Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 104.

• Παιδια καλησπερα,για καποιο λογο δεν ειναι ροοτ το κινητο μου ενω πριν μερικες μερες δεν ειχα προβλημα οταν χρειαστηκα το super user.αν μπορει καποιος συμφορουμητης να με βοηθησει.. εχω την MIUI 8.3 XTRV 7.4.21.

• Καλησπερα παιδια, εχω παρει το mi wifi repeater 2 english versio,ποια εκδοση του mi home πρεπει να βαλω ωστε να εχω οσο το δυνατον λιγοτερα κινεζικα?

• Παιδια καλησπερα. Εδω και πολλες βδομαδες εχω δει οτι δεν εχω καθολου push ειδοποιησεις απο ομαδες στο την εφαρμογη του facebook στο 3s μου.Επισης δεν ερχονται ολες οι ειδοποιησεις απο τις ομαδες και τις σελιδες που εχω βαλει(για να ερχονται ειδοποιησεις) . την εφαρμογη την εχω εκτος εξοικονομησης και την εχω και στην αυτοματη εναρξη. Εχει παιδια κανενας απο σας παρομοιο προβλημα? Συγνωμη αν εχω γραψει το προβλημα μου σε λαθος θεμα. Η εκδοση της εφαρμογης ειναι η 145.0.0.37.86 και η miui 8.3 XTR…

• Δεν ξερω αν βοηθησει αλλα οταν μου πεταει το παραθυρακι με το δυστηχως... πατησα το 'δειτε την περιληψη' και μου εβγαλε αυτα Screenshot by Lightshot =============== Αυγ 20th 2017, 9:23pm =============== Παράθεση από spideman3: “Με λίγα λόγια το πρόβλημα σου παραμένει.@Giannis25 =============== Αυγ 20th 2017, 8:56pm =============== ΑΝ θέλεις δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση κάποιο apk play store από εδώ You searched for play store - APKMirror αν και εγώ θα κατέβαζα την τελευταία XTRV beta rom. Και …

• καλησπερα spiderman,σε ευχαριστω για την απαντηση σου. εκανα το πρωτο που λες αλλα τιποτα. Αλλα πριν απο λιγο εκανα τον 'καθιερωμενο' συγχρονισμο στο micloud και μου πεταξε μια ειδοποιηση του play store απο πανω οτι 16 εφαρμογες ειναι για ενημερωση. παταω και μπαινω κανονικα χωρις να με πεταει. Μολις πατησα να παω στην αρχικη με πεταξε εξω παλι. Στην δευτερη επιλογη που λες για καταργηση λογαριασμου παω οπως βλεπεις κανονικα κατω στις εικονες αλλα δεν βρισκω την επιλογη καταργησης

• ναι,τιποτα. Ισως να φταει επειδη εγκατεστησα μια εφαρμογη (alfred).

• Γεια σας παιδια,απο προχτες δεν μπορω να μπω στο play store. Εχει αλλος το ιδιο προβλημα?

• Παράθεση από stilskin: “Xiaomi Pistons Hybrid Pro HD ακουστικά αγορασμένα στα 21 ευρώ κοστολογήθηκαν στο τελωνείο 40 ευρώ και η λυπητερή ήρθε με συνολικό κόστος εκτελωνισμού 24.6 ευρώ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Φιλε αν επιτρεπεται σε ποια πολη μενεις?

• Παράθεση από demakhs: “Ας βάλει το google photos από το store ή αν το έχει ήδη, ας του δώσει πλήρη δικαιώματα για συγχρονισμό στο παρασκήνιο κλπ, να συγχρονίζονται εκεί βίντεο κ φωτό με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης κ ας απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό των φωτο από το mi cloud... ** Το google photos, προϋποθέτει να έχεις τουλάχιστον έναν λογαριασμό goοgle στη συσκευή σου.. ” Φιλε demakhs σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Υπαρχει περιπτωση να φαινονται καπου δημοσια οι φωτο και τα βιντεο μου?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Giannis25: “Καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τον συγχρονισμο, πως γινεται οταν θα επιλεγω να γινεται συγχρονισμος στο mi cloud να μην γινεται στα βιντεο μου? (για να μην γεμισουν τα 5 giga) ” Πήγες /Ρυθμίσεις/Mi Account να τσεκάρεις τι έχει εκει ορισμένο να γίνεται backup? ” δυστηχως δεν βλεπω να εχει επιλογη ξεχωριστη για βιντεο. αναφερει φωτογραφιες και βιντεο μαζι. Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να μην 'τραβαει' τα βιντεο στο micloud?

• Καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τον συγχρονισμο, πως γινεται οταν θα επιλεγω να γινεται συγχρονισμος στο mi cloud να μην γινεται στα βιντεο μου? (για να μην γεμισουν τα 5 giga)

• ωχ ξεχασα να κοιταξω στις εφαρμογες... σε ευχαριστω zt654! Ολα καλα Bodai σε ευχαριστω για το μηνυμα σου

• Καλησπερα παιδια,με (MIUI 8.3 XTRV 7.4.21 BETA) δεν 'εχω' 160 χαρακτηρες στα μηνυματα. Μπορει καποιος φιλος να μου πει τι πρεπει να κανω?

• νομιζω οτι το ασπρο το εχει κανονια απο ch με priority

• μαλλον ειναι απο την αποθηκη του hong kong το mi5s,για αυτο δεν του βγαζει την επιλογη για priority

• Παράθεση από spideman3: “@Giannis25 Σχετικά με το θέμα συγχρονισμού δοκίμασε το παρακάτω αρκετά παιδιά έλυσαν το πρόβλημα συγχρονισμού, όπως και εγώ και στις 3 συσκευές στο προφίλ μου: 1. Settings - Installed apps - Mi Cloud - App permissions - Enable all 2. Settings - Installed apps - Xiaomi sim activate service - App permissions - Enable all ” Αυτο ητανε φιλε,σε ευχαριστω πολυ!

• Καλησπερα παιδια,στο 3s μου στο mi cloud στον συγχρονισμο για καποιο λογο δεν μου συγχρονιζει τα sms και το ιστορικο κλησεων λεγοντας απο κατω 'απετυχε'. Γνωριζεται τι μπορει να κάνω λαθος? (MIUI 8.3 XTRV 7.4.21 BETA)

• Ισως να μην ξερει την κατασταση που επικρατει στο τελωνειο και να νομιζει οτι περνανε ολα αερα. Μακαρι βεβαια να μην υπαρξει θεμα.

• ευχαριστω παιδια και για την τεραστια υπομονη σας. Τωρα για το θεμα της απλης λειτουργιας πιστευεται να λειτουργει σε αυτη την ρομ? Ποιος συμφορουμητης μπορει να ξερει?

• Λοιπον παιδια το προβλημα λυθηκε, μονο με factory reset και περασα την xtrv 7.4.21. Μεχρι στιγμης ολα καλα,συγχρονιζει με το micloud.Δεν εχω δοκιμασει ακομα τα mobile data μηπως υπαρχει καποιο θεμα εκει. Την επιλογη 'απλη λειτουργια' (που την ειδα σε ενα review του redmi note 4x) και την γυρευα στην παλια μου ρομ (gtv 6.9.8) δεν την βλεπω ουτε στην νεα ρομ στις ρυθμισεις ,την βρισκω ομως στην μπαρα αναζητησης στο μενου ρυθμισεις, αλλα δεν το ξαναρισκαρω... Αν καποιος φιλος την εχει βρει την απλη…