Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.
-
Παρατήρησα και κάτι κουφό! Ενώ ενεργοποιώντας το σημείο πρόσβασης δεν απενεργοποιήτε το wifi και παραμένει συνδεδεμένο. Με κλειστά δεδομένα έδωσα wifi από το δικό μου κινητό σε ένα άλλο και το άλλο είχε κανονικά ίντερνετ. Πρώτη φορά το βλέπω. Όσα κινητά είχα πάντα έκλειναν το wifi όταν άνοιγα σημείο πρόσβασης. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Αν μπει Ινδία, ανοίξει το face unlock ρυθμιστεί και μετά το γυρίσει σε Ελλάδα ,πάλι θα φύγει ή θα μείνει;” Θα φύγει δυστυχώς και το λέω γιατί το δοκίμασα. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Λόγω προσωπικών δεδομένων GDPR :)” Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσωπικά δεδομένα έχουν τα θέματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Μεγεια το ανανεωμένο Redmi Note 5 σου. Κατά την γνώμη μου, καλύτερα να το ξεκλειδωσεις. Έχεις μεγαλύτερη πρόσβαση σε πράγματα που δεν έχεις τώρα και ίσως να τα χρειαστείς σε μια κακιά στιγμή.” Σε ευχαριστώ! Και το Redmi Note 3 SE που έχω δεν το ξεκλείδωσα ποτέ και δεν είχα θέμα. Τι παραπάνω θα έχω εκτός από την ROM του φόρουμ; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη για κάτι. Είναι νέα κατηγορία :)” Δεν πειράζει. Όταν κάποιος κάνει κάτι για εμένα όσο ασήμαντο ή σημαντικό είναι θεωρώ σωστό να ανταποδίδω. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “” Ευχαριστώ και συγγνώμη. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Και σιγά σιγά θα βγει και miui10 και η xtrv του φόρουμ...” Ναι αλλά δεν το έχω κάνει unlock και μάλλον δεν θα το κάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, Σήμερα πήρα στα χέρια μου το Redmi Note 6 Pro. Απλά θα πω κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Το notch κόβει πολύ πληροφορία που είχα συνηθίσει να κοιτάω όπως την ταχύτητα του internet ή αν έχω σήμα 4G. Έχει miui 9 και δεν υπάρχει πουθενά developer ROM που είχα συνηθίσει με miui 10. Είχα βολεύει απίστευτα τα χρωματιστά Led ανάλογα με τις ειδοποιήσεις μου αλλά είναι κάτι που δεν έχει. Νόμιζα ότι δεν έχει hybrid SIM slot αλλά έκανα λάθος. Αλλά είναι ένα πολύ ωραίο κινητό. Στάλθηκε από τ…
-
Αυτό είναι και δεν ξέρω αν είναι China ή όχι και δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με network band στην Ελλάδα. Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3GB RAM 4G Phablet Global Version - $179.99 Free Shipping | GearBest.com Mobile Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk