Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Αν ξεχάσεις ανοιχτή την κάμερα, μέχρι που ψηνεις και αυγό επάνω. Πολύ υψηλή θερμοκρασία Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Mi3w πρόβλημα με USB
ΜήνυμαΤο έκανα. Όμως τίποτα. Στη διαχείριση συσκευών των windows δεν σαλευει τίποτα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi3w πρόβλημα με USB
ΜήνυμαΤο ενεργοποίησαν. Μετά; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi3w πρόβλημα με USB
ΜήνυμαΈχω δοκιμάσει με 5 διαφορετικά καλώδια σε 4 διαφορετικούς υπολογιστές Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi3w πρόβλημα με USB
ΜήνυμαΓεια σας, ξαφνικά από σήμερα το κινητό μου, μόλις το συνδεσω στον υπολογιστή δεν μπορεί να το δει ο υπολογιστής. Μπορεί όμως να φορτιστεί κανονικά. Έχει κανείς γνώση τι μπορώ να κάνω ή που μπορώ να το κάνω σερβίς στη Θεσσαλονίκη? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό T9 dialer
ΜήνυμαΤο exdialer χρησιμοποιώ εδώ και καιρο, όμως θα μπορούσε απλά ο ενσωματωμένος dialer να έχει σε ένα θέμα και το ελληνικό αλφάβητο, εφόσον ή Τ9 ανεύρεση δουλεύει σωστά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό T9 dialer
ΜήνυμαΑς θέσω καλύτερα την ερώτηση αλλιώς. Στα θέματα του Miui έχεις τη δυνατότητα να κανεις θέμα custom και να αλλάξει πχ. μόνο την όψη του dialer. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτό το γραφικό αρχείο μέσα στα αρχεία της συσκευής? Σε ποιο φάκελο βρίσκεται? Ξέρει κανείς που ασχολείται με σχεδιασμό θεμάτων? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό T9 dialer
ΜήνυμαΓεια σας, Έχει κανείς υποψι του πως μπορώ να προβαλω και τους ελληνικούς χαρακτήρες κάτω από τους αγγλικους στο τηλέφωνο της mi? Δηλαδή κάτω από το 2 ABC να βλέπω και ΑΒΓ? Ή ανεύρεση ελληνικών ονομάτων με T9 δουλεύει άψογα, ομως όταν θέλω να ψαξω την επαφή πχ ΞΑΔΕΡΦΟΣ , πρέπει να θυμάμαι ότι το Ξ είναι στο 6 MNO. Έχω το mi3w Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
και εμενα μου βγαζει οτι η εφαρμογη cleaner έχει σταματήσει. ομως ο φάκελος data/data/cleaner δεν υπαρχει για να τον διαγραψω. εχω mi3w με 5.5.1
-
η 5.4.24 για 3w γιατι δεν μπορεί να κατέβει?
-
Παράθεση από cy67: “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.4.10. και παρατηρώ ότι στις επαφές η αναζήτηση δεν βρίσκει τη επαφή που γράφω αν και στο κατάλογο υπάρχει!! Οι επαφές είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες.” Βάλε την εφαρμογή exdialer η οποία έχει και ελληνικά
-
Ξανεβαλα την. 20 και το πρόβλημα διορθώθηκε όμως τώρα όταν πάω να ακολουθήσω συνδεσμο Internet μέσα απο το fb μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: δυστυχώς η εφαρμογη πλοηγος εχει σταματήσει
-
Καλημέρα, είχα κάνει flash την. 20 και ξαναγυρισα στην. 13 όμως τώρα μου βγάζει com.miui.securitycenter errorξερει κανείς τι πρεπει να κάνω για να το διορθωσω;
-
Περίμενα μια ποιο ολοκληρωμενη λύση απο τη mi
-
Κανεις? Μονο εγω το εχω το πρόβλημα?