Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Dual boot(sos)

gdimitris - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Εχετε την v6? Aν ναι τοτε που να την κανω εγκατασταση στο system 1 ή στο 2?

• Dual boot(sos)

Μήνυμα

φιλε επειδη θελω μονο την αγγλικη, τωρα αυτο που πρεπει να κανω με απλα λογια ειναι ειτε να κατεβασω μια dev rom(πχ v6) και να την κανω εγκατασταση στο system 2 ή μια stable και να την κανω εγκατασταση στο system 1(και στις δυο περιπτωσεις με power kai volume up) ? Σορρυ αν ειναι χαζες οι ερωτησεις ειμαι καινουργιος

• Dual boot(sos)

Μήνυμα

Παιδια χτες ηρθε το mi3 με dev rom 4.8.1 κατεβασα την stable rom απο εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Forum και την εγκατεστησα μεσω του Updater ομως απο οσο ειδα η ρομ εγκατασταθηκε στο system 2 και εχει καποια προβλημα οπως να μην βλεπει την σιμ και να μην ανοιγει τηο phone και Contacts Καπου διαβασα οτι πρεπει το system 1 και system 2 πρεπει να εχουν την ιδια rom δηλαδη dev kai dev ή stable και stable. Υσχιει το παραπανω? και αν ναι τοτε πρεπει να ειναι και ιδιας …

• Mi Cloud

gdimitris - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδια κατ'αρχας συγγνωμη αν το ποσταρα σε λαθος τοπικ αλλα δεν εβρισκα το καταλληλο μερος Λοιπον θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για το mi cloud 小米云服务 - 你的个人数据中心 1)Ποσο δωρεαν χωρο δινει? 2)Το μονο που χρειαζεται ειναι να κανω ενα λογαριασμο στο mi store για να μπορω να μπαινω και στο cloud? 3)Σε σχεση με το googleDrive ειναι καλυτερο, χειροτερο ή πανω κατω τα ιδια? 4)Ειναι αληθεια οτι μπορω να εντοπισω το κινητο μου αν το χασω, και αν ναι προυποθεση ειναι το κινητο να εχει ενεργοποιημενο το…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από gdimitris: “Λοιπον παιδια επειδη και εγω αγορασα το mi3 θελω να κανω τις εξης ερωτησεις 1)Επειδη δεν θελω να εγκαταστησω την ελληνικη rom μεσα το κινητο θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο? 2)Ποια ειναι η επισημη σελιδα για τις επισημες ρομ? 3)Σε αυτη τη σελιδα οταν θελω να κατεβασω μια ρομ MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Community ποια εκδοση πρεπει να επιλεγω την WCDMA/CDMA China ή την WCDMA ευχαριστω” 1. διαλέγεις από play store 2. 3. WCD…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Μήνυμα

Λοιπον παιδια επειδη και εγω αγορασα το mi3 θελω να κανω τις εξης ερωτησεις 1)Επειδη δεν θελω να εγκαταστησω την ελληνικη rom μεσα το κινητο θα εχει ελληνικο πληκτρολογιο? 2)Ποια ειναι η επισημη σελιδα για τις επισημες ρομ? 3)Σε αυτη τη σελιδα οταν θελω να κατεβασω μια ρομ MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Community ποια εκδοση πρεπει να επιλεγω την WCDMA/CDMA China ή την WCDMA ευχαριστω