Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 146.
-
ROM Update
Tolis - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαοχι πλέον δεν κάνει.Για δωστε λίγο τα φώτα σας.Το mi recovery δε δουλευει μετα το μπρικάρισμα ξεμπρικάρισμα.
-
ROM Update
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΛοιπόν,κατάφερα να το ξεμπρικάρω,πέρασα μια stable,εκανε μετά και update μεσω OTA. Τώρα φοράει την 4.1.1 JRO03L και μου εχει βγάλει update την 5.7.16 (weekly) την οποία,δε μπορει να τη κατεβάσει όσες φορές και αν προσπάθησα. Απο αυτό προκύπτουν 2 ερωτήματα 1) πως μπορώ να πάρω αυτή την αναβάθμιση μέσω ota (εφόσον ήδη όπως ανέφερα πιο πάνω,λειτούργησε το ota),και 2) προσπάθησα να βάλω την xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_Stable-V7.2.5.0 αλλά στον συνδιασμό power button + volume up δεν μπαίνει στο r…
-
Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!)
Tolis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΒρε παιδιά εμένα το miflashtools δε παίζει.Αρνείται το pc να το εγκαταστήσει.Στο τέλος εγκαταστάθηκε αλλά δε μου δίνει κάποιες επιλογές να κάνω κάτι όπως ρυθμίσεις κτλ κτλ.Απλά έγινε η εγκατάσταση και τίποτα άλλο. Edit: Την έχω κάνει τη διαδικασία,πάτησα flash οσο το κινητό ηταν στο fastboot menu,εχει παρέλθει το δίλεπτο αναμονής,-ισως και παραπάνω- αλλα δεν κάνει η συσκευή επανεκκίνηση.Να ξανακάνω τη διαδικασία δοκιμάζοντας άλλη rom ,ή απλά να περιμένω και άλλο;Πρέπει μήπως να αποσυνδέσω τη συσ…
-
ROM Update
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΚαι πως-απο που μπορώ να το δω αυτο; Edit: Μπήκα σε λειτουργία recovery,προσπάθησα μέσω update zip αλλά το έβγαλε ως corrupted και δεν προχώρησε.Μετα μου ζήτησε απο που να κανει boot, 1 (latest) ή 2.Επέλεξα το 1 σαφως. Βέβαια,ειχα μεταφέρει τη rom στον φάκελο downloaded_rom και μάλλον δε θα μπόρεσε να τη διαβάσει απο εκεί.Να τη βάλω πάλι στην αρχικκή της θέση και να ξαναδοκιμάσω; Δε με ενοχλεί να στήσω τη συσκευή απο την αρχή μιας και δεν έχω πολλές εφαρμογες ή κάτι που να φοβάμαι μήπως χαθεί. E…
-
ROM Update
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕπιχείρησα να αναβαθμίσω απο 7.0.4.0 (LXACNCI) σε xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_Stable-V7.2.5.0 μέσω αυτού του οδηγού xiaomi-miui.gr/community/index…9-%CF%84%CE%B7%CF%82-ROM/ αλλά μου βγάζει αποτυχία.Τι μπορώ να κάνω παρακάτω;Δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου ούτε εχω και πολύ χρόνο να σκαλίζω.Απλά αναβάθμιση θέλω να κάνω. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Mi-2S (Aries) (MIUI V7) => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_Stable-V7.2.5.0.zip ” Mε απλά Ελληνικά.Θέλω να βάλω τη ρομ της παράθεσης στο mi2s.Χρειάζεται κάτι άλλο εκτός απο τον συνδιασμό του power button κτλ;Τωρα έχω 7.0.4.Α,δε θυμάμαι και τι άλλο πρέπει να κάνω.
-
Παιδιά στην aries 7.0.4.0 για mi2s οταν πας να αλλάξεις μέγεθος γραμματοσειράς,η εφαρμογή ρυθμίσεις κρασάρει και κλείνει. Επίσης η μετάφραση οταν πας να ρυθμίσεις όγκο δεδομενων κινητής τηλεφωνίας ειναι λάθος.Γράφει ώρα αιχμής.Δεν θυμάμαι πως είναι στα Αγγλικά αλλά σίγουρα είναι λαθος στα ελληνικά.
-
το κινητό μια χαρά ανοίγει.Εννοώ πως θα κάνω screenshot εφόσον το κινητό δεν έχει ανοίξει ακόμη ωστε να χρησιμοποιήσω το screenshot κουμπί.Εχω αποθηκευσει την aries που βρήκα εδώ.Να ακολουθήσω τα βήματα updater wipe data κτλ κτλ ωστε να εγκατασταθεί;Υποπτεύομαι πως αυτή τη στιγμή απλά μου λείπουν τα google aps ή gaps?Ολα τα υπολοιπα δουλευουν σωστά πάντως.Το-τα gaps υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κάνω update χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάποια μη επιθυμητη παρέμβαση στη συσκευή μου;
-
Παράθεση από Bodai: “Ποιό recovery είναι? Δεν εχει καθολου wipes? ” Δεν έχω τις γνώσεις γιατι δεν ασχολούμαι με αυτά.Στο αρχικό μου μηνυμα γράφω τι φοράει επάνω η συσκευή.Δεν έχει πειραχτεί ποτέ τίποτα,οπως αγοράστηκε τότε το έβαλα στην Αγγλική γλώσσα και απλά όποτε και όταν έβγαζε update,το έκανα μέχρι και σήμερα οπου έχει αυτά. Android version 5.0.2 LRX22G MIUI VERSION:MIUI 7.0 Stable 7.0.4.0 (LXACNCI).