Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 316.
-
@thanag7 δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις την ρομ. Εμένα το mail ήταν ok με την 8.8.3 αλλά σήμερα σε κάποια στιγμή μου κρασσάρισε. Έκανα αυτό που σου προτείνω και όλα εντάξει
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@thanag7 πάτα τρις γραμμές κάτω αριστερά να δεις τα widgets/ρυθμίσεις/περισσότερα
-
Παράθεση από Nelias: “Μήπως υπάρχει πρόβλημα στο αρχείο ? ” Error 3004 :Thiw package is for "libra" devices? This is a "aqua"
-
Μέσω ΟΤΑ κατέβασα στο κινητό την ΑΡΩΜΑ rom 8.7.26 για mi 4c libra, πάτησα για την εγκατάσταση ακολούθησα την διαδικασία της προσαρμοσμένης εγκατάστασης και στο τέλος πάτησα το κουμπί για εγκατάσταση, αστραπιαία μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση, χωρίς βεβαίως να δω την ανάπτυξη του log. Έκανα επανεκκίνηση και το τηλέφωνο έχει παραμείνει στην προηγούμενη 8.7.19. με ένδειξη μπροστά ερωτηματικό και όχι ZIP όπως τα άλλα ζιπαρισμένα αρχεία. Το αρχείο φαίνεται κανονικά στο storage του κινητου .... Μήπως…
-
@fanisanagn αν έχεις την 8.4.26 κατέβασε την 8.7.19 την ΑΡΩΜΑ πέρασέ την στο τηλέφωνό σου από το PC και μέσω TWRP recovery φλασάρισέ την αφού προηγουμένως κάνεις καθάρισμα cash/dalvik και cash. Μην επιλέξεις κάποιο root. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΣΩ twrp ΠΑΡΕ BACKUP Καλά αποτελέσματα
-
Τελικά μετά από οδηγίες των @MIUI_ART και @geoanto555 αλλά και δικές μου προσπάθειες κατόρθωσα και πέρασα στο Mi 4c libra την 8.7.19 ARΩMA και όλα φαίνονται οκ, εκτός της περίπτωσης της εφαρμογής mail. Επίσης αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει: Πως ρυθμίζουμε 160 χαρακτήρες στα μηνύματα
-
Παράθεση από fanisanagn: “Για mi4c (libra) το έχει δοκιμάσει κανείς; Σε εμένα δεν άνοιξε ποτέ το κινητό. Και αναγκάστηκα να γυρίσω στην 9αρα ,8.4.26 μιας και την 8.7.12 την είχαν κατεβάσει. ” Άποψή μου να μείνεις για λίγο καιρό στην 8.4.26 γιατί δες τι έπαθα εγώ Brick σε Mi 4c με το φλασάρισμα της νέας rom miui 10 8.7.12 XTRV
-
Είχα μείνει στην στην τελευταία xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI4c_8.4.26_v9-7.0 μέχρι που βγήκε η νέα miui 10 xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI4c_8.7.12_v10-7.0, την οποία και φλασάρισα από πάνω χωρίς FR. Αποτέλεσμα με το reboot με έβγαζε στο σήμα mi και μετά μαύρη οθόνη. προσπάθησα να ξαναβάλω την προηγούμενη μα πάλι τα ίδια συμπτώματα. Έμεινα χωρίς τηλέφωνο και με την βοήθεια του συντοπίτη μου και φίλου @thanos485 κατάφερε με δυσκολία να να το επαναφέρει και να φλασάρει τελικά την globeROM_v9_libra_8.4.26…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@thanag7 ποια΄έβαλες την 8.7.19 ΑΡΩΜΑ ή την XTRV πάνω από ποια Rom την 8.4.26 ?
-
Την δοκίμασε κανένας σε mi4c libra ;
-
-
Λοιπόν ας κάνω κι εγώ την ερώτηση : Για libra τι προβλέπεται ?
-
-
-
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Τρελό Buttery Drain κ με αυτή την ARΩMA στο Libra... ” Καλό μήνα ... Επιβεβαιώνω το Battery drain στο libra. Θα κάνω κάποιες επανεκκινήσεις και cash dalvik & cash και εφόσον επιμένει θα γυρίσω στην 8.4.12 στην οποία δεν είχα πρόβλημα
-
-
@gkalen Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με την ROM 8.4.19 για το libra aroma. Την κατέβασα μέσω ΟΤΑ 2 φορές την ROM κι δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί. Κόλλησε στην επανεκκίνηση μετά το mi δεν έβγαλε το ΧΤRV ARΩMA. Εν τω μεταξύ δεν έχω πάρει email την ROM