθεση με τη οθόνη του widget της εφαρμογής του καιρού που δείχνει πάντα κάποια λεπτά πιο πίσω.
-
Διαπίστωσα ότι με την νέα ROM 6.3.17 δεν έχω πλέον την TWRP 3 αλλά την v.2.8.7.3 TS....είναι σωστό ή κάτι έχει γίνει ? Επίσης η ανάλωση της μπαταρίας είναι αρκετά έντονη. Διορθώθηκε κατά 0,2 - 0,4 η RAM
-
@alexis9 δοκίμασε μέσω recovery/install
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕντάξει ? τις βλέπεις τώρα @maddoctor ?
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11443/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11444/
-
Παράθεση από tahtasflp: “Έχεις δίκιο θα το κάνω. Όχι κάθε εβδομάδα αλλά η προηγούμενη αλλά και αυτή δεν γίνονται εγκατάσταση. ” Τότε περίμενε από κάποιον πιο έμπειρο να σου πει τι θα κάνεις
-
Φίλε @tahtasflp καλημέρα, καλό είναι για την διευκόλυνσή μας να σημειώσεις στο προφίλ σου το τηλ που χρησιμοποιείς. Είναι η πρώτη φορά που θέλεις να κάνεις εγκατάσταση ελληνικής ΡΟΜ ή έχεις ξανακάνει ?
-
Παράθεση από nipapa: “Δεν μου δείχνει κάτι. Έχει ώρα-ημερομηνία-search bar-quick lanch και τίποτα άλλο. ” 'Οταν κατεβάζεις την κουρτίνα έχει δύο σελίδες στη μια από τις δύο έχει την πληροφόρηση που ζητάς
-
Παράθεση από mixaliscy: “Big boss το λινκ που μας στελνεις είναι της προηγούμενης Ρομ. Είπα αν ξεχασες να την μετονομασεις και την κατέβασα και την έκανα install αλλά και μέσα στις ρυθμίσεις 6.3.3 λέει. Μιλάω πάντα για το mi4c. Δεν ξέρω των άλλων. Αυτά Όπως και έχει ξέρω ότι θα το φτιαξεις και πάλι σας ευχαριστούμε όλους για την καλή και σκληρή δουλειά που κάνετε. ” Το ίδιο συμβαίνει και με μένα (Xiaomi_Mi-4C)....κάνουμε update ή περιμένουμε ;
-
To supersu pro πρέπει να το αγοράσουμε ? Αυτό που εγκατέστησα είναι το free. βλέπε συνημμένο
-
Καλή τύχη μας !!!!