Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
Παιδες εμενα το Mi5 φοραει MIUI GLOBAL 7.5|STABLE 7.5.2.0.0 , και θελω να περασω την Ελληνικη ... Πρωτα πρεπει να περασω μια Official Rom , πρσπαθησα να περασω μια Chinese Developer μεσα απο το updater αλλα μου εγραψε cannot verify... Oταν συνδεω το MIPC Suite μου γραφει οτι πρεπει πρωτα να κανω αναβαθμιση στη συσκευη για να μπορεσω να το χρησιμοποιησω... Εχω κωδικο για να κανω unlock τη συσκευη... Τα βηματα ειναι τα εξης σωστα : Περναω κινεζικη stable μετα κινεζικη developer , κανω unlock και μ…
-
Mi Note Pro Brick
ΜήνυμαΜε τον οδηγο unbrick μεσα στο φορουμ , στο section διαφοροι οδηγοι που μου ειπε το παιδι πιο πανω!
-
Mi Note Pro Brick
ΜήνυμαOλα λυθηκαν παιδια!! Ευχαριστω πολυ!
-
Mi Note Pro Brick
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Άστο πρώτα να φορτίσει κάμποσες ώρες. Μετά δες εάν μπαίνει σε recovery. Η rom από en.miui θα σου κλείδωσε λογικά τον bootloader. Βάλε με fastboot την ρομ και μετά ξεκλείδωσε τον bootloader βάση τον οδηγό στο φόρουμ. ” Καλημερες! Ποιον οδηγο να ακολουθησω ? Παράθεση από Octaviastikos: “Καλημέρα!! Επίσης την πατησα και εγώ πριν λίγους μήνες! Ή αγγλοκινεζικη έχει κλειδωμένο bootloader.... Δες εδώ την δική μου περίπτωση!! Κλινικά Νεκρό...Αλλά!!!! ” Μακαρι να σωθει γιατι εινα…
-
Mi Note Pro Brick
ΜήνυμαEιχε μεσα την Ελληνικη , πηγα να περασω developer απο miui.com ... και κολλησε στο Mi Logo... Δεν εμπαινε σε recovery ... Μονο σε fastboot.... Μετα ακολουθησα αυτον τον οδηγο για το ξεμπρικαρω ... και ενω ολα πηγαν καλα , εσβησε , και δε ξαναανοιξα απο τοτε ... Και ανασβοβηνει το το Led σε κοκκινο χρωμα .... και δεν ανοιγει ουτε μπαινει σε recovery , ουτε μπαινει σε fastboot...
-
Mi Note Pro Brick
ΜήνυμαΟποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη , παιδια , μπρικαρε ..
-
Η ρομ για το Mi Note Pro , δουλευει μια χαρα...απροβληματιστα!
-
Antutu score από τα xiaomi
fraris - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑνέβηκε με την Ελληνική GTV 5.6.18 το MI Note Pro
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fraris: “Η ρομ για το Mi Note Pro ειχε παλι προβλημα παιδια με τα additional settings τη 2η φορα που την ανεβασατε .. Εχει επιλυθει ? Διορθωθηκε ?” Πρέπει να έχει διορθωθεί. Επειδή όμως δεν έχουμε την συσκευή να την δοκιμάσουμε, μόνο όσοι την έχουν μπορούν να μας πουν εάν είναι οκ τώρα.” Οκ Θα φλασαρω και θα ενημερωσω
-
Η ρομ για το Mi Note Pro ειχε παλι προβλημα παιδια με τα additional settings τη 2η φορα που την ανεβασατε .. Εχει επιλυθει ? Διορθωθηκε ?