Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 104.
-
Παράθεση από chrdes: “@hehe μήπως οι επανεκκινήσεις δεν οφείλονται στο playstore γιατί εγώ με την έκδοση 5 (την αρχική) που έχω πια , η συσκευή δουλεύει καλά. Βέβαια είναι λίγο παλαιολιθική, αλλά τη δουλειά της την κάνει. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Μα και εγω την 5άρα άφησα, απλά δεν την αφήνω να ελέγξει για ενημερώσεις. ..Δεν σε χρειάζομαι λέει το άσμα..
-
Παράθεση από Nikko: “Εγώ όπως προανέφερα, έκανα από τις εφαρμογές απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του google play και έχω μεταβεί σε μια αρχαία (έκδοση 5.κάτι) και μου κατέβασε τα πάντα μετά χωρίς καθυστέρηση. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι η παλιά έκδοση google play. Γλίτωσα το format μέχρις ώρας. Επίσης δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση νέου google play με .apk αλλά τζίφος! Νομίζω για όλα φταίει η google.... Εϊμαι περίεργος αν θα ενημερωθεί το google play από μόνο του. Αν έχω νέα θα ποστάρω. Καλό β…
-
Παράθεση από pechr: “Ολα τα παλικάρια που έχουν πρόβλημα με το youtube και με απρόοπτες επανεκκινήσεις... Δεν είδατε τίποτα ακόμη. Ίσως έχετε πρόβλημα και στην εύρεση συσκευής από το λογαριασμό σας Google. Για κάντε με δοκιμή και ενημερώστε εδώ. Πιθανόν να μην μπορείτε να εντοπίσετε το κινητό σας αλλά και ούτε να το κάνετε να ηχησει. Επίσης μήπως το wifi σας τρώει κολληματακια γενικά;; Αν ξεκινήσετε να πειραματίζεται με εφαρμογές θα δείτε καλύτερα την έκταση του προβλήματος. Σίγουρα θα έχετε παρ…
-
Παράθεση από LarryAn: “Πιθανώς, αφού με factory reset είδα πως δεν "καθάρισε" το κινητό, πολλά αρχεία στο storage (miui, twrp κλπ) παραμείνανε μέσα, οπότε λέω να κάνω καθαρή εγκατάσταση, έχω την 8.2.1.0 στην sdcard και σκέφτομαι να την ξανακάνω install μιας και είναι η καλύτερη από τις 8άρες! ” Εγώ είχα τα ίδια προβλήματα και μετά απο πέρασμα της rom με clear dache. Δες αν επιλύεται κάνοντας ό,τι κι εγώ, μην παιδευτείς άδικα..
-
Παράθεση από hehe: “2 Δικά μου note 2 από χθες κολλάνε στο συγχρονισμό των account, είδα πως κατά βάση κολλάει το ps και όχι οι άλλες εφαρμογές. Αυτό προκαλεί το κόλλημα του τηλεφώνου. Ενημερωση Τελικά πήγα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και έκανα αναγκαστική διακοπή και clear cache στα google play store και google play services, τελείωσε κανονικά ο συγχρονισμός των λογαριασμών και στη συνέχεια άνοιξα κανονικά και το Play store που έκανε και αυτό ενημερώσεις χωρις προβλήματα. Έτσι απλά λύθηκε το ξαφν…
-
2 Δικά μου note 2 από χθες κολλάνε στο συγχρονισμό των account, είδα πως κατά βάση κολλάει το ps και όχι οι άλλες εφαρμογές. Αυτό προκαλεί το κόλλημα του τηλεφώνου. Ενημερωση Τελικά πήγα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και έκανα αναγκαστική διακοπή και clear cache στα google play store και google play services, τελείωσε κανονικά ο συγχρονισμός των λογαριασμών και στη συνέχεια άνοιξα κανονικά και το Play store που έκανε και αυτό ενημερώσεις χωρις προβλήματα. Έτσι απλά λύθηκε το ξαφνικό πρόβλημά μου..
-
...Τελικά για να παίξει έπρεπε να μετονομάσω το φάκελο εγκατάστασης σε iGO_Navigation!!
-
Θα με τρελάνετε.. εγκατάσταση κάνατε στο root ή στην sd? Έχει δοκιμάσει κανείς με την 7.5.3 έκδοση rom? ..Είμαι διαθέσιμος και για pm..