Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΤο θέμα με το calculator και το ρολόι νομίζω, είναι από τη γλώσσα. Αν γυρίσει το κινητό στα αγγλικά ή τα κινέζικα δουλεύουν κανονικά. Και στο .eu το λένε πολλοί.
-
Ρώτησα στο νήμα για την developer αλλά καλύτερα εδώ. Σε mi4 δουλεύει το GPS? Έχω βάλει την ευρωπαϊκή και δεν... Με cm 13 κλειδώνει μια χαρά. Έκανα τα wipes, την πέρασα ξανά την 7.3.2.0 κ πάλι τπτ. Δεν λέει να κλειδώσει. Θενξ Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Σε mi4 το GPS δουλεύει κανονικά? Είμαι σε 7.3.1.0 eu και δεν λεει να κλειδώσει. Δοκίμασα CM 13 και σε 5 δευτερόλεπτα κλειδώνει. Θενξ
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pkatsaras: “Παράθεση από xristos!: “Ήμουν σε 6,3,17 GTV με καθαρή εγκατάσταση και το κινητό ζεσταινόταν πολύ και η μπαταρία έπεφτε αρκετά γρήγορα. Απο χθες σε stable eu 7.2.11 και πέρα ότι πάει πολύ καλά δεν ζεσταίνεται καθόλου. Με τις dev πως είναι η μπαταρία? Για την 6,3,24 αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετή καλή από τα σχόλια που διάβασα. Μι4 Θενξ Χρήστος” Χρήστο, έπρεπε να κάνεις τίποτα για root για την stable; Ο bootloader, είναι κλειδωμένος; Σκέφτομαι να την φλασάρω αλλά με κολλάει α…
-
Ήμουν σε 6,3,17 GTV με καθαρή εγκατάσταση και το κινητό ζεσταινόταν πολύ και η μπαταρία έπεφτε αρκετά γρήγορα. Απο χθες σε stable eu 7.2.11 και πέρα ότι πάει πολύ καλά δεν ζεσταίνεται καθόλου. Με τις dev πως είναι η μπαταρία? Για την 6,3,24 αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετή καλή από τα σχόλια που διάβασα. Μι4 Θενξ Χρήστος
-
Καλησπέρα, πέρασα τη rom χθες στο mi4 και δεν μπορώ ακόμα να έχω άποψη. Μια απορία όμως. Δεν μπορώ να βρω τo Google Settings app που είναι για τις ρυθμίσεις των google play services. Δοκίμασα με titanium αλλά λείπει το κουμπί run app στο google play services. Thanks