Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 97.

• Εκανα wipe το κινητο μεσο του find my device, το κινητο μπουταρε και το touch screen παλι δεν δουλευει.

• Ναι μπαινει, αλλα ουτε εκει δουλευει το touch screen. Σημειωση: Το κινητο δεν ειχε καμια πτωση ουτε καποια ζημια, το touch βγηκε off οταν εγκατεστησα ενα terminal για Debloating μεσω του magisk, μετα το ρεσταρτ του κινητου απλα νεκρωσε.

• Πραγματικα δεν ξερω τι παιζει εδω τωρα. Το κινητο δεν μπορει να φλασαρει, το φλαεα/σαρισμα πραγματοποιητε σε 1 δευτερολεπτο, το xiaomitool πεταει 1037, και το touch screen αποφασισε να μην δουλεψει. Η πρωτη ειναι με mi flash και η 2η με xiaomi tool. Να τονισω οτι το κινητο μπουταρει κανονικα στην xtrv απλα δεν μπορω να βαλω πιν, τα volume bυttons δουλευουν και μπαινει και σε twrp απλα και εκει δεν εχω touch. Γιαυτο προσπαθω να φλασαρο και δεν γινεται τπτ (ειμαι στην 9.1.17 dev). Τα drivers ειναι…

• Αυτη τη στιγμη δοκιμαζω με το xiaomi tool, κατεβαζει την ρομ αυτη τη στιγμη αν δεν τα καταφερει ουτε αυτο θα δοκιμασω αλλη θυρα. Update: Το xiaomi tool μου βγαζει ερρορ 1037, αλλαξα θυρες usb και παλι ουτε το mi flash δουλευει ουτε το xiaomi tool ουτε το touch screen στο κινητο, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το βαλω και σε safe mode για να σβησω το module που μου το προκαλεσε.

• Αυτο εννοω, οτι δοκιμαζω να φλασαρο fastboot roms Και παιρνει 1 second και λεει flash successful και το κινητο παραμενει σε fastboot, εχω δοκιμασει τις 3 τελευαιτες εκδοσεις του mi flash tool.

• Εβαλα σημερα την xtrv dev και περασα καποια modules και μετα το touch screen δεν δουλευε, ουτε καν στο twrp, οποτε πηγα να flasharo την latest stable και στο mi flash κανει 0 δευτερολεπτα, και λεει flash succesfull και παραμενει το κινητο σε fastboot mode. Η ρομ ειναι unzipped στον C:/ , τα drivers ειναι εγκατεστημενα adb/usb και το driver signature enforcement ειναι disabled. Τι μπορει να φταιει?

• Καλησπέρα, υπαρχει διαθεσιμο και σε fastboot για να το δοκιμασω και γω στο mi8 ? Ειμαι στην 8.12.20 (beta)

• Mi8 Benchmarks

Vasilis Semertzidis - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παιδιά κανα benchmark έχετε κάνει τα dipperakia σας? Εννοείται ενα Benchmark δεν λέει τπτ για ενα κινητο, είναι απλά ένας αριθμός αλλά έχει φάση να βλέπεις σε τι μέσο όρο βρίσκεται η συσκευή σου. Να λοιπόν ενα πρόχειρο δικό μου με wifi ανοικτο και με global developer 8.12.20:

• Ναι εγώ αυτα τα τρια πακέτα του fb πάντα τα σβηνω. Παρεμπιπτόντως χθες απο china dev πήγα σε global dev με το κερνελ του sphinx2.3 και ενώ έχω blockarei ποσα wakelocks άχρηστα και εχω σβησει τα bloatwares με ολα τα αχρηστα πακέτα και ενώ έχω βάλει να δουλεύει μονο το μικρο cluster που max συχνότητα να πιανει 1333mhz η μπαταρία του κατεβαίνει πιο γρήγορα απο της κινέζικης που στην κινεζικη δεν ειχα root και είχα και τα google services, τρομερή διαφορά στο battery management η κινεζικη

• Τωρα σου ζηταει μονο το ΠΙΝ δηλαδη?

• Λένε ότι το reset απο το find my device μεσα στο i.mi.com κάνει reset τα passwords

• Παράθεση από sakis112: “Xiaomi MIUI Official Forum Οδηγίες. ” Μπορεις να μπεις λιγο στο i.mi.com να συνδεθεις με το λογαριασμο σου, να πας λιγο στο find my device και να μου δειξεις τι επιλογες σου εχει? Αν θυμαμε καλα μεσα εχει μια επιλογη reset password/pin

• Παράθεση από sakis112: “φλασαρα ξανα την global stable, μου ζητησε κωδικο, και τωρα την global dev. ” Βλεπω και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα αυτες τις μερες : re-enter password mi 8 - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Δοσμου λιγα λεπτα να σου βρω λυση.

• Δεν υπαρχει θεμα με usb 2 ειτε 3. H τελευταια ρομ για το μι8 global stable ειναι η 10.1.2

• Δοκιμασε να βαλεις το ΠΙΝ που ειχες για ξεκλειδωμα στο κινητο πριν το κανεις flash.

• Αν δεν σου δουλευει το πηκτρολογιο κανε αυτο που λεει οπ φιλος απο πανω, αν σου δουλευει ζηταει τον κωδικο του MI account που ειναι linkarismeno με το ΙΜΕΙ του κινητου σου. Με απλα λογια βαλε τον κωδικο που εχεις βαλει στον λογαριασμο του ΜΙ Account σου παντα ενω εισαι συνδεμενος σε wifi

• Γινεται φιλε μου, θα την φλασαρεις γιατι σαν το καθαρο install δεν εχει.

• Σε αυτό που λεει ο φιλος θα συμφωνήσω όποια ρομ κυκλοφορεί θεωρείται stable αλλα είναι το πως το εννοεί ο καθένας στο μυαλό του το stable. Σαν γενική αποψη stable ρομ είναι μια η οποία με τις Χ ρυθμίσεις αποδίδει χωρίς να επηρεάζει το user experience που και παλι στην περίπτωση της xiaomi δεν ισχύει. Εγω που είμαι σε dev τωρα το κινητό συμπεριφερετε καλύτερα και στην κάμερα και στην ταχύτητα και στην μπαταρία όπως επίσης έχει και επιπλέον features.

• Θα ψάξω το πακέτο αν το βρω να στο δώσω να το βάλεις καρφωτα

• Eνα volume booster, χωρις δικαιωματα να κανει τροποποιησεις στον φακελο /root δεν μπορει να σ ανεβασει την ενταση, η ενταση που ισως καταλαβαινεις εσυ σαν διαφορα να ειναι παραμετροποιηση του ενισχυτη σε περισοτερα πριμα για παραδειγμα. Εγω που λες τωρα το βαλα και δεν ειδα διαφορα στο δικο μου mi8