Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.

• Ελληνική ROM?

Coolmatter - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Καλησπέρα, Να κάνω μία ερώτηση; Γιατί δεν βγάινει XTRV Rom για το Redmi Note 6 Pro; Τόσο μάπα είναι τελικά;

• Παράθεση από George_8: “Καλημέρα, αν και ίσως λίγο off topic θέλω να ξεκλειδώσω bootloader έχει κανείς προβλήματα με εφαρμογές τραπεζών ή και γενικά με κάποια εφαρμογή με ξεκλείδωτο bootloader? (όχι ρουταρισμένο). - Xiaomi Redmi Note 6 Pro ” Εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με το Netflix. Δεν μπορούσα να το κάνω εγκατάσταση.

• Ελληνική ROM?

Μήνυμα

Υποθέτω ότι δεν έχει διαφορά με την κανονική ... Γιατί την έχω βάλει την Official και έχω προβλήματα.

• Ελληνική ROM?

Μήνυμα

Κανένας; Έχω σοβαρό πρόβλημα

• Ελληνική ROM?

Μήνυμα

Παιδιά μην με βρίσετε! Μόλις έκανα unlock το κινητό και τώρα θα βάλω (αν τα καταφέρω) το TWRP αλλά δεν βρίσκω ποια ROM πρέπει να κατεβάσω. Ποιό TWRP να βάλω; Μπήκα εδώ Οι λίστες με τις Ελληνικές Developer & Stable ROM ! αλλά δεν γράφει πουθενά για Redmi Note 6 Pro. Μία βοήθεια;

• VoWiFi

Μήνυμα

Γνωρίζει κάποιος αν στις εκδόσεις που βγάινουν εδώ έχει διορθωθεί το πρόβλημα;

• Downgrade miui από 11 σε 10

Μήνυμα

Δυστυχως η λίστα δεν είναι ενημερωμένη γιατί εγώ έχω android 9

Μήνυμα

Έχω κάνει FR τι πάει να πει αυτό; Ότι ακόμα και να ξεκλειδώσω τον bootloader δεν θα μπορώ να κάνω downgrade;

Μήνυμα

Συγγνωμη αν έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση αλλά δυστυχώς είμαι πολύ πιεσμένος χρονικά. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω downgrade σε miui 10.3.6 official global stable. Δεν έχω ξεκλειδώσει τίποτα στο τηλέφωνο. Είναι όπως το αγόρασα

• VoWiFi

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό που με ξενερώνει είναι επειδή βάζω Official Global Stable θα αργήσει να βγει το update...

• VoWiFi

Μήνυμα

Καλησπέρα, Όταν είχα την έκδοση 10.3.6 δεν είχα κανένα πρόβλημα και είχα σύνδεση VoWiFi με COSMOTE. Τώρα που μπήκε η miui 11 official δεν μου συνδέεται καθόλου. Δοκίμασα την SIM σε iPhone και είχε κανονικά VoWiFi. Εννοείται ότι το έχω ενεργοποιημένο και στις ρυθμίσεις. VoLTE παίζει κανονικά. Όταν πατάω *#*#4636#*#* μου γράφει VoWiFi απενεργοποιημένο και η επιλογή εκεί είναι ανενεργή. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να λειτουργήσει; Ευχαριστώ

• Πρόβλημα με Google Play

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχει κανένας πρόβλημα με το Google Play? Από την Παρασκευή μου βγάζει μήνυμα σε όλες τις εφαρμογές ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή και δεν μπορώ να κάνω ούτε αναβαθμίσεις. Έχω την MIUI Global 9.6.3 beta official Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από agmg: “Κάτσε γιατί τώρα που το σκέφτηκα... τι εννοείς auto-hide όταν δεν είσαι στην επιλογή πλήρης οθόνης; Αν πχ είμαι στο Messenger ή στο Youtube τα πλήκτρα εμφανίζονται μόνιμα. Αν είμαι σε παιχνίδι τότε γίνεται auto-hide. Έτσι λειτουργούσε εξαρχής...” Δεν λειτουργούσε έτσι εξ αρχής. Στην αρχή όταν έμπαινα φυλλομετρητή πχ δεν είχα soft buttons ενώ τώρα εμφανίζονται μόνιμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Πάντα φεύγει από 4g όταν πραγματοποιείται μια κλήση, εκτός και αν έχεις ενεργό το volte.” Στο προηγούμενο κινητό μου δεν το έκανε και για αυτό μου φαίνεται περίεργο. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με 4G

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το 4G. Όταν γίνεται μια κλήση πάντα γυρνάει σε 3G ενώ σε Redmi Note 3 Pro δεν μου το έκανε αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από agmg: “Σε μένα το auto hide δουλεύει κανονικά... είμαι με Global Stable 10.2.1.0 Και ναι, άλλαξε η εμφάνιση, σαν κουμπιά από music player έγιναν (stop, pause, play )” Δηλαδή σου κάνουν autohide ενώ δεν είσαι στην επιλογή της πλήρης οθόνης; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από palexogr: “Και σε μενα σε tulip μετα την αναβαθμιση που εκανα εκτος οτι τα κουμπια δεν κανουν ayto hide πηραν και νεα εμφανιση . Κανενα tip ?” Μπα. Στα ίδια είμαστε Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dentnick: “Έχει κανείς προβλήματα με το Bluetooth? Τελευταία μου κάνει πολλές αποσυνδέσεις από το Bluetooth του αυτοκινήτου... επίσης όταν πάω να ρυθμίσω να παραμένει ξεκλειδωτο το κινητό με συσκευή Bluetooth δεν μου βρίσκει καμία συσκευή Bluetooth Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με αποσυνδέσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα και έχω Bluetooth smart watch, Xiaomi Bluetooth ακουστικά και Bluetooth στο αμάξι. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ smart Lock άρα δεν ξέρω να …

• Παράθεση από markito: “Οκ τώρα κατάλαβα. Σε εμένα δείχνει να δουλεύει Βγήκε η νέα beta 64ebc0e4dbaaeb236b3f2d01e9d3a545.jpg” Και σε εμένα δουλεύει αλλά μερικές φορές όταν βλέπω Netflix ή Google Maps ή Google Duo δεν μπορώ να το επαναφέρω όταν πατάω επάνω στο παραθυράκι γιατί έχει κολλήσει ενώ δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από Coolmatter: “Έκανα εγκατάσταση την έκδοση Dev και έχω τα παρακάτω προβλήματα. 1) κολλάει το Google maps 2) Χάνει την δεύτερη SIM και για να επανέλθει θέλει restart. 3) κολλάει το PIP και όταν αγγίζω το παραθυράκι δεν κάνει τίποτα. 4) δεν κάνει συγχώνευση κλήσεων. Αυτά από εμένα! Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 1) Σε εμένα κολλούσε το Street view. Λύθηκε με απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής. 3)Τι είναι το PIP? 4)Δεν…