Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 97.
-
Σε mi 8 ολα καλα μπαταρια ολόιδια εδω και μηνες, απο 9.4 εως τωρα. Ισως φταίει το kernel του milouk που εχω και κόβει wakelocks πάντως εδω και μήνες με καμια beta δεν είχα θεμα. Μου η βγάζει 1.5 μερα.
-
Δοκίμασε κανείς σε mi 8 πως τα παει η μπαταρία? Ειμαι στην 9.5.9. και μου βγάζει 1.5 μερα μην παω σε νεότερη και βγαλω τα μάτια μου
-
Σε εμένα που σαυτη την ρομ δεν έπαιρνε κανενα ροοτ και έκανε επανεκκίνηση η λύση ήταν να φλασαρο το magisk uninstaller και να βαλω ξανα το ροοτ. Είχε ενα θεμα με το binary su occupied που δεν ξέρω γτ το πάθε ενω σε καθε ρομ δουλεύει κανονικά αλλά όποιος έχει θεμα με το ροοτ που δεν το περνάει ας δοκιμασει το magisk uninstaller και μετα να το ξαναβάλει
-
Σε mi 8 μόλις έβαλα την 26 και περνάω το magisk που έχει μέσα στην sd μόλις ανοίγει το κινητό μετα απο 3 δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει στο twrp. Αν βάλω το 18.1 δεν παίρνει το root, βάζω την προηγούμενη ρομ και μόλις περασω το magisk πάλι reboot κάνει και με 18.1 δεν παίρνει πλέον ροοτ. Τι παίζει?
-
Σε mi 8 όλα καλά μέχρι στιγμής
-
Ακουστικό mi 8
ΜήνυμαΤην επόμενη μερα φτιάχτηκε απο μόνο του λες και πήρε υγρασία ολα καλά.
-
Σε mi 8 η κατανάλωση είναι ίδια εδω και πολλα updates που χω βάλει. Επηρεάζει και πολύ το κερνελ που εχω
-
Ακουστικό mi 8
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, χθες το dipper μου εμφάνισε ενα πρόβλημα στο ακουστικό του. Εκει που το φορτιζα με πήραν τηλέφωνο και ακουγόταν με το ζόρι και με παρα πολλά πρίμα. Σαν να πήρε νερά να το πω. Δεν είχε προηγηθεί κάποια πτώση ούτε πήρε υγρασία. Δοκίμασα να βαλω την 9.3.24 εκανα wipe έβγαλα τα viper4androidfx και πάλι το ίδιο. Επίσης δεν μου μπαίνει σε CIT mode ουτε με kernel tapping ούτε απο dialer. Ανοικτή ακρόαση δουλεύει μια χαρά. Είναι κατι hardweriko? Μπορώ να το δοκιμάσω κάπως η πάω για αλλα…
-
Σε mi 8 μπήκε κανονικά 0 προβλήματα, sensors κομπλέ, face unlock αστραπή, battery drain απο android system 2% σε 3 ωρες με νορμάλ χρήση.
-
Εγω πάντως βλέπω ενα κολλημα στο night mode και μια μικρή καθυστέρηση στο face unlock όλα αυτά σε mi 8
-
Σε mi8 υπάρχει αισθητό lag στο night mode αλλος κανείς?
-
Mi8 ολα δουλευουν σωστα.