Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή προφανώς η ROM θα σου περάσει πάλι το Stock Recovery, αν δεν υπάρχει το TWRP κάνε τα εξής. πάλι με ADB το TWRP Recovery. ” Τελικα πρεπει να ειναι καποιο bug γιατι δε μπαινει στις προσθετες ρυθμισεις... FC
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή προφανώς η ROM θα σου περάσει πάλι το Stock Recovery, αν δεν υπάρχει το TWRP κάνε τα εξής. - Πέρνα πάλι με ADB το TWRP Recovery. - Κάνε factory reset /Wipe User Data - Κάνε Flash την Rom στο System 1 - Κάνε τώρα Flash την Rom στο System 2 - Τώρα που έχεις την ίδια ROM και στα 2 Syetem κάνε Rebοοt στην MIUI ” Εχει κρατησει απο οτι βλεπω το TWRP η ρομ !! και τωρα μολις την ξανακανω install
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπράβο σου !!! Δεν έχουμε επίσημα κλειδιά ακόμη και δεν μπορεί να γίνει το Update μέσα από το mirecovery. Άρα λοιπόν Flash πρώτα το TWRP Recovery από ADB. Στην επόμενη Version θα έχουμε μέσα και το TWRP Recovery προεγκατεστημένο και έτσι δε θα υπάρχει πρόβλημα στα Updates.” To μοναδικο θεμα που βλεπω ειναι οτι οταν παει να μπει στις προσθετες ρυθμισεις παθαινει FC ... την ξαναπερναω παλι μηπως και ...
-
Τελικα επρεπε να περασω οπως ειπες TWRP , περασα το image με Flashify ... εβαλα τη ρομ στο τηλεφωνο , Recovery , Wipes , Ιnstall και ετοιμοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mπραβο παιδια , ευχαριστω πολυ!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε και τα 2, αν και νομίζω πως θα πρέπει το Flash να γίνει αφού περάσετε πρώτα το TWRP Recovery στην συσκευή μέσω του ADB. To ψάχνω και θα σας πω ... ;)” Βασικα με κανενα απο τους 2 τροπους δε φλασαρει τη ρομ , βγαζει failes αλλα εχω το μαμα recovery , δεν εχω περασει TWRP .. Περναω και επανερχομαι...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασες να μετονομάσεις το αρχείο της ROM ως update.zip και να το κάνεις Flash ? Πρόσεξε μόνο με την επέκταση .zip για να μην γίνει update,zip.zip” Μεσω Recovery μετα να το περασω το update.zip ? η μεσω του updater ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ENHMEΡΩΣΗ : Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες GTV-5.6.11 ROMs για τις ακόλουθες συσκευές... ...versteckter Inhalt... „ΠΡΟΣΟΧΗ !“Η ROM για το Mi-Note Pro είναι η πρώτη δοκιμαστική Version, και θα πρέπει να κάνετε Factory Reset/Defaults πριν την περάσετε στην συσκευή σας. Διαφορετικά θα έχετε πολλά FCs στις Εφαρμογές. Σε περίπτωση που η συσκευή σας πέσει σε Boot Loop, μπορείτε να μπείτε στο Recovery και να κάνετε Reboot, επιλέγοντας το System που δεν έχει την ένδειξη (Current …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι μπορείς να την κατεβάσεις και να την βάλεις.Μέχρι το βράδυ θα έχει βγει και η Ελληνική Version. :D” Πριν 3 ωρες , ειπες το βραδυ θα ειναι ετοιμη για το Mi Note Pro η Ελληνικη.... Και ξαφνικα την ανεβασες!!!! Τρελαθηκα!!!!! Μπραβο σας παιδια!!!!!! Κατεβαζω και επανερχομαι με εντυπωσεις! Παράθεση από annonnaki: “admin σε παρακαλώ κλείσε το θέμα. Δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα αϋπνίας στην κοινότητα. Έχω στα χέρια μου ένα εξαιρετικό (απ'όλες τις απόψεις) mi3 και ενώ πρ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από fraris: “Nα σαι καλα αγορινα!!!! Αντε με το καλο να σου ερθει !! Απο το πηρες εσυ και ποσο ? με απλο ταχυδρομειο ?” Από Coolicool στο flash sales που έχουν λόγω γενεθλίων, στα 549$ τελική(~490€)! Ναι με απλό ταχυδρομείο. Σήμερα μου ήρθαν κάτι άλλα πράγμα τα που είχα παραγγείλει από αυτούς και έκαναν ακριβώς 8 ημέρες. Ελπίζω τόσο να κάνει και το κινητό μου.....” Mακαρι να σου κανει τοσο!!! Αντε να μεγαλωνει η παρεα!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από fraris: “Ενα Review που μπορω να το ανεβασω ?? Εδω σε αυτο το topic ?” Μπορείς να το κάνεις ΕΔΩ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/73-Hands-on-Review/ :thumbsup:” Moλις το ανεβασα
-
- Η παραγγελια εγινε απο HonorBuy στις 29/5 και εφτασε στα χερια μου με EMS 10/6 . Μου στοιχισε 615 ευρω περιπου . - Ηρθε με δωρο Tempered Glass , Screen Protector ,Θηκη S-View OEM. - H συσκευη εξωτερικα ειναι premium αισθητικα και οπτικα...Το ασπρο Glossy ειναι πολυ ομορφο στο χερι και το χρυσο περιμετρικα ( που το φοβομουν) ειναι το απαλο που του δινει το κατι παραπανω πραγματικα..Στο χερι ειναι παρα πολυ Handy και αφηνει πολυ ωραια αισθηση το κυρτο 2.5D στο πισω μερος της συσκευης. - Η Camera…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι μπορείς να την κατεβάσεις και να την βάλεις. Μέχρι το βράδυ θα έχει βγει και η Ελληνική Version. :D” Θα περιμενω την Ελληνικη τοτε , γιατι ηδη φοραω την Developer την PreRooted ( Και εχω φαει τα ματια μου να φτιαξω τα fonts και δε μπορω ) Οποτε θα περιμενω μεχρι το βραδυ . Σε ευχαριστω πολυ!!! Ενα Review που μπορω να το ανεβασω ?? Εδω σε αυτο το topic ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Είναι έτοιμη για λήψη η νέα STABLE ROM 5.2.0 για το RedMi 2 TD/2GB... Θα πρέπει να κάνετε Factory Reset/Defaults από το Recovery πριν περάσετε την ROM αν έχετε Developer στην συσκευή σας.” Eιδα στη πρωτη σελιδα , Rom για το Mi Note Pro .... Να τη κατεβασω και να τη περασω ?
-
[/quote] για δωσε link αγορας thanks[/quote] Το αγορασα απο HonorBuy, Παραγγελια 29/5 , παρελαβα με EMS χτες 10/6 , Μου βγηκε 614(και ειχε δωρο Tempered Glass , S-View , Screen Protector
-
Μολις Παρελαβα το Mi Note Pro Παιδια , απλα απιστευτο...Μπορεσατε τελικα παιδια να γινουν Sign οι Rom που λεγατε για το Mi Note Pro ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορώ να σου πω, γιατί δεν εξαρτάται από εμάς. Πιστεύω σε 2 εβδομάδες να βγει άκρη.” Μακαρι , γιατι απο εβδομαδα το περιμενω με EMS και ελπιζω να βγει συντομα!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προς το παρόν υπάρχει πρόβλημα με τις ROM για τα Mi-Note Pro και Mi-4i. Δεν μπορούν να γίνουν Sign οι ROM.” Επειδή το περιμένω από εβδομάδα , πιστεύεις λόγω εμπειρίας να αργήσει αρκετά ?
-
Καλησπερα παιδια , υπαρχει περιπτωση να βγει ελληνικη Stable για το Mi Note Pro ?
-
V5 theme δε γίνεται install
ΜήνυμαΤο βρήκα.. soreos