Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
Μήνυμαναι οκ το βρηκα μετα τις γιορτες που θα ειμαι εκτος σπιτιου και θα εχω δεδομενα ανοιχτα συνεχεια θα δω αν κραταει ολη την μερα θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος κατα ταλλα το τηλ τα σπαει σουπερ
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
Μήνυματο μεγαλο προβλημα ειναι οτα εχω ανοιχτα τα δεδομενα εχθες που ημουν σε wifi μου εβγαλε ολη την μερα με φυσιολογικη χρηση και προς το τελος της μερας βλεποντας πολλα βιντεο πως θα δω ποσες ωρες εχω ανοιχτη την οθονη και που καταναλωνετε η μπαταρια?
-
Μήνυμαxiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.8.0.zip aυτην εβαλα εγω για πειτε ειπαμε ασχετος ειμαι χαχαχαα
-
Μήνυματο φλασαρισα περασα την ελληνικη ρομ ολα κομπλε το εκανα σχετικα ευκολα αν και ασχετος εντελως παντως η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα ελπιζω να βρουν κατι γιατι δεν βγαζει μερα και χωρις ιδιαιτερη χρηση
-
Μήνυμαμαλλον αυτό θα κανω
-
Μήνυμαναι δεν πειραξα ρομ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από wolfaki: “με την μπαταρια πως τα παει? το εχω παραγγειλει και εγω απο κυριακη παντως το prime του γιου μου την καταπινει γρηγορα ποια rom να περασουμε για καλυτερα? ” Με τις Ελληνικές GTV (αυτές χρησιμοποιώ) θα έχεις 4-5 ώρες διάρκεια μπαταρίας με ενεργή οθόνη ή 2-3 μέρες με απλή χρήση.Από εκεί και πέρα αν βάλεις Stable ή developed είναι κατά πόσο θέλεις να κάνεις update συνέχεια ή όχι...και οι δύο είναι καλές πάντως ” παιδια χρόνια πολλά Ήρθε το κινητο και …
-
Μήνυμαμε την μπαταρια πως τα παει? το εχω παραγγειλει και εγω απο κυριακη παντως το prime του γιου μου την καταπινει γρηγορα ποια rom να περασουμε για καλυτερα?
-
note 2 prime
Μήνυμαενα προβλημα παρουσιαστηκε εχθες δεν αναγνωριζει την sim thn exω κοψει εγω αλλα την ειχα ταιριαξει και δουλευε κανονικα εχθες πηγα να βαλω μια δευτερη και απο εκεινη την στιγμη δεν ξανα δουλεψε ισως να μην εκατσε ακριβως και να μην φταιει η συσκευη σε αλλο κινητο που την εβαλα δουλευει κανονικα η sim καμια ιδεα τι να κανω πριν αγορασω καινουρια sim? ευχαριστω
-
red rise αγορασα Mi3 βγηκε?
wolfaki - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαδεν εστειλα email ετσι κιαλλιως θα το αλλαξω το κινητο το εχω 2 χρονια ευτυχως χωρις κανενα προβλημα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από wolfaki: “εδω και 1,5 χρονο εχω αγορασει το παρακατω κινητο θα ηθελα να αλλαξω ρομ αλλα ειμαι ασχετος τελειως μπορει καποιος να μου πει ποια να βαλω αν ειναι ευκολο για καποιον αρχαρειο και ποιος ειναι ο οδηγος? ευχαριστω πολυ ” Παράθεση από wolfaki: “σε ευχαριστω πολυ θα το μελετησω και θα επανελθω ” Πρόσεξε γιατί το κινητό σου δεν είναι γνήσιο σύμφωνα με τα screenshot που ανέβασες. Θα το αχρηστεύσεις. ” μηπως μπορει να μου πει καποιος ποιο κινητο ειναι αυτο…
-
Μήνυμαοποτε να μην κανω τιποτα? το ειχα αγορασει απο το to2c
-
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ θα το μελετησω και θα επανελθω
-
Μήνυμαεδω και 1,5 χρονο εχω αγορασει το παρακατω κινητο θα ηθελα να αλλαξω ρομ αλλα ειμαι ασχετος τελειως μπορει καποιος να μου πει ποια να βαλω αν ειναι ευκολο για καποιον αρχαρειο και ποιος ειναι ο οδηγος? ευχαριστω πολυ