Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 316.
-
Παράθεση από liquid: “Antutu 71800 το libra μου ” Θέλω να το δω για να το ....... πιστέψω
-
Μέχρι τώρα δεν έχω πρατηρήσει κάτι για την 7.3.30 στο Libra εκτός του θέματος του Playstore, που αφού αναβαθμίζει στην νέα του version 7.6.08.N-all εμφανίζει το γνωστό : Αναμονή για wi-fi
-
Περάστηκε η 7.3.30 στο mi4c με επιτυχία 1. Κατά την εγκατάσταση εμφανίστηκε πάλι το γνωστό @gkalen E:unknown command 2. @dnomikos To SMS εξακολουθεί να μην έχει 160 χαρακτήρες σε κεφαλαία και μικρά ελληνικά. 3. Χάθηκε το κουμπί της εφαρμογής Record Screen...υπάρχει όμως στις ρυθμίσεις 4. Η TWRP παρέμεινε η ίδια 3.0.3 και δεν άλλαξε όπως είχε ειπωθεί. Μπαταρία κλπ τις επόμενες μέρες.
-
Παράθεση από mparaxir: “φταινε τα 7αρια το nougat για καποιο λογο δεν τα παει καλα με την νεα έκδοση playstore ” Αυτό πιστεύω κι εγώ..ας περιμένουμε την Google να το διορθώσει
-
Παράθεση από mparaxir: “η μονη λυση ειναι απεγκατασταση ενημερώσεων του playstore ” Και πώς κάνεις την απεγκατάσταση ? =============== Μαρ 31st 2017, 8:30am =============== Στις ρυθμίσεις του Playstore υπάρχει η σημείωση, στο mi4c μου, ότι η συσκευή μου δεν είναι πιστιποιημένη. Μήπως αυτό παίζει κάποιο ρόλο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με το Playstore forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33307/
-
Παράθεση από markito: “Ποια ρομ εχεις? ” Την 7.3.23
-
Παράθεση από Giannisagal: “κεντρο ασφαλείας -αδειες-αυτοματη έναρξη-επανω τέρμα δεξια 3 τέλειες μικρές. ” Δεν ξέρω γιατί αλλά εγώ έχω αυτή την οθόνη : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33241/
-
Παράθεση από Giannisagal: “μπαίνετε εκεί και πατάτε τις 3 τελιτσες τέρμα πάνω δεξιά και θα σας πει ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΎΝΤΑΙ ” Οι τρεις τελίτσες που είναι οέο !
-
Παράθεση από kostas1alina: “καλο θα είναι παιδιά να προσδιορίζουμε και την συσκευή στην οποία αναφερόμαστε.... ” Αν δεν κάνω λάθος μιλάει για το Xiaomi_Mi-5S_Plus...το αναφέρει το προφίλ του
-
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο Mi4c. Προς το παρόν το μόνο που παρατήρησα ότι ο Αυτόματος φωτισμός της Οθόνης δεν ανταποκρίνεται, όπως στις προηγούμενες Rom. Όταν ακυρώνεις το Α (αυτόματο) δεν φωτίζει η οθόνη αλλά παραμένει στον χαμηλό φωτισμό που από default έχει προδιορίσει. Τα υπόλοιπα, αν υπάρξουν, στη συνέχεια.... Η φωτεινότητα δουλεύει μια χαρά..ίσως με διαφορετικό τρόπο (πιο σωστό τώρα) από την προηγούμενη.
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παλιότερα πείραζα το APN και έφτιαχνε τώρα τίποτα... Πρέπει πρωτα να διαγράψω κ μετά να φτιάξω καινούργιο η γίνεται κ χωρίς να διαγράψω το παλιό? Ευχαριστώ!!!! ” Γίνεται να διατηρήσεις το παλιό αρκεί να τσεκάρεις το καινούργιο για να δουλέψει
-
Παράθεση από PanXan: “Δες λίγο το link μήπως και σε βοηθήσει Πρόβλημα επεξεργασίας επαφών ” Αγαπητέ @PanXan μετά από κάποιο ψάξιμο κι εγώ διαπίστωσα ότι υπάρχει το πρόβλημα στις νέες επαφές που αποθηκεύονται στο mi account μου ενω στο Google Gmail δεν έχω το ίδιο πρόβλημα. Εξακολουθώ να να ψάχνω τη λύση
-
Διαπιστώνω ότι στο Mi4c δεν μπορώ να επαξεργαστώ τις επαφές ούτε και να προσθέσω επαφές μου σε ομάδες... Μήπως συμβαίνει και σε άλλους ?
-
@RadyBoy Καλό θα ήταν να ενημέρωνες το προφίλ σου για το ποιο τηλέφωνο έχεις και την περιοχή σου..πόλη. Επίσης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για να δούμε τι ρομ φοράς τώρα..και τα υπόλοιπα θα τα πούμε . edit Χρησιμοποίησε αυτό το νήμα Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
Παράθεση από Nikozzz35: “Καλημέρα. Στην 7.3.16 το zip signature verification το τσεκάρω πριν το flash η δεν έχει σημασία? ” Μη κάνεις τίποτα...δηλαδή μη τσεκάρεις, απ' ότι ξέρω δεν τσεκάρουμε. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος από του συμφορουμίτες
-
Παράθεση από Angelos Antonopoulos: “Για δώστε λίγο τα φώτα σας . Τι είναι αυτή η ακύρωση του pattern unlock screen (για mi4c με την xtrv 7.2.23 beta) Thx ” Πήγαινε στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΘΟΝΗΣ/ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΟΘΟΝΗΣ/TURN ON LOCK SCREEN PASSWORD και γύρισέ το στο OFF αν είναι ON
-
Περάστηκε χωρίς προβλήματα στο Mi4c. Το τηλέφωνο πετάει. Αύριο θα το τεστάρω με ένα antutu έτσι για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Μπράβο στην ομαδάρα μας
-
Παράθεση από maikmaik: “Περάστηκε πάνω από την 7.2.29 μέχρις στιγμής δείχνει να είναι καλύτερη. Στην εγκατάσταση βγάζει το ίδιο σφάλμα που μου βγάζουν απο την αρχή όλες οι nougat πρόβλημα με δεδομένα δεν έχει. Θα την δω σήμερα και θα επανέλθω Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” @gkalen 'οπως ανέφερε και ο @maikmaik αυτό ακριβώς είναι το σφάλμα που βγάζει με κόκκινα γράμματα και το δικό mi4c. Το αναφέρω για την περίπτωση, που θα πρέπει να κάνουμε κάτι.
-
Παράθεση από dnomikos: “Δεν ξέρω για πoιο λόγο, αλλά στην έκδοση 7.3.9 έχουν βάλει το παλιό αρχείο χωρίς υποστήριξη 160 χαρακτήρων από την XIaomi και χρειάζεται το SMS MOD όπως κάναμε παλιά. Κατέβασε και πέρασε το SMS MOD της έκδοσης 7.2.16 από εδώ. ” Το πρόβλημα λύθηκε μερικώς. Οι 160 χαρακτήρες ισχύουν μόνο για τα ελληνικά κεφαλαία, όχι για τα μικρά.