Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
Καλησπέρα. Μόλις σήμερα παρέλαβα το redmi pro 128gb 4gb ram. Είχα προετοιμάσει την αίτηση για ξεκλείδωμα και περίμενα.Ηρθε με την stable rom 8.0.3.0 (MHQCNDG).Οταν προσπαθώ να το ξεκλειδώσω παίρνω το μήνυμα (your device isn't supported by mi unlock),πατάω go unlock και παίρνω την απάντηση (Sorry, your application has been rejected.) Είναι λόγος απόριψης επειδή καθυστέρησε να 'ερθει το ΄τηλέφωνο και πέρασε αρκετός καιρός(περίπου μήνας).Ειχα πάρει κανονικά και sms για το ξεκλείδωμα όταν είχα κάνει…
-
Ευχαριστώ πολύ.Να είσαι καλά.
-
ΑΙΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρονια πολλά. Εχω παραγγείλει για δικό μου άνθρωπο ένα redmi pro με 4gb ram 128 gb rom deca core helio MTK 6797 μετην κινέζικη και αγγλικη rom. Θα΄ήθελα να ρωτήσω αφου του δημιουργήσω λογαριασμό, την αίτηση ξεκλειδώματος για λογαριασμό του μπορώ να την κάνω απο τι δικό μου λαπτοπ η όχι.Απο το δικό μου έχω κάνει και έχω ξεκλειδωσει το δικό μου τηλ redmi 3 note pro. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει πρόβλημα. Παρακαλώ εάν μπορει κάποιος να μου το επιβεβαιώσει. Ευχαριστώ
-
Φίλε σε ευχαριστώ. Η περιέργεια σκοτώνει. Δεν σκέφτηκα το downgrade.
-
Και sim και wifi
-
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Τελικά δούλεψε με το miunlock, reboot.Είχε πάρει κανονικά την stable. Kαι πάλι ευχαριστώ.
-
Γειά σας Ειμαι νέος χρήστης.Πρόσφατα αγόρασα το redmi note 3 pro.Εκανα ξεκλείδωμα, πέρασα official και εγκατέστησα μετά την Ελληνική dev,χθες πέρασα και την τελευταία rom.Ολα καλά.Θαύμαζα το τηλέφωνο. Σήμερα είπα να δοκιμάσω την stable.Πήρα πρώτα backup. Μέσω του TWRP πήγα στην διαγραφή όλων.Που να μην πήγαινα. Απο ε΄δω ξεκινάνε τα προλβήματα.Εκανα install την stable.Φάνηκε ότι ολοκληρώθηκε και έκανα reboot. Μαύρη οθ'ονη, βγάζει το logo με δόνηση δύο φορές και μετά μαύρη οθόνη. Το recovery δεν δ…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ.Καλώς σας βρήκα.