Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε. κάνω κλήση στο ,skype οταν μου απαντανε κλίνει αμέσως η εφαρμογή.Μήπως μπορείτε να με βοηθησετε?
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HONG MI
sakmiss - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΛοιπόν το μονο πρόβλημα που έχω τώρα είναι να κατεβάσω την τελευταία rom για hongmi. Που μπορώ να την βρω και πως κάνω flash? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και πάλι!!!!!
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HONG MI
Μήνυμα,,.. Pos ginete auto. Sory den exo ellinika
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HONG MI
ΜήνυμαΚάποια βοήθεια; Και κάτι άλλο που έχω πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο Play store.
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HONG MI
Μήνυματι πρεπει να κανω?
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HONG MI
ΜήνυμαΠαιδιά ολα καλά. έκανα recovery και επανήλθαν ολα.ευχαριστω πολύ!!!!!!!!! Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι μερικές φορες οταν πήγαινα για να τραβήξω μια φοτο μου ελεγε τοποθετήστε καρτα sd.Τωρα οταν τραβαω φώτο χωρις να μου βγαλει το μήνυμα αυτο πλέον τραβάω την φώτο την βλέπω κανονικά οτι τραβήχτηκε αλλα οταν κλεισω το τηλ. δηλ. το απενεργοποιησω η το κανω επανεκκίνηση δεν υπάρχουν πλέον η καινούργιες φώτο που εβγαλα. Αυτο γίνεται και αν διαγράψω φοτο και απε/σω η επανα/σω το τηλ αυτές που διεγραψα ε…
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HONG MI
ΜήνυμαΑυτα θα τα κανω με την καρτα sim στο κινητο?
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HONG MI
ΜήνυμαΠαιδια βοηθεια!!!! εχω το red mi εδω και 7 μηνες και κατι το εκανα γιατι μου εβγαζε προβλημα με την sd card και δεν μπορω να βρω τις επαφες και αφου τα εκανα ολα σκ..α αβαλα και απλη λειτοθργεια και τωρα δεν ανοιγει πιο κατω απο το κιτρινι σημα της MIxiaomi.com. τι να κανω??????????
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυμαευχαριστώ πολύ!!!το TWRP πρέπει να το κάνω?
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΟΛΑ καλα με την 3.8!!! να ρωτησω κατι πρεπει να κανω και το TWRP? KAI ME THN 3,8 ΤΙ τι αλλαξε στο τηλ?
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΠαιδιά καλήμερα. εγώ μπορώ να κατεβάσω την 3.8?και πως?
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυμαευχαριστώ πολύ!!!! θα ψάξω να το βρω.
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΜπορείς να μου πεις που είναι το gps?
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ!!!!ΝΑ ρωτήσω κατι:το τηλ έχει GPS?και αν δουλεύει χωρίς να χρεώνει. μήπως πρέπει να κατεβάσω κάτι?
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυμαολα καλα!!!!!! τα εκανα ολα,κατεβασα και τα ελληνικα τελεια!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΣΥΓΧΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΙΝΗ ΜΟΥ!!!!
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυμαto arxeio το κατεβαζω στο pc σωστα?
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυμαφιλε μου το συνδεσα!!!!! σε αλλο pc με win7 kai με αλλο usb.
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυματο βλεπει σαν φωτ. μηχανη.στις ειδοποιησεις μου γραφει connected via usb kai exei 2 επιλογες photos kai files.otan διαλεγω ενα απο τα δυι το pc κανει ενα ηχο και την βλεπει σαν φωτ.μηχ.
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυμαδεν εχω αλλο
-
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυμαekana kai to FACTORY DEFAULTS. νομιζω οτι εγινε ενταξει.οταν το εκανα το ειδε το τηλ αλλα κατι δεν παει καλα