Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 316.
-
@MIUI_ART δεν δοκίμασα την άρωμα να τη δοκιμάσω κι αυτή και σε ενημερώνω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έγινε Re-compile με νέο Source των ROM για τα Mi-Note PRO (Leo) / Mi-4S (Aqua) / Mi-4C (Libra). ” Πάλι τα ίδια έκανα εγκατάσταση την απλή στο Libra και πάλι δεν κάνει επανεκκίνηση το κινητό
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! thumbsup.png forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40130/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@maikmaik Δυστυχώς ούτε κι αυτό βοήθησε. Ξαναγύρισα 3.1.0-1. Μου την έχει δώσει πολύ
-
Παράθεση από akantzis: “Καλημέρα και σε μένα έβαλα την 7.7.13 xtrv σε κινητό του πατέρα μου mi4c libra και ανασβοβηνει στο logo mi συνέχεια...θα ξαναγυρίσει στην προηγούμενη που είχε και έπαιζε κανονικά 7.7.6 ” Πάτα συγχρόνως το power και το volume + για να γυρίσεις στην TWRP και από κει να ξανακάνεις εγκατάσταση την 7.7.6
-
@maikmaik πρώτη φορά μου συμβαίνει κι εμένα..δεν ξέρω τι συμβαίνει . Αγαπητέ @MIUI_ART καμιά ιδέα ?
-
Δυστυχώς και η ΑΡΩΜΑ και η απλή XTRV 7.7.13 παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Εγκαθίστανται κανονικά αλλά το τηλέφωνο δεν κάνει επανεκκίνηση. Ανάβει για λίγο το ΜΙ και μετά τέλος. Γύρισα πίσω στην ΑΡΩΜΑ 7.7.6. Υ.Γ. Έλεγξα το MD5 και στις 2 περιπτώσεις
-
Σε Libra ενώ περάστηκε κανονικά η ΑΡΩΜΑ δεν κάνει επανεκκίνηση, θα γυρίσω στην προηγούμενη =============== Ιουλ 15th 2017, 9:24am =============== Παράθεση από maikmaik: “Σε libra mi4c πέρασα την XTRV πάνω από την προηγούμενη. Νομίζω η πιο σφαιράτη rom που έχω βάλει ” Την AROMA ή την απλή έβαλες ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατάργηση του Pre-Root της ROM Σε ότι αφορά το Magisk και το Super User(V2.82). ” Σε αυτή την aroma rom έχουμε τις επιλογές no root, magisk ή superuser. Επέλεξα το magisk όπως έκανα στις προηγούμενες. Τελικά το τηλέφωνο είναι unroot. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές δεν λειτουργούν? Επίσης δεν είδα δημιουργημένα τα zip των παραπάνω root, παρά μόνο εκείνα της XTRV 27/6/2017 και όχι τα σημερινά. Πρέπει να μεταφέρω από την ρομ τα zip στο internal storage για εγκατάσταση από TWR…
-
Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “με την αυτόματη φωτεινότητα πως είστε παιδιά ? εγώ 160 χαρακτήρες έχω ” Λοιπόν με την 7.6.25 στο Libra έχω 160 χαρακτήρες και σαν επιλογή από τις ρυθμίσεις. Δυστυχώς το θέμα της φωτεινότητας εξακολουθεί να υπάρχει. Φοβάμαι ότι τον τρόπο που λειτουργεί οι Κινέζοι τον θεωρούν ως default και δεν πρόκειται να τον αλλάξουν. Μικρό το κακό κατά την άποψή μου. Εκείνο που διαπιστώνω είναι ότι δεν έχω την υψηλή θερμοκρασία της προηγούμενης και έχω κάπως καλύτερη μπ…
-
Τελευταίες διαπιστώσεις για το Libra με την 7.6.22. Συνήθως δεν γκρινιάζω για τις ρομ, που εγκαθιστώ για πρώτη φορά. Αλλά αυτή την φορά έχω να κάνω με ένα τηλέφωνο, που ζεματάει με μικρή χρήση, μια μπαταρία που χάνει το 55% σε 10 ώρες με 1 ώρα και 30΄SOT και με ένα antutu τα χάλια του. Ελπίζω και πιστεύω ότι τα διορθωθούν τα πράγματα στην επόμενη.
-
Παράθεση από vayio: “Ολα καλά σε libra ” Καλησπέρα, έχεις 160 χαρακτήρες στα μηνύματα? Δες το μήπως εγώ είμαι ο μοναδικός .
-
Εγκατέστησα στο Libra μου την 7.6.22 και όλα σχεδόν πήγαν καλά. Επιφυλάσσομαι για μπαταρία και θερμοκρασία, που για την προηγούμενη ήταν υψηλή για πρώτη φορά στη συσκευή μου. Λέω σχεδόν διότι έχασα τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει πλέον αυτή δυνατότητα. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά ακόμα. Τις λεπτομέρειες θα τις φτιάξετε με την ΑΡΩΜΑ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΠΟΤΕ δεν κάνουμε μετρήσεις με ANTUTU μετά από FLash ROM. ” Δημήτρη την ROM την έβαλα από το Σάββατο κανονικά μετά από FR , απλώς σήμερα αποφάσισα να μετρήσω. Φλασάρισα ήδη την 7.6.15 Νέο Compile(18/6/2017) και αύριο πρωί αφού θα έχει ηρεμήσει θα ξαναμετρήσω.
-
H 7.6.15 aroma εγκαταστάθηκε καλά στο mi4c. Διαπιστώθηκε αύξηση της θερμοκρασίας. Αλλά όταν επιχείρησα να μετρήσω με το Antutu βρέθηκα προ εκπλήξεως. Γνωρίζω ότι οι μετρήσεις είναι ενδεικτικές και δεν θα πρέπει να κολλάμε, αλλά 30.000 μονάδες κάτω είναι πολύ (45.874 αντί 75.886 στις 8-4-2017). Φλασάρω το recombiled 7.6.15 για να δω διαφορές
-
@Bodai και @fog έχετε δίκιο το θέμα που είχα δεν το υποστήριζε. Οι αλλαγές τουλάχιστον στο default θέμα γίνονται κανονικά χωρίς reboot. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Bodai: “@Nelias μετά την αλλαγή του dpi, reboot έκανες? ” Έκανα αλλά κανένα αποτέλεσμα γυρίζει πάλι στο 4 χ 5
-
Πάω Αρχική Οθόνη επιλέγω στο διαταξη αρχικής οθόνη 5 Χ 5 αλλά τίποτα δεν αλλάζει το 4 Χ 5 παραμένει. Τι δεν κάνω καλά ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37436/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37437/
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από το απόγευμα και μετά θα τις έχετε... ” Μου ήρθε με mail πριν λίγο η ΟΤΑ ROM (Mi-4C Libra) – XTRV-7.5.25 AROMA (V8 Developer). Εμείς που την έχουμε περάσει χθες σαν VIP δοκιμαστικά, θα την ξαναπεράσουμε ή όχι ?