Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 119.
-
Νέα Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα ενημέρωση για update σε 10.2.5 σταθερή. Την έκανε κανείς;
-
Mobile Internet και Redmi6
Nikko - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΔούλεψε μια χαρά!!!
-
Bug δεδομένων σε miui 10.2.3.0
Nikko - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αλλαγή > αποθήκευση > reboot > δοκιμή...και ακόμα δεν δουλεύουν ? ” @NasDriver παλεύω από χθες το απόγευμα που το ανακάλυψα γιατί είχα δεδομένα στη δεύτερη κάρτα cosmote. το γύρισα στην ένα vodafone και είδα ότι δε συνδεόταν. Είδα στο φόρουμ τη λύση δοκίμασα 10 φορές τίποτα. Τώρα πριν πέντε λεπτά ως δια μαγείας δούλεψε!!!! Χίλια ευχαριστώ
-
Bug δεδομένων σε miui 10.2.3.0
Nikko - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΣε εμένα πάντως δε δουλεύει η αλλαγή APN. Έχουμε κάτι άλλο σχετικά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Mobile Internet και Redmi6
Nikko - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαπαιδιά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δουλεύω με data τη sim2 cosmote όλα καλά. Γυρίζω internet sim1 στη vodafone τίποτα. Έκανα όσα είπατε παραπάνω αλλά vodafone με τίποτα data. Καμιά άλλη ιδέα;
-
Παράθεση από themakos66: “@Nikko εγώ άλλαξα στης κόρης μου πρέπει να τό έχεις με κατσαβίδια και τσιμπίδες και φυσικά να έχεις πολύ δυνατή όραση . Βέβαια εκτός από την οθόνη και ενδεχομένως το frame, πρέπει να έχεις αυτοκόλλητο διπλής όψεως και εάν δεν αλλάξεις το frame και κόλα P7000 ..... ” Θα το πάρω μαζί με το frame το θέμα είναι από που... Σε καταστήματα Ελλάδα ζητάνε 60 - 70 €, αλλά είσαι σίγουρος. Αν είναι να περιμένω μήνα και βάλε να έρθει προβληματικό και να πετάξω 20-30 € με 80 παίρνω τ…
-
Αν και πήρα τις γιορτές το redmi 6 όλη την ώρα είμαι σε αυτό το forum και αποφάσισα να φτιάξω και το δικό μου rn2. Επειδή έχω δει αρκετά αλλά δε βγάζω άκρη, αν κάποιος έχει αλλάξει οθόνη και touch και έμεινε ικανοποιημένος θα ήμουν ευγνώμων για το link για να προσπαθήσω να την αλλάξω μόνος (θα τα καταφέρω άραγε...). Κατά προτίμηση από ebay να δέχεται paypal. Αν κάποιο κατάστημα έχει και τη nohon μπαταρία θα ήταν τέλεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Διάρκεια φόρτισης redmi 6
ΜήνυμαΚι εγώ γι αυτό το πήρα. Μετά την εμπειρία rn2 έπαθα πλάκα και έτσι πήρα αυτό. Θα ήθελα ένα note 5 αλλά λόγω χρημάτων κατέληξα σε αυτό. Το πήρα κοντά 110€ που θεωρώ είναι τσάμπα για τόσο καλό τηλέφωνο. όσο για την μπαταρία θα τη σεβαστώ κ ελπίζω να με βγάλει... Ευχαριστώ και πάλι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από agmg: “Αν θες διάβασε εδώ σχετικά με το αν το Note 2 υποστηρίζει fast charge ή όχι: Xiaomi Redmi Note 2 Charging Analysis | Xiaomi Redmi Note 2 Αν ο μαμά φορτιστής είναι ο κλασικός 5V/1A που είχε και το δικό μου Note 6 στη συσκευασία τότε ο χρόνος που βλέπεις είναι σωστός για το Redmi 6 (θεωρητικά θες γύρω στις 3 ώρες για πλήρη φόρτιση). Έχεις αλλάξει ποτέ μπαταρία στο Note 2? Παίζει και το ενδεχόμενο να έχει φάει τα ψωμιά της και να φορτίζει μεν γρήγορα αλλά να αποφορτίζεται το ίδι…
-
ΜήνυμαΜαμά φορτιστή με 10.0.6. rom είναι καινούργιο η δεύτερη φόρτιση
-
Μήνυμακαλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Χρειάζεται όντως τόσες ώρες για πλήρη φόρτιση του κινητού; Ήμουν μαθημένος με την ταχυφόρτιση του redmi note 2 σε λιγότερο από ώρα για φουλ γέμισμα! Το 6 από το 15% στο 52% χρειάστηκε κοντά 1ώρα!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Nikko: “Πως να φορτίσω και πότε πρώτη και επόμενες φορές; ” Καλοδούλευτο Μόλις σου βγάλει μήνυμα χαμηλής μπαταρίας (κάπου στο 20%) βάζεις να φορτίσει ” Ευχαριστώ @NasDriver από το μαγαζί μου είπαν 8 ώρες για πρώτη φορά.... φυσικά θα ακούσω εσάς. μόλις φτάσει στο 20% να το κλείσω και να το φορτίσω για πόσο; και τις επόμενες φορές; Ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλησπέρα σε όλους. Τελικά έκανα το μεγάλο βήμα και πήρα το Redmi 6 (3, 32). Όπως είχα προαναφέρει το RN2 που μου είχαν χαρίσει ήθελε οθόνη, από χθες δε δούλευε και το μισό touch, συν μπαταρία που κρατούσε με ανοιχτά data 1 ώρα. Οπότε πρωι πρωί έκανα το βήμα και ελπίζω να έκανα μια καλή επιλογή. Το έχω ήδη ανοίξει, συγχρονίσει, νέο update σε miui 10, εγκατάσταση εφαρμογών και είμαι νομίζω έτοιμος. Είχα να πιάσω καινούργιο τηλέφωνο από το 2013 και κάνω σαν μικρό παιδί. Το μόνο μείον που βλέπω τώρ…
-
Παράθεση από pechr: “δεν παίζει ρόλο αυτό. Απλά μερικοί υπάλληλοι του viber έχουν αρχίσει να νομίζουν οτι τους κοροιδευεις ))))). Αστειευομαι.. Θα σου έρθουν όλα μαζεμένα τα μηνυματα ενεργοποίησης Το τρέλανες το τηλέφωνο... Τις επανεκκινήσεις γιατι τις κάνεις;; Δεν είναι windows τα android ” @pechr είναι σίγουρο ότι θα νομίζουν ότι τους κοροϊδεύω. επανεκκινήσεις ζητάει πάντα μετά από απεγκατάσταση διπλότυπης, αλλά μάλλον για να καθαρίσει και τις ρυθμίσεις google. Τέλοσπάντων, θα το προσπαθήσω ξα…
-
παιδιά επανέρχομαι με το διπλότυπο viber. Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν κάνει τη διεθνή κλήση ενεργοποίησης και όσες φορές και να επανεγκατέστησα τη διπλότυπη εφαρμογή δε γίνεται τίποτα. Δε λαμβάνω κλήση ενεργοποίησης οπότε δεν έχω και διπλότυπο viber. Προφανώς έχω κάνει εκκαθαρίσεις επανεκκινήσεις, αλλά τίποτα. Παίζει ρόλο που χθες έγινε κανονικά η ενεργοποίηση και μετά το διέγραψα επειδή δεν έβλεπα επαφές;
-
Παράθεση από pechr: “Δημιούργησε πρώτα την διπλότυπη. Μετα δώσε τα δικαιώματα που πρεπει. Υστερα άνοιξε την εφαρμογή ώστε να προχωρήσεις σε ενεργοποίηση. Εγω εδώ και καιρό δουλεύω διπλοτυπες εφαρμογές. Επίσης το ότι σου δημιούργησε και κλώνο στις ρυθμίσεις google, αυτο είναι φυσιολογικό. Έτσι δουλεύει. Ξέχασα να σε ρωτήσω το πιο βασικο. Οι επαφές σου είναι στο τηλέφωνό η στη κάρτα SIM ” ευχαριστώ για τη βοήθεια. Οι επαφές είναι σε συσκευή και google. το απόγευμα θα το κάνω με τη σειρά που μου εί…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Nikko: “Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω 2 ερωτήσεις... Το τηλέφωνό μας υποστηρίζει και στις 2 sim 4G; και ένα δεύτερο... μέχρι τώρα είχα τη δεύτερη whats up για ιντερνετ viber και την πρώτη vodafone για ομιλία ως βασικό αριθμό που οι περισσότεροι έχουν. Θέλω να απαλλαγώ σιγά σιγά από το whats up. Μέχρι να γίνει η μετάβαση λόγω αναβάθμισης συμβολαίου vodafone με αρκετά data, υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το viber με 2 νούμερα; Σπάω το κεφάλι μου πως να το κάνω ” Κανε α…