Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-70 από 70.
-
Παράθεση από takisfrag: “Εγώ να ρωτήσω πως κάνετε αγορές από Aliexpress αφού δεν δέχεται PayPal και οι κάρτες δεν περνούν ; Έχετε κανένα κόλπο ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω κανω παραγγελιες εδω και καιρο με το Revolut , στελνοντας εμβασμα απο την τραπαεζα. Εχω πολυ καιρο να δοκιμασω αν περνανε οι ελληνικες καρτες.
-
Παράθεση από michael: “Παράθεση από raidensub: “Το εχετε βρει πουθενα σε στοκ? Εγω το βρηκα εδω Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com αλλα φοβαμαι μην ειναι μουφα. ” Αγοραζω από aliexpress από το 2011 εχω κανει πανω απο 100 παραγγελιες απο εκει και είμαι πολύ ευχαριστημένος ,σίγουρα υπάρχουν κάποιοι πολύ λίγοι πωλητές εκει που έχουν μουφες ,ο συγκεκριμένος που λες είναι αξιόπιστος οπότε αν θες παράγγειλε το από αυτών. ” Κσι εγω εχω αγορασει απο το aliexpress αρκετα πραγματ…
-
Το εχετε βρει πουθενα σε στοκ? Εγω το βρηκα εδω Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com αλλα φοβαμαι μην ειναι μουφα.
-
Μαλλον ειναι ηδη σε προσφορα το τηλεφωνο και δεν σε αφηνει να μειωσεις και αλλο την τιμη.
-
Δεν πειραζει. Εγω παντως σκεφτομαι να το παρω. Μου αρεσει περισσοτερο απο το note 3, αν και με χαλαει η διχρωμια . Δεν ξερω ποσο θα κραταει η μπαταρια ομως αν και στις reviews του apollo lite που εχει τον ιδιο επεξεργαστη και 3000 μπαταρια, λενε πως κραταει αρκετα.
-
Ειχες γραψει xiaomifans χωρις το 2 στο τελος. Τωρα δουλευει και σε εμενα.