Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-22 από 22.
-
Παραγγελια : p2l9uMN.jpg to red note 4g δεν ανοιγει καθολου. Στην αρχη δεν ανοιγε καθολου οποτε ειπα οκ μπαταρια. κι οταν το βαζω να φορτισει δειχνει στιγμιαια το λογκο ΜΙ και σβηνει . Κανει το ιδιο πραμα συνεχεια. Αναβοσβηνει και το κοκκινο λαμπακι. Ουσιαστικα δλδ παει να το αναψει και σβηνει και ξαναναβει και ξανασβηνει και συνεχεια το ιδιο ωσπου μετα απο 1-2 λεπτα σβηνει τελειως χωρις καμια ενδειξη. Θα ανεβασω βιντεο σε λιγο. Το αλλο κινητο δουλευει οκ αλλα ειναι φιλου μου. Γ@@ω το σπιτι μου …
-
γεια σας. Βασικη συντομη απορια μου ειναι η λειτουργικοτητα του 4g και γενικοτερα του mobile internet μεσω κινητης τηλεφωνιας. Χρησιμοποιω κατα κορον το mobile internet κι επειδη αυτη τη στιγμη ( με το παλιο κινητο ακομα ) ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το ιντερνετ της κοσμοτε ( σε ταχυτητα αλλα και σημεια ληψης ) ηθελα να ρωτη , επειδη εχω μια πολυ καλη προσφορα απο wind , τι παιζει με το mobile internet της? Καπου διαβασα οτι μονο cosmote kai vodafone υποστηριζει πληρως το γρηγορο ιντερνετ που …