Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 257.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gto: “Αυτό με τους 3 μήνες δεν το ήξερα ... Θέλει ξανά αίτηση μετά ; χμμμ ... ” Χωρίς να είμαι σίγουρος ναι.. Λένε ότι αν δεν χρησιμοποιήσεις την άδεια την χάνεις.... ” Ε αν συνεχίσει έτσι η φάση με το δικό μου θα μάθουμε. Έφτιαξα όλων των άλλων και το δικό μου ακόμα το περιμένω. Την άδεια την πήρα, αλλά ακόμα με το τηλέφωνο δεν ασχολήθηκα. Με βλέπω να την ζητάω ξανά :p

• Παράθεση από geoanto555: “Ισχύει για 3 μήνες.... Αν ξεκλειδώσεις ανανεώνεται λογικα για πάντα.. ” Αυτό με τους 3 μήνες δεν το ήξερα ... Θέλει ξανά αίτηση μετά ; χμμμ ...

• Βλέπω βγήκε και developer rom ...

• Περιμένω και εγώ ένα 3s ... Ενδιαφέρον το νήμα αυτό

• Θέμα του chrome για μένα, μπήκα με firefox πάτησα στο τελευταίο μήνυμα και όλα καλά.

• Ξέρουμε τι είναι το 3d touch display ;

• Same here

• Παράθεση από lallasgr: “Το πιο ασφαλές είναι το Mi Account βασικά. Από τη στιγμή που υπάρχει Mi Account συνδεδεμένο στη συσκευή αν γίνει φλας μετά μόνο με το συγκεκριμένο Mi Account ανοίγει πάλι η συσκευή. Οπότε αν δεν το ξέρει ο άλλος μιλαμε για μία άχρηστη συσκευή. ” Νομίζω ότι αυτό που ξεχώρισα από την δημοσίευση σου (και συγνώμη που την έκοψα) είναι αυτό που πρέπει να μείνει από αυτό το νήμα. Βάλτε Mi account, που στην τελική έχει και πολλά άλλα πλεονεκτήματα για να έχετε ελπίδες να κάνετε r…

• Παράθεση από lallasgr: “Και κλειδωμένος να ναι πάλι μπορεί να φλασαριστει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προφανώς και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, είναι πιο δύσκολο με κλειδωμένο. Αν ο άλλος ξέρει δηλαδή, το μόνο χρήσιμο είναι το κλείδωμα του imei. Δύσκολα τα πράγματα ...

• Παράθεση από gathan83: “Παράθεση από osalonikios: “Το πρώτο ήταν ένα Lumia 920 πριν απο 2-3 χρονια. ” Τι να πω ρε φίλε... γκαντεμιά... Τα καινούργια smartphone έπρεπε να δέχονται με email εντολή αυτόκαταστροφής... Από το RN3 pro μέσω tapatal ” Αυτοκαταστροφή έχουν τα note 7 αν θέλεις, μερικές φορές και χωρίς να το θέλεις Πέρα από την πλάκα όμως, ο bootloader κλειδωμένος ; Βοηθάει ; Αν είναι ξεκλείδωτος flash-άρετε, σωστά ;

• Παράθεση από gialaftis: “Απο ποιο site να παραγγειλω το mi5s????Ποια ειίναι η γνώμη σας????Το oppomart καλο ειναι?ξερει κανεις????? ” Απαγορεύεται η δημόσια αναφορά καταστημάτων εκτός αυτών που διαφημίζονται στην κοινότητα. Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το καλύτερο

• Παράθεση από gianton: “Παράθεση από gto: “Λέει ότι έχει Αγγλικά μέσα. Έβαλα παραγγελία και ο θεός βοηθός. 300,79 ευρώ. Ελπίζω να μην βιάστηκα πολύ να ενημερώσω το προφίλ μου :p ” Τι γίνεται με το τελωνείο; Καλώς να το παραλάβεις. ” Δεν υπάρχει τελωνείο, όσες φορές παρήγγειλα κάτι από Κίνα δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Ότι πληρώνεις είναι αυτά που δίνεις στο κατάστημα για την αγορά. Εννοείται ότι ζητάμε να έρθει με απλό ταχυδρομείο και όχι courier.

• Παράθεση από iAmLiakos: “Απο που το πήρες τόσο; Εξαιρετική τιμή για εξαιρετική συσκευή! Θέλουμε review όταν την παραλάβεις! ” Περιμένω και ένα Redmi3s, χρωστάω 2 review

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από gto: “Τελικά ακύρωσα το mi4c που *ευτυχώς* καθυστέρησε να στείλει το μαγαζί και το αντικατέστησα με ένα Mi5s. Πρώτη φορά παίρνω κινητό που μόλις κυκλοφόρησε και ελπίζω να μην το μετανιώσω. ” Δεν θα το μετανιώσεις ακόμα και αν αντιμετωπίσεις θέματα τωρα στην αρχη όπως λίγες rom κλπ κλπ. Σταδιακά θα λυθούν και θα έχεις ενα "πυραυλο" στα χέρια σου ” Αρκεί να παλεύεται η Rom που έχει με τις κινεζιές, αλλιώς βλέπω να το δίνω στον γιο μου και να κάνω αλλαγή με το mi4c…

• Τελικά ακύρωσα το mi4c που *ευτυχώς* καθυστέρησε να στείλει το μαγαζί και το αντικατέστησα με ένα Mi5s. Πρώτη φορά παίρνω κινητό που μόλις κυκλοφόρησε και ελπίζω να μην το μετανιώσω.

• Λέει ότι έχει Αγγλικά μέσα. Έβαλα παραγγελία και ο θεός βοηθός. 300,79 ευρώ. Ελπίζω να μην βιάστηκα πολύ να ενημερώσω το προφίλ μου :p

• Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από gto: “Παράθεση από Bodai: “ ” ” Sent from Mi Max Helium Perfomance ” Όχι. Και χωρίς global rom, όσο ψημένος και να είμαι δεν πρόκειται να το τολμήσω

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από michael: “Καποιος mod ας ανοιξει αλλο τοπικ για το mi5splus natrioum γιατι εχει διαφορετικη ρομ απο οτι το mi5s capricorn .προς αποφυγη μπερδέματος. ” @MIUI_ART ακους??? ” @MIUI_ART Πότε παίζει να έχουμε ελληνική rom για το Mi5s ;

• Αγορασμένα εννοώ

• Καλά τα νέα λοιπόν, εν αναμονή των κινητών και Ελλάδα