Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
Εχει σίγουρα ανανεωθεί η Ρομ στο Mi Note Pro ,γιατί παλι έχει Bug στα additional settings..
-
Η Ρομ για το mi note pro έχει ακόμη το bug στα additional settings...FC κανει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για ξανακατέβασε την ROM και πες μας εάν διορθώθηκε το πρόβλημα με τις Πρόσθετες Ρυθμίσεις. Η ROM είναι στο ίδιο link ανανεωμένη. ;)” Δεν έχω προλάβει να περάσω ακόμη τη Ρομ , το απόγευμα μετά τη δουλειά θα φλασαρω :thumbup::thumbup: Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Oταν ειναι ετοιμη η Ρομ για Mi Note Pro , ριξτε μια ενημερωση παιδια
-
Παράθεση από sifnos1: “Καλημέρα xiaomimides! Έχει παρατήρηση κανένας με την νέα ρομ προβλήματα στις κλήσεις [δεν με ακούνε]? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” Το παρατηρησα εγω κι αυτο στο Mi Note Pro οταν εβαλα ...Λογικα καποιο bug θα ειναι
-
Antutu score από τα xiaomi
fraris - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Παράθεση από fraris: “Πολύ χαμηλο σκορ με την multi των κινέζων... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το έχεις σε performance; γιατί έχω δει τεστ στο YouTube να βγάζει πάνω από 61-62000” Με την Developer που ειχες μονο αγγλικα , κινεζικα μου εβγαζε 62+ ... Τωρα με τη multi των κινεζων επεσε σε αυτο το ποσοστο
-
Antutu score από τα xiaomi
fraris - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠολύ χαμηλο σκορ με την multi των κινέζων... 1be58ff8ff96dc707acf9b3f9942eae7.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Πράγματι η τελευταία rom είναι άψογη.” Περιμενω και εγω τα παδια σημερα να δωσουν τη νεα ρομ για το Mi Note Pro
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από GR_Macedon: “Μου φαίνεται ότι πλάκα πλάκα η xiaomi θέλει να γίνει η Apple της Ανατολής. Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.” Αμ δεν το είπα εγώ; Κινέζοι. Δεν είναι να τους βασίζεσαι. Βαράτε τους στα αυτιά να στρωσουν. Δεν ξέρω τεχνικά αν γίνεται, αλλά θα τους πονουσε πολύ αν έφτιαχνε η ελληνική ομάδα μια lollipop πριν από αυτούς, για όλα τα κινητά της XIAOMI και την είχαμε κλειδωμενη αλλά την μοιραζαμε από εδώ μέσα σε όλο τον κόσμο πλην τους Κ…
-
Παράθεση από tom222: “αρχικα αθτο ηθελα να κανω εβαλα μια ρομ απο το pc στο κινητο κ τωρα δεν ανοιγει το κινητο” Κανε αυτα που ειπαμε στο Chat , κι αν δεν ανοιξει , επειδη πρεπει να φυγω φιλε μου , πες σε καποιο αλλο παιδι να σε βοηθησει...Αν και νομιζω πως θα εισαι ετοιμος!
-
Παράθεση από tom222: “μπορει καποιος να με βοηθησει εχω προβλημα με την αναβαθμιση ενος redmi 1s παταω volume + k power k με βγαζει στο teawin τι κανω απο εδω μεσα γιατι τωρα δεν μπορω να ανοιξω το κινητο” Μπηκες στο TWRP επειδη θελεις να περασεις Rom βασικα ?για να σε βοηθησουμε..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή έχουμε ενεργοποιήσει και στις Stable το Root, για αυτό το λόγο εμφανίζει την ένδειξη Developer αντί Stable. Αγνοήστε το, εκτός αν θέλετε να μην έχετε Root για να έχετε την ένδειξη Stable στις πληροφορίες.. :D” Θα υπαρξει νεο update σημερα ,αυριο για το bug στα additional settings ?
-
Παιδια καντε οτι μπορειτε να διασφαλισετε τουλαχιστον τον κοπο σας.... Εχουμε κανα νεο για το Bug εχτες με τα additional settings που παθαιναν FC ... Θα εχουμε τιποτα νεο σημερα ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όντως υπάρχει πρόβλημα με σοβαρές αλλαγές που έχουν κάνει πάλι οι κινέζοι με τα apks του συστήματος, με αποτέλεσμα να έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα στο σύνολο των ROM σε ότι αφορά τα Settings... Αναβάλεται η έκοση της νέας ROM μέχρι να βρεθεί η επίλυση των προβλημάτων που ανοίξαν πάλι οι Devs της Κίνας χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Τους αρέσει να μας παιδεύουν από ότι μου φαίνεται, αλλά έχουμε φτάσει σε οριακά σημεία υπομονής. :thumbdown:” Kαι εγω ετοιμαζομουν να περασω π…