παιδιά σας ευχαριστώ για την βοήθεια. τελικά έχω το kenzo κατεβάζω από εδώ : Xiaomi MIUI Official Forum την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download και το όνομα του αρχείου που κατεβαίνει είναι το kenzo_global_images_7.1.5_20170105.0000.00_6.0_global_0b8a217c6e.tgz όλα σωστά;
Καλησπέρα. Παρέλαβα Note 3 Pro με ξεκλείδωτο bootloader. Το θέμα είναι πως θέλω να περάσω την ελληνική rom, (οπότε κανένα πρόβλημα! μάλλον?!) Θα πρέπει να το επιστρέψω πίσω(e-shop.gr btw) και να μου φέρουν κλειδωμένο και να το ξεκλειδώσω εγώ ή το ήδη υπάρχον δεν έχει κάποιο θέμα;
Τελικά ναι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Αλλά για ποιο λόγο, αφού αγοράστηκε καινούργιο ; Η έκδοση που φοράει είναι η Global 8.0 / Stable 8.0.1.0.0 (LHOMIDG)
Καλησπέρα. Πρόσφατα έφτασε το Note 3 Pro και σήμερα που πήγα να το ξεκλειδώσω μου εμφανίζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27122/ Έχω ήδη ξεκλειδώσει μία φορά το redmi 3s, γίνεται με το ίδιο acc να ξαναξεκλειδώσω; *Έχω κάνει ήδη τις ρυθμίσεις στα delevoper options.
Καλησπέρα. Σήμερα αποφάσισα να πειραματιστώ λίγο και διέγραψα κάποιες εφαρμογές του συστήματος. Δυστυχώς όμως από τι φαίνεται κάποια από αυτές ήταν σημαντική και έπεσα σε bootloop. Έχω εννοείται root και twrp recovery περασμένο. Τι μπορώ να κάνω για να πάρω κάποια αρχεία τα οποία είναι περασμένα στη μνήμη της συσκευής; Ευχαριστώ
Δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να μπω στο recovery. Ενώ φτάνω στο σημείο με τα κουτάκια και επιλέγω recovery μόλις το επιλέγω μου κάνει restart και δεν πάει στο twrp. Καμία ιδέα;
ακολούθησα βήμα προς βήμα και όταν έκανα power off από το menu και πήγα να το ξαναανοίξω μένει στο mi logo και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. ** τελικά μπόρεσα και μπήκα στο recovery. πως θα μπορέσω να μην χάσω τα ήδη υπάρχοντα αρχεία εφόσον δεν μπορώ να μπω στο λειτουργικό;
Καλησπέρα. Ακολούθησα τον 3ο τρόπο εγκατάστασης και όλα πήγαν καλά. όμως όταν πατάω για να μπει στο recovery μου εμφανίζει την οθόνη με το pcsuite κτλ. Εννοείται πως έχω πάρει έγκριση για αυτό και μπόρεσα να φλασάρω... η συσκευή μου είναι το Redmi 3S.