Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-104 από 104.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπερα παιδια,θελω να παραγγειλω ενα xiaomi redmi 3s pro και μαλλον θα γινει απο geekbuying ή yeso521. Θα ηθελα την γνωμη σας για τα καταστηματα και αν εχει παραλαβει προσφατα καποιος-α φιλος-η να μου πει αν πηγαν ολα καλα.. ΥΓ ειδα οτι το yeso εχει την φθηνοτερη τιμη και προσπαθω απο την τεταρτη με μαιλ και facebook να επικοινωνησω μαζι τους αλλα δεν απανταει κανεις. το κλεισανε ή εχουν καμια κινεζικη αργια?
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μπορείς να ξεκινήσεις από το Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή και να κάνεις από τώρα κάποιες ενέργειες όπως δημιουργία Mi account και αίτηση για unlock bootloader ώστε να είσαι έτοιμος μόλις έρθει η συσκευή ” Τα 2 τελευταια τα χω κανει ηδη. Σε ευχαριστω πολυ NasDriver! Για vip δεχεσται μονο paypal?
-
Καλησπερα παιδια,μεσα στις επομενες μερες θα παρω το redmi 3 pro απο το vickmall και θα ηθελα να με κατατοπισεται σχετικα ποιους οδηγους που θα πρεπει να διαβασω. Εχω κανει ειδη mi account και εχω παρει αδεια απο mi για ξεκλειδωμα. Να σας ρωτησω ,εγω θα το 'φερω' με original rom (λογω fingerprint και λογω περασματος ελληνικης ρομ) ,υπαρχει εκδοση ελληνικης ρομ για το redmi 3 pro οπου να δουλευει απροβληματιστα το τηλεφωνο fingerprint ,μπαταρια φουλ αυτονομια και γενικα να μην υπαρχει θεμα? οταν …