Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Αφού είδα κι απόειδα έκανα restore στα factory defaults το τηλέφωνο μου. Έσβησε τα πάντα και μπόρεσα επιτέλους να εγκαταστήσω το mobile uncle Πέρασα και με recovery.img το twrp έβαλα και αγγλικά με το twrp theme και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποια νεώτερη rom Δοκίμασα και την τελευταία ελληνική 17 νομίζω(?) και multi stable 25 αλλά μου βγάζει unable to ipoen zip error flashing zip στην ελληνική και error executing updater binary in zip για την stabel25. Error flashing zip Το ένα αρχείο το έχω ο…
-
Παράθεση από tora33: “Εντοπισμός σφαλμάτων usb Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο/πατας στο αριθμός κατασκευής γύρω στις 7 φορες” ΔΟΥΛΕΨΕ Παράθεση από tora33: “Με το check root , κοίταξε αν είσαι root ” Το check root δεν το έκανε εγκατάσταση γιατί ήταν 394Kb αλλά μου έκανε το root checker που είναι 940Kb ΘΕΙΙΚΟ????
-
Προσπαθώ εδώ να flasharω κάποια από τις ελληνικές ρομ αλλά δεν τα έχω καταφέρει Έχω κι εγώ τηλέφωνο από το Minideal κι αντιμετωπίζω κι εγώ τα προβλήματα με την multilanguage rom που συνάντησαν κι άλλοι φίλο σαε αυτό το θέμα Αφού έψαξα νομιζω αρκετά κατέληξα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω είτε cwm είτε twrp . Όμωσ συναντώ τα εξής προβλήματα: Καταρχήν δεν μπορώ να μπω σε recovery με τα πλήκτρα γιατι μου βγάζει κινέζικα, ούτε μέσω από το μενού ασφάλεια μου βγάζει update επιλογή Όμως έχω κι ακόμα ένα π…
-
Μου τη χρεωσαν φυσικα 5ευρω. Ουτε λεξη για εγγυηση Γερμανός και ξερός :@
-
Τελικά ήταν θέμα SIM . Το οποίο μου φαίνεται πολύ περίεργο αφού ούτε 10 μέρες δεν είχε που την αγόρασα 'Οπως και να έχει την άλλαξα και από τότε το τηλέφωνο δεν έχει πρόβλημα Όσο για το θέμα της ρομ μάλλον θα περιμένω να βγει καμια 4.4 για το Note να έχει και νόημα η όλη ταλαιπωρία μου
-
Από το Σάββατο το κινητό μου χανει συνέχεια το σήμα ? την Sim? δεν ξέρω τί αλλά εγώ δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο Έχω κοσμοκάρτα αγορασμένη την ημέρα που μου ήρθε το κινητό πριν 10-15 μέρες δηλαδή Άνοιξα το τηλέφωνο καθάρισα την sim την ξαναέβαλα, την δοκίμασα και στη sim2 αλλά τίποτα Συνήθως όταν κάνω επανεκκίνηση για λίγη ώρα διαβάζει την sim συνδέεται στο δίκτυο και μετά πάλι βγάζει μήνυμα "μόνο κλήσεις εκτακτης ανάγκης" Έχει τύχει σε κανέναν? Καμια πρόταση ?
-
Βρε Κώστα πουθενά δεν ανέφερα για Ram. Για αποθηκευτικό χώρο μίλησα δηλαδή για τα 8gb που έχει το κινητό μας. Όπως και να έχει το πρόβλημα μου το κάνει με συγκεκριμένες εφαρμογές μικρού μεγέθους ενώ άλλες μεγάλες >500 gb μου τις εγκαθιστά κανονικά Αναρωτιέμαι μήπως έχει να κάνει με το συγκεκριμένο χώρο(partition?) που τις εγκαθιστά στο κινητό μας Όμως αυτή είναι μια λεπτομέρεια που μόνο κάποιος με βαθιές γνώσεις προγραμματισμού αλλά και του κινητού ίσως να μπορεί να απαντήσει Μέχρι τότε και μέχρ…
-
Μου πέταξε χθες ένας φίλος μια ιδέα ότι πιθανόν να είναι θέμα ασυμβατότητας της ρομ μου ή της έκδοσης του aOS που έχω με τα προγράμματα αυτά Οπότε πήγα να φλασάρω το κινητό μου αλλά όταν πάτησα volume και power για να μπω στο recovery menu, μπήκα σε ένα menu με 3 επιλογές: recovery, fastboot, normal boot αλλά άλλαζα επιλογές με το volume up αλλά δεν μπορούσα να επιλέξω καμία από τις 3 επιλογές και ανγκάστηκα να βγάλω μπαταρία
-
Καλησπέρα παιδιά . Το κινητό μου το έχω γύρω στη μια εβδομάδα και δεν έιχα πολύ χρόνο να πειραματιστώ μαζί του. Μέχρι σήμερα οι εντυπώσεις ήταν γενικά θετικές αλλά σήμερα έχει ξεσκιστεί να μου βγάζει ανεπαρκης διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης. Το εντόπισα όταν προσπάθησε να κάνει αναβάθμιση σε κάποια προγράμματα με αστείο μέγεθος των 1-20mb Ψάχνω όλη μέρα στο ιντερνετ , δοκίμασα ένα σκασμό τρόπους να λύσω αυτό το bug αλλά πλέον έχω σκάσει. Το κινητό μου είναι rooted με multilanguage από minideals . …