Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 104.
-
βρισκομαι εδω Αν δούμε δίπλα στον κωδικό το όνομα device είμαστε εντάξει και μπορούμε να συνεχίσουμε... Αν δούμε την λέξη Unauthorized δίπλα στον κωδικό σημαίνει ότι δεν έχουμε δώσει άδεια από το κινητό μας.. Δίνουμε τις εντολές με την σειρά adb kill-server adb start-server adb devices και περιμένουμε να δούμε το προηγούμενο μήνυμα "allow usb debugging"--->>always allow και ok. τις 3 εντολες τις δινουμε αν γραφει unauthorized ή ειναι συνεχεια των βηματων?
-
Παιδια βρισκομαι εδω Settings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλ. για προγραμματιστές) και να ενεργοποιήσουμε το USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB) Προσέχουμε αν υπάρχει κουμπί για την ενεργοποίηση του FastBoot Mode και το ενεργοποιούμε και αυτό. ενεργοποιησα το usb debugging αλλα δεν βλεπω να υπαρχει επιλογη fastboot mode. Μηοως πρεπει να ψαξω αλλου ή το προχωραω? το αρχειο zip poυ πρεπει να παω να το κανω αντιγραφη?
-
Παράθεση από nflo: “@Giannis25 έχεις κάνει login στο mi account, στο οποίο έχεις πάρει την έγκριση, και στο κινητό σου στα Settings->Mi Account ; Αν ναι δοκίμασε να κάνεις επίσης login στο mi cloud εδώ Mi Cloud με το ίδιο account και ενεργοποίησε το find device. Επίσης τρέξε το mi unlock tool ως administrator (δεξί κλικ στο exe αρχείο και εκτέλεση ως διαχειριστής) βάλε πάντα το ίδιο mi account και ξανά προσπάθησε. Αν πάλι κολλήσει στο 50% τότε ξανά προσπάθησε με την ίδια διαδικασία και τις επόμε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Είσαι στην καλύτερη φάση... Πέρνα τον λογαριασμό μέσα στο κινητό αν έχεις άδεια, άστο λίγο να συγχρονίσει και ξεκίνα με ξεκλείδωμα... Αν κάπου κολλήσεις ρώτα.. Ξεκινάς από το βήμα 2 Διαδικασία ξεκλειδώματος ” Γιωργο να συνεχισω να 'εργαζομαι' στο λαπτοπ μου που ειναι 32βιτ ή να αλλαξω να παω στης αδελφης μου που ειναι 64βιτ?
-
Καλησπερα παιδια,εφτασε και σε μενα το redmi 3s pro και θελω να του περασω την ελληνικη ρομ.Εχω κανει mi account και εχω παρει αδεια για ξεκλειδωμα boot. Θελω αν μπορει καποιος να με καθοδηγησει βημα βημα γιατι φοβαμαι μην το μπρικαρω και μεινω μετα χωρις τηλεφωνο. Κατι αλλο ,χρειαζεται να εχω 64βιτ pc για να γινει η δουλεια? σας στελνω φωτο απο το about
-
Παράθεση από astrah: “ναι παραληψη εχουν και τα 2 wake up με το ανοιγμα αλλα αν γυρισει αναποδα πχ ανοίγει το πορτακι. Δεν το κραταει δηλ ο μαγνητης ειναι μονο για να ανοιχνευει το ανοιγμα ” μηπως ξερεις ή καποιος αλλος φιλος αν η original κλεινει μαγνητικα? (Original PU Synthetic Plastic Leather Case Flip Protective with Back Cover for 5.0 Inch Xiaomi Redmi 3 Pro/Xiaomi Redmi 3S)
-
εννοουσα μηπως υπαρχει αλλο θεμα γιαυτο αν και εψαξα,λοιπον πιστευω πως σε 2 βδομαδες θα εχω το κινητο στα χερια μου (3s grey 3/32) απο βικμολ και ψαχνομαι για φλιπ θηκη.Με ενδιαφερει να κλεινει μαγνητικα(χωρις το λουρακι στην μεση) και οταν την ανοιγω να ενεργοποιειται η οθονη. εχω δει τις νιλκιν ,την μοφι (vintage,απλη κ αυτη με το μεταλικη πλακα) και την original της mi. Ποια μου προτεινεται? και αν εχετε να μου προτεινεται και καποια αλλη εκτος απο αυτες οκ