Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 316.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Superzu.zip
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Nelias: “Κατ' αρχήν ευχαριστώ καλέ μου φίλε για το ενδιαφέρον σου. Φαντάζομαι ότι τα όσα γράφεις απευθύνονται στον αγαπητό διαχειριστή. ” Όχι, σε εσένα Βασικά προσπαθώ να καταλάβω τί έγινε Διάβασε λίγο ξανά τι έγραψα ” Έχεις δίκιο, αναφέρεσαι ότι ήμουν σε topic της προηγούμενης ΡΟΜ. Συνεπώς εννοείς ότι το ζιπάκι το συγκεκριμένο υπήρχε από την προηγούμενη ΡΟΜ και μόνον τότε θα έπρεπε να το φλασάρω. Δηλαδή η τρέχουσα ΡΟΜ και το supersu.zip δεν πάνε μαζί. Επιβε…
-
Superzu.zip
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Το λοιπόν, μιας και μου είπε ο φίλτατος @Nelias να μεταφερθώ εδώ ήρθα Να πω απλά πως το supersu εμφανίστηκε πρώτη φορά σε οδηγίες install για το κινητό μας προχθές στην τελευταία Ρομ, σε όσους θέλουν να κάνουν το κινητό τους Rooted. Εσύ μιλάς για την προτελευταία Ρομ που είναι από μόνη της Root. Αυτό δεν κατάλαβα και αυτό ρωτούσα, γιατί ήθελες να βάλεις το supersu. Μήπως έμπλεξες τις 2 Ρομ ή τις οδηγίες των 2 Ρομ? Αυτό εννοούσα και με το κάτι πάει Χ. ” Κατ' αρχήν ευχαρισ…
-
Κάποιος με Mi4c που προσπάθησε να εγκαταστήσει το superzu.zip είχε πρόβλημα με το τηλέφωνο ? Έχει σταματήσει στο mi και δεν προχωρά. Κάποια βοήθεια Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Nelias: “Κάποιος με Mi4c που προσπάθησε να εγκαταστήσει το superzu.zip είχε πρόβλημα με το τηλέφωνο ? Έχει σταματήσει στο mi και δεν προχωρά. Κάποια βοήθεια ??// ” Εγώ το εγκ;ατέστησα από TWRP και κανένα πρόβλημα Γιατί όμως είστε σε τόπικ άλλης Ρομ ? Μήπως κάνατε κάτι λάθος? ” Όχι δεν έκανα κάποιο λάθος...νομίζω.…
-
Superzu.zip
ΜήνυμαΕντάξει επανήλθε κανονικά. Πως θα ξέρω αν το superzu εγκαταστάθηκε ?
-
Superzu.zip
ΜήνυμαΝαι από την ώρα που μου τα είπες...Εδώ και 25 λεπτά δεν έχει μπει στην MIUI
-
Superzu.zip
ΜήνυμαΤο τηλέφωνο δεν έχει ακόμα μπει στην MIUI εδώ και ένα τέταρτο και δεν ξέρω αν έχει εγκατασταθεί. Ο χρόνος καθυστέρησης είναι φυσιολογικός ?
-
Superzu.zip
ΜήνυμαΤο superzu πρέπει να το εγκαταστήσω μετά ? ή θα μου δημιουργήσει πάλι πρόβλημα ?
-
Superzu.zip
ΜήνυμαΠροσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το superzu.zip και το τηλέφωνο κόλλησε στην μαύρη οθόνη με το mi στη μέση. Παρακαλώ κάποια βοήθεια πως να το επαναφέρω.
-
Κάποιος με Mi4c που προσπάθησε να εγκαταστήσει το superzu.zip είχε πρόβλημα με το τηλέφωνο ? Έχει σταματήσει στο mi και δεν προχωρά. Κάποια βοήθεια ??//
-
Δηλαδή θα το κλείσω πρώτα από το κουμπί ??? Γιατί και αυτό δεν ανταποκρίνεται
-
Εντάξει πες ότι θέλω γιατί κόλησε η εγκατάσταση ?
-
Παράθεση από alfaromeomito2010: “αλλά δεν έκανα την εγκατάσταση του SuperSU μπορώ να το περάσω τώρα με twrp; Από την επιλογή αναβάθμιση θα πάω στο recovery και θα ψαξω τον φάκελο supersu.zip ” Τι είναι παιδιά το superzu.zip....Πρέπει να το κάνουμε εγκατάσταση ? Προσπαθώ αυτή την στιγμή να το κάνω και δεν βλέπω να προχωράει .....
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Σήμερα παρατήρησα ότι δε δουλεύει ο αυτόματος φωτισμός της οθόνης. Μέσα στο σπίτι είναι κομπλέ αλλά έξω στο φως της ημέρας δεν δυναμώνει και μένει χαμηλά σαν να ήταν σε συνθήκες νύχτας. ” Πατριώτη τώρα, που το λες βλέπω να ισχύει το ίδιο και σε μένα
-
Παράθεση από xia20152711: “ευχαριστώ για τη βοήθεια..τα καταφερα μεσω Επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery/install ” Να είσαι καλά φίλε, χαίρομαι που βοήθησα και εγώ με τη σειρά μου, αφού κάποιος άλλος λίγες μέρες πριν βοήθησε εμένα με το ίδιο θέμα. Βοήθεια και αλληλεγγύη, χαρακτηριστικά του foroum μας
-
Παράθεση από xia20152711: “Τη κατεβασα απ τ κινητό τελικά. Παώ αναβάθμιση επιλέγω πακέτο κ γράφει λήψη πληροφοριών... Κ μετά βγάζει σφάλμα! Τι φταίει; ” Το ίδιο μου έβγαζε και εμένα. Χρησιμοποίησε αναβάθμιση/Επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery/install
-
Παράθεση από dnomikos: “ ” Παράθεση από dnomikos: “Μια που ανέβασες screenshot, βάλτο εδώ να πάρεις και το παράσημό σου. ” Σαν Νέο Θέμα ή σαν απάντηση ... Το έβαλα σαν απάντηση αλλά δεν το είδα
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜετά την εγκατάσταση της ROM 6.1.21 στο Mi 4c
-
Τελικά με το mi4c όλα πηγαίνουν καλά. Επίσης σε κάθε νέα ROM το antutu με δείχνει βελτιωμένο βλέπε εικόνα με το σημερινό αποτέλεσμα
-
Παράθεση από tragos: “Μπες σε recovery απο το updater(αναβαθμιση) και καντην istall απο κει. Και εγω ετσι τις περναω πλεον, γιατι μου βγαζει το ιδιο μυνημα. ” Φίλε μου όλα καλά, ευχαριστώ πολύ !!!
-
Κατέβασα την ROM την πέρασα στο τηλέφωνο πλην όμως δεν λειτούργησε. Βγάζει μήνυμα 'Λήψη πληροφοριών ενημέρωσης " και κλείνει την κατέβασα και πάλι αλλά το ίδιο ..... καμιά ιδέα ?