Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 316.
-
Mi A2 αλλαγή χώρας [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή χρονιά . Αν αλλάξω χώρα πχ σε Ινδία για να κατεβάσω θέματα επειδή με την αλλαγή της Global σε RN3 pro σε Miui 10.1 stable έχασα εικονίδιο θεμάτων και το αφήσω σε Ινδία και δεν το επαναφέρω σε Ελλάδα τι επιπτώσεις θα έχω ? Ευχαριστώ
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@wankel13 Οχι η συγκεκριμένη ρομ είναι μόνο για libra. Είναι ρομ και όχι fix
-
Παράθεση από gkalen: “Για δοκιμάστε τη παρακάτω Ρομ σε libra mi4c , να δούμε αν έχουμε fix στα sms .. ” Έχουμε τελικά fix στα sms . Έστειλα και πήρα και 160 χαρακτήρες και ειδοποίηση εισερχομένου μηνύματος. Μένω σ' αυτή μέχρι της επομένης
-
Παράθεση από gkalen: “Για όσους έχουν το libra , θα κάνετε factory reset και θα βάλετε την 8.8.30 ” Βεβαίως μπορούμε να εγκαταστήσουμε μια εναλλακτική εφαρμογή SMS π.χ. TEXTRA και να περιμένουμε την επόμενη rom την Παρασκευή.
-
@'Aris Dinovitsis Deauville Το γέλιο είναι ότι μετά τις "οδηγίες" που σου έδωσα η δική μου εφαρμογή μηνυμάτων κρασάρισε. Έχεις καμιά ιδέα για μένα
-
@Aris Dinovitsis Deauville κάνε μια προσπάθεια ακόμα: Ρυθμίσεις/Άδειες/Άδειες/δες στα SMS ποια δικαιώματα επιτρέπονται και ποια όχι, δώσε δικαίωμα σε όλα και βλέπε τα αποτελέσματα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πρέπει να βλέπετε το μήνυμα... ” Το έκανα πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες και με εκκαθάριση όλων των δεδομένων ...... το μήνυμα πουθενά. Μήπως φταίει κάτι στο zip ?
-
Παράθεση από ovelix11: “στην εφαρμογή και την ανοίγω μετά δεν βγαίνει κάποιο μυνημα ” Και σε μένα mi-4c συμβαίνει το ίδιο
-
@gkalen να συμπληρώσω κι εγώ κάτι στα όσα έγραψε ο @Aris Dinovitsis Deauville για το mi-4c και την δοκιμαστική ρομ. 1. Καλύτερη διαχείριση της ram μνήμης, μονίμως από 1,7 - 1,9/3GB 2. Καλή απόκριση των εφαρμογών και της αφής 3. Νομίζω ότι βελτιώθηκε ελαφρώς η διάρκεια της μπαταρίας 4. Μου αποσυνδέθηκε κάνα δυο φορές από το wifi και χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση 5. Η θερμοκρασία σε καλά επίπεδα Σημειωτέον ότι δεν έχω root στο τηλέφωνο Αυτά ....
-
@kbougiouklis χωρίς να έχω την εμπειρία του @gkalen επειδή είδα ότι το καρουζελ το δουλεύεις με δεδομένα , ρίξε μια ματιά αν έχεις δώσεις το δικαίωμα στην εφαρμογή να δουλεύει με δεδομένα. Πήγαινε Ασφάλεια/Χρήση δεδομένων//περιορισμος χρήσης δεδομένων/στο τέλος Εφαρμογές συστήματος/Mi Wallpaper carousel.. δες αν είναι ενεργοποιημένο, αν όχι ενεργοποίησέ το
-
-
@gkalen η δοκιμαστική στο mi-4c libra δουλεύει μια χαρά. Μόνο ο updater μου βγάζει ότι έληξε η συνδρομή μου επειδή χάθηκε κατά την εγκατάσταση η ΟΤΑ. Έχει πολύ καλή ανταπόκριση και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Μπράβο πολύ καλή δουλειά, χαίρομαι που λαμβάνω μέρος στην βελτίωση της rom. Ενημέρωσέ με για να κοιτάξω κάτι το ιδιαίτερο αν το κρίνεις αναγκαίο.
-
Παράθεση από gkalen: “Αυτη είναι απλή xtrv καθότι είναι δοκιμαστική ” Περάστηκε κανονικά, αφού κράτησα backup, την δοκιμάζω και θα ενημερώσω
-
@gkalen έχω περάσει την 8.8.23 ΑΡΩΜΑ αυτή που πήρα με το vip mail, αυτή που προτείνεις είναι ΑΡΩΜΑ ?, μπορώ να την περάσω με τα συνήθη wipes ?
-
@van-panos καλημέρα δεν πιστεύω στο ρουτερ σου να είναι κλειστό το WLan, .......λέω τώρα εγώ
-
Για το libra mi-4c ήλθε το μήνυμα ΟΤΑ και όταν πήγα στον updater και πάτησα ΛΗΨΗ κρασσάρισε δηλ δεν προχώρησε καν στην λήψη. Αυτό 2 φορές. Το κατεβάζω από το email τώρα και βλέπουμε.
-
Στην 8.8.3 για libra mi 4c διαπίστωσα ότι στην εφαρμογή θέματα δεν έχω πλέον την δυνατότητα customising του θέματός μου, δηλαδή να αλλάζω εικονίδια απ' άλλο θέμα ή ταπετσαρία κλειδώματος απ΄άλλο κλπ. Είναι αλλαγή της ρομ ή φταίει κάτι άλλο
-