Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Παράθεση από Opanos: “Πολύ σωστά. Επίσης επειδή ο κύκλος της είναι πιο μεγάλος από την dev δεν έχει ενσωματωμένες τις τελευταίες διορθώσεις. Από την άλλη, επειδή η dev είναι κατά κάποιο τρόπο σε κατάσταση beta, πιθανά να αντιμετωπίσεις ορισμένα bugs τα οποία φυσικά διορθώνονται στην επόμενη κατά μεγάλο ποσοστό. Επίσης ότι πρόβλημα έχω εγώ που έχω την ίδια συσκευή με εσένα, δεν είναι βέβαιον πως θα το αποκτήσεις και εσύ. ” Οπα στο τελευταίο με μπέρδεψες. Δλδ επειδή είναι beta εαν εγω έχω ενα αλφα…

• Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από vasdiam: “Απο την στιγμή που είναι dev θα βάλω την dev. Η stable μπαίνει απο developer ” Ναι αλλά με τον ίδιο τρόπο.Θα αρκούσε ένα factory reset, αλλά επειδή δεν ξέρεις τι rom φοράς -εννοώ κατά πόσο είναι πειραγμένη- ο ίδιος τρόπος είναι ΙΜΗΟ ενδεδειγμένος. ” Η developer rom ειναι root ενω η stable rom όχι εκτος των άλλων απο όσα κατάλαβα σωστα?

• Παράθεση από Opanos: “Ένα ένα: Αφού έχεις twrp, κάνε reboot to recovery. ΠΡΙΝ θα έχεις κατεβάσει και τοποθετήσει στην sd την rom που θέλεις να φορέσεις (αν δεν ξέρεις διάβασε τις διαφορές τους) Κατόπιν και αφού είσαι στο twrp και επειδή δεν είναι σίγουρο πως δεν είναι "πειραγμένη" η rom που ήρθε με την συσκευή σου, θα σου πρότεινα μέσα από twrp να κάνεις absolute full wipe ( αν δεν ξέρεις πως διάβασε τον οδηγό του. Μετά και αφού ολοκληρωθεί το wipe, ΔΕΝ θα κάνεις reboot, αλλά με το βελάκι "back"…

• Λοιπόν στο τηλέφωνο έχουν βάλει μαλλον κουτσουρωμένη rom και δεν έχει τα mii εφαρμογές με αποτέλεσμα μετά το σβήσιμο των στοιχείων cache να μην μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα κατα το αρχικό setup. Πώς μπορώ να βάλω άλλη rom ?

• ευχαριστω για το ενδιαφερον. 1ον το τηλέφωνο ήρθε με φορεμένη την ελληνική rom 5.12.17 dev να κάνω κατευθείαν αναβάθμιση στην 6 ή να ακολουθησω τον οδηγο για καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή με εγκατασταση την αγγλοκινεζικη rom κτλ 2ον οταν μπω sto recovery και πατήσω reboot κολάει 3ον εκανα σβησιμο cash κτλ αλλα τώρα δεν μου προχωράει εάν δεν βάλω στοιχεία sto MII

• Καλησπέρα μόλις παρέλαβα και εγώ το καινουργιο μου τηλέφωνο απο vickmall. Το τηλεφωνο ήρθε με την ελληνική rom 5.12.17. dev και με TWP 2.8.7. (αγγλική ?) Τώρα θα πρέπει να εγκαταστήσω την πιο καινούργια rom αυτη που έχει επάνω είναι κομμένη δλδ δεν έχει το τηλεκοντρολ και μερικά άλλα. Όταν μπαινω σε recovery και πατάω reboot κολλαει το τηλέφωνο. Σε recovery μου βγάζει μηνυμα unmodified system partition detected τι είναι αυτό? καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.

• Redmi note 2 - Root Stable v7.1.1.0

vasdiam - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλησπέρα το αρχείο είναι Beta? Δεν είναι καλύτερα να βάλουμε κανονική έκδοση ?