Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαεννοείται!!!,αλλά μου κολλάει στο unlock tool τώρα,σαν να μην θέλει να ξεκλειδώσει
-
ΜήνυμαΤελικά με facebook μπήκε σφαίρα,ευχαριστώωώώ
-
ΜήνυμαΒγαζει αυτο στο plexvpn -you are run out of time,please top up by clicking the top up item in left menu. θα το κάνω μια απεγκατάσταση και θα μπώ με facebook
-
Μήνυμαμε τα άλλα δεν μου βγάζει κινέζικο server.Και στα spam δεν ηρθε τίποτα
-
Μήνυματο έκανα αλλα δεν μου έρχεται mail επιβεβαιωσης στο plex
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα,με το plexvpn δεν βγαζω ακρη,ούτε με το turbo vpn,δεν ξέρω τη παίζει
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την γρήγορη βοήθεια
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για της συμβουλές και τις βοήθειες που δίνετε,εχω ενα θεματάκι,θέλω να ξεκλειδώσω ενα mi note 3 που μου ήρθε με china stable και θέλω να περάσω official global μέσω xiaomi tool.Mου ζητάει (το xiaomt tool) να έχω ξεκλειδωμένο bootloader .Εχω έγκριση,ενεργοποίησα το usb debbuging αλλα δεν το βλέπει το mi unlock.Βασικά αυτο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι να συνδέσω στο mi unlock status τον λογαριασμο και μου βγάζει 10008 και κατι κινεζικα. forums.xiaomi-miui.gr/index.…
-
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τiς βοήθειες που δίνεται σε εμας τους ψιλό ασχετους.Κάτοχος ενός mi6 με official global δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να αλλαξω κατι μέχρι που πήρα πρόδφατα ενα mi note 3 για την σύζυγο.Ηρθε με την αγγλο-κινεζικη σαν του φίλου tzourass.Δεν ήθελα να ασχοληθω΄με ξεκλείδωμα bootloader (έχω κάνει βέβαια την αίτηση για ξεκλείδωμα καλού-κακού και πήρα και την έγκριση μέτα απο δύο μέρες ).Έτρεξα το xiaomi tool αλλα μου βγάζει οτι η official θέλει bootloader ξεκλ…
-
Καλημέρα, νομίζω τα κατάφερα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45037/ =============== Οκτ 29th 2017, 11:41am =============== Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους πού βοήθησαν και όλους πού ασχολούνται και γράφουν τους οδηγούς
-
Λεω να ξεκινησω σιγα σιγα
-
Καλησπερα σε ολους Ο Bootloader τελικα ειναι ξεκλειδωτος.
-
Miui global 8 stable Η rom που έχει είναι 8.0.1.0 (LHOCNDC) Έχω κάνει αίτηση για ξεκλειδωμα του Bootloader και μου ήρθε και η έγκριση. Έχω ξεκινήσει όλα τα πρώτα βήματα αυτού του οδηγού μέχρι και το κατέβασμα των αρχείων. Τωρα? =============== Οκτ 27th 2017, 6:46pm =============== ? =============== Οκτ 27th 2017, 6:58pm =============== Απο την βιασύνη μου δεν είπα καν ευχαριστώ fog για την γρήγορη πρώτη ανταπόκριση
-
Καλησπέρα σε όλους Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά στο forum και στο ότι καταλάβαμε απο εδώ τη σημαίνει xiaomi. Κάτοχος μέχρι πρόσφατα redmi note 3 pro Kenzo και τώρα mi6. Θελω να βοηθήσω έναν φίλο μου κάτοχο επίσης του redmi note 3 pro kenzo με rom χωρις αναβαθμίσεις και αγγλο-ελληνικα. Η αλήθεια είναι ότι εχω μπερδευτεί λίγο με τόσους οδηγούς στο forum και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Δεν το έχω ξανακάνει και θα ήθελα λίγη καθοδήγηση.
-
+2 και από elpatron5 για χθες και σήμερα
-
Αλλος ένας και για σήμερα από elpatron5
-
+1 και σήμερα από elpatron5
-
+1 και από μένα elpatron5