Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 97.
-
magisk
ΜήνυμαΔεν καταλαβα 2 πραγματακια οπως το γραψες το ποστ, εβαλες λοιπον το Module και σου κολλησε στο install? H πατησες Reboot και δεν σου ανοιγε το κινητο? Γιατι οτι Module βαλεις απο το magisk μπαινει σε ενεργεια μετα το restart της συσκεύής. Αν δεν ηταν συμβατο απλα θα σου εκανε ενα fail στο instalation. Μετα που φλασαρες την ρομ δεν σου μπηκε το magisk? Η δεν μπορουσες να βαλεις το module αυτο?
-
λοιπον, με ξεκλειδωτο bootloader, φλασαρεις twrp, βαζεις μεσα στο κινητο σου (το twrp αφηνει προτοκολο MTP) το dm verity, που ειναι ο αποκρυπτογραφητης μας για να βλεπεις τα αρχεια σου με ονοματα σωστα και οχι encrypted, και επισης βαζεις το magisk v1.8 zip , κανεις απο twrp install και το magisk, και ανοιγεις κινητο, ψαχνεις την εφαρμογη magisk μπαινεις μεσα της δινεις ροοτ δικαιωματα και πας πανω αριστερα σε 3 γραμμουλες πατας εκει, στο τμημα modules πας στο downloads κανεις search το android4…
-
Γεια σου φιλε μου, αν δεν εχεις ροοτ το τηλεφωνο δεν μπορεις να δεις ποια πακετα σου τρωνε μπαταρια, τι εννοω, ειχα τα ιδια θεματα πρωτες μερες που πηρα το mi8 και του περασα την MIUI10 ιδικα σε κατι 10 ωρα deep sleep ετρωγε εως και 10% αυτο οφειλεται στα wakelocks του κινητου οχι τα wakelocks του fingerprint η του faceunlock για παραδειγμα, αλλα σε αλλα τα οποια εχουν ονοματα απο διαφορα πακετα, το ειχα παρακολουθησει με ενα προγραμμα battery management [ROOT] και ενω ηταν σε deep sleep τρωγαν …
-
Στο magisk υπαρχει πακετο αν θυμαμε καλα για τα notifications, αν δεν σε κανει κοπος πανε magisk ---> downloads ---> και κανε search για notification και δες τι πακετα σου βγαζει και διαβασε την περιγραφη τους καποιο απο αυτο θα ειναι, δεν μπορω να σου πω ακριβως γιατι πρεπει να περιμενω 6 μερες για να ξανα ρουταρο
-
Η γυναικα μου στο 5αρι της κατι πειραξε που δεν θυματε λεει, και οταν ανοιγει το google play store απο δεδομενα, τις λεει πως δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ, με wi-fi δουλευει κανονικα. Πριν προβω σε factory reset εκανα μερικα πραγματα που παλι δεν ελυσαν το προβλημα οπως: Εκαθαριση cache/data του play store και του google play services Eπαναφορα APN και επαναφορα ρυθμισεων δικτυου. Αποσυνδεση λογαριασμου και ξανα συνδεση. Manually edited APN Χρηση proxy Επανεκινηση και τα συναφη. Πριν προβω σ…
-
Διαβαζω μεσα στον κωδικα οτι η λειτουργεια του slow motion ειναι απλα ενα de-compression του βιντεο, δλδ τραβας 10 sec και με την μεθοδο το compress-de στο βγαζει σε 10 δευτερα, limitations δεν νομιζω να υπαρχουν γιατι ενα παλικαρι απο χδα αλλαξε μεσα στην βιβλιοθηκη την ρυθμιση και τραβηξε 40 δευτερολεπτα slow motion βιντεο το οποιο ηταν ενα χαλι μαυρο αλλα ολοιδιο με το 10sec βιντεο. Περιμενω να ξεκλειδωσει το κινητο μου για να αλλαξω τις βιβλιοθηκες της καμερας βαζοντας απο android open sourc…
-
Πρόβλημα με Mi 8
ΜήνυμαΦιλε μου καλησπερα, αλλος ενας ανεφερε το ιδιο προβλημα στο χδα οπως επισης και προβλημα με το gps, με factory reset διορθωθηκε λεει, γενικα οσοι καναν update μεσω OTA ειχαν τετοια θεματα, οπως και με το notch και τα notifications