Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 316.
-
Στο Libra η aroma 25 βγάζει script error μετά από 2-3 γραμμές. Γύρισα στην 19
-
@Bodai ισχύει το ίδιο αν έχουμε κάνει ενημέρωση από Play Store και το Magisk ? Το λέω αυτό γιατί στην προηγούμενη aroma ρομ μου ζήτησε το magisk ενημέρωση και με πήγε στο Play store και την έκανα. Απότέλεσμα όταν εγκατέστησα την τρέχουσα ρομ aroma ενώ το mi4c είναι rooted το εικονίδιο της εφαρμογής δεν εμφανίζεται πουθενά. Εγκατέστησα από τη zip της εφαρμογής και πάλι μέσω TWRP αλλά πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα ?
-
Παράθεση από kostas1alina: “για το μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω είναι για το No2 Ρυθμίσεις.... γραμμή κατάστασης...απενεργοποιείτε την σύμπτυξη....εγινε ” Σε ευχαριστώ πολύ...πράγματι ήταν τόσο απλό. Μια ερώτηση όμως...στην ανάρτησή μου η ξαπλώστα και η ομπρέλλα ηλίου πως βρέθηκαν επάνω της οέοοοοο
-
Με την εγκατάσταση της ΟΤΑ ROM (Mi-4C Libra) – XTRV-7.5.19 AROMA (V8 Developer), παρατήρησα τα ακόλουθα: 1. Δεν έχω αυτόματη φωτεινότητα 2.Μετά από επιλογή στοιχείου στην κουρτίνα (πχ σβήσιμο wifi), η κουρτίνα ανεβαίνει και πρέπει να την κατεβάσεις πάλι για να κάνεις άλλη επιλογή (δύσχρηστο) 3.Το εικονίδιο, στην περίπτωσή μου το magisk, δεν υπάρχει παρά το γεγονός ότι η συκευή είναι rooted 4.Προσπάθησα και έκανα πάλι εγκατάσταση το magisk από TWRP αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκε. Μου θυμίζει περίπ…
-
Παράθεση από nikprin1: “Περάστικε μόλις σε mi4c. Κάθε φορά η ROM είναι καλύτερη από την προηγούμενη. ” Εμένα δεν δουλεύουν τα εικονίδια εκτός του 4χ5 και επανήλθε το πρόβλημα αυτόματης φωτεινότητας. Παρακαλώ έλεγξέ το και μου απαντάς αν θέλεις
-
Περάστηκε με TWRP 3.1.0-0 σε Mi 4c και όλα δείχνουν καλά, πχ ο αυτόματος φωτισμός οθόνης επιτέλους λειτουργεί, συγχρονίζει σε mi cloud. Τα υπόλοιπα με τη χρήση Ευχαριστούμε πολύ !
-
Τελικά είναι πρόβλημα της νέας ρομ σε Mi 4c η αδυναμία συγχρονισμού στο mi cloud ή υπάρχει πρόβλημα στον server ? Μήπως γνωρίζει κάποιος ?
-
Παράθεση από thanag7: “Στο libra τρεχει μια χαρα προς το παρον. ” Με τον συγχρονισμό Mi Account πως πάει ? , γιατί σε μένα δεν συγχρονίζει παρά το ότι έχω ακολουθήσει τις οδηγίες του @spideman3
-
@fanisanagn δες στην 1η σελίδα του νήματος για την ρομ 7.4.13 τις οδηγίες του @MIUI_ART και ακολούθησέ τες
-
Παράθεση από fanisanagn: “Έχω ήδη rom του forum και θέλω να κάνω update σε mi4c ,μπαίνω σε twrp και φλασαρω την καινούργια κατευθείαν;Έχω κάνει μόνιμη εγκατάσταση του twrp στο κινητο ” Ποια ρομ έχεις επάνω ?
-
Παράθεση από Angelos Antonopoulos: “Καλησπέρα θελω να περάσω την παρούσα ρομ 7.4.6 από 7.3.30 με fr. Καπου πήρε το μάτι/ αυτό μου ότι μπορει να υπάρξει πρόβλημα αν έχουμε εγκαταστήσει και τρέξει το lucky patcher? Ισχύει αυτό ή άλλα άκουσα και άλλα κατάλαβα. Τhx ” Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχω περάσει το Lucky Patcher το έχω τρέξει, αλλά δεν είχα θέμα με την 7.4.6
-
Παράθεση από jgougos: “Το πρόβλημα με το playstore δεν το έλυσαν πάντως ούτε και στην 7.4.6 έχω βαρεθεί να κάνω απεγκατάσταση στο playstore για να πάει σε πιο παλιά ver. για να κάνω εγκατάσταση με fc. Βαρέθηκα, τελικά έβαλα 6.0.1 και πέρασα σε 7 χωρίς fc. ” Ακολούθησε τον τρίτο τρόπο που αναφέρεται σε: Waiting For Wifi | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support για δείτε εδώ έχει μαζεμένους τρείς τρόπους Θα δεις την υγειά σου
-
Παράθεση από ktsak: “Τη λυση με το Lucky Patcher δεν τη δοκιμασα ακομη. ” Δοκίμασέ τη και θα βρεις την υγειά σου
-
Παράθεση από linuxilakis: “Waiting For Wifi | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support για δείτε εδώ έχει μαζεμένους τρείς τρόπους Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Βρήκα λύση με την περίπτωση του Lucky Patcer. Δεν ξέρω αν θα είναι προσωρινή προς το παρόν δουλεύει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μετά ενεργοποιείς τον διακόπτη των 160 χαρακτήρων και είσαι οκ. ” Στο Mi4c δεν υπάρχει τέτοια επιλογή Δημήτρη
-
Παράθεση από gkalen: “Καλό είναι όσοι φορανε 7αρες ρομ να μας πουν για τα μηνύματα , αν ισχύει για όλες τις 7.0 ρομς ” Γιώργο στο Mi4c με 7άρα ρομ δεν έχω στα μηνύματα 160 χαρακτήρες. Στις τελευταίες αναβαθμίσεις υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Ο @dnomikos το έχει υπόψη του.Αναγκάζομαι να περάσω την mod της 7.2.16 για να έχω τουλάχιστον 160 σε κεφαλαία ελληνικά.
-
Παράθεση από gkalen: “Ρυθμισεις / εφαρμογές συστήματος / μηνύματα / μηνύματα 160 χαρακτήρων, ενεργοποιηστε το .. ” Στο Mi4c δεν υπάρχει τέτοια επιλογή
-
Παράθεση από petran66: “Λοιπόν,χρειάστηκε να κάνω fr το Mi Max prime μου και τώρα με το που ξεκινάει να κατεβάζει από το playstore αναβαθμίσεις και τις εφαρμογές μου,κάνει κάτι τρελά.Σα να τρεμοπαίζει όταν βλέπεις την ώρα που κατεβαίνουν και λέει αναμονή για WiFi κλπ. και απ ότι κατάλαβα δε κατεβαίνουν τελικά.Εκανα απεγκατάσταση το Android update αλλά πάλι τα ίδια!Αυτό που λέτε με απεγκατάσταση της ενημέρωσης του Play Store δε ξέρω πως γίνεται.Εχω μπερδευτεί.Και νευρίασα και το ξαναγύρισα στη τε…
-
Antutu score από τα xiaomi
Nelias - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την 7.3.30 σε Mi4c forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33403/